Felicia's

-min andra halva

Kategori: Allmänt

du får ha de bäst dit du ska, och tänka på mig broor, du är saknad redan nu! jag älskar dig min livsglädje, du är gryym! /linnea

dagens

Kategori: Allmänt

Sitter här i köket med musik och käkar nudlar med massa smält smör i. Fräsch javet ;) Men så jävla gooott! Ska föresten börja gymma i Vallentuna så det blir ju bäst! Nån som gymmar på gym&sim i Vallentuna? Så man inte står där forever alone och flåsar!? Haha!! Har ju typ säääääämst kondis, så de suger ju!
Dagens planer är dock inte bestämda ännu så jag får se vad som händer. Måste köpa en ny mobil för min funkar typ inte så de är ju schyst... Ciao

Arkivbild från i sommras, sjukt het om jag får säga det själv? ;)

Kategori: Insida

Saknaden skaver verkligen. Trots att kärleken är större.

fuck this.

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och lyssnar på typ adele, rihanna och bara allmänt fin hippetihopp-musik samtidigt som jag tänker på massa personer, fina personer jag sumpat kontakten med, personer jag verkligen älskar som jag vet vart jag alltid har och bara allmänt vidriga personer utan hjärta. Helt olika personer då med andra ord.
Ska snart tvätta bort sminket, borsta tänderna osv och hoppa i säng. Morgondagens planer är att kanske träffa Linnea och sen dra till pappa. Och så ska jag sova läääänge, känns som jag behöver det just inatt. Okej, inte för att jag har sovit lite dom här dagarna men jag fattar inte, är så grymt jävla trött så jag skulle kunna strypa nån.. Nä, fuck this, nu går jag och lägger mig! Hörs imorn!

film med finisarna!

Kategori: Allmänt

Drar till Linnea med Felix för lite film! Jävlar vad jag är social känner jag (mot Linnea iaf!)
Hörssss

<3

Kategori: Allmänt

Dom här första dagarna på lovet har vart så sjukt jävla sköna och enkla! Älskar det verkligen! Har inte kunnat blogga så mycket för att jag har haft verkligen fullt upp med annat! På torsdag drar jag upp till fjällen och jag är sååå taggad!!! Kommer dock heller inte kunna blogga nånting alls däruppe, men shit happens vafan!? Nu blir det pyttipanna med familjen sen kanske träffa Linnea! Vi hörs..

påväg till linnea nu och vi sk...

Kategori: Allmänt

påväg till linnea nu och vi ska dra till arninge senare tror jag, behöver nya täckbyxor för jag drar till fjällen på torsdag ;) nu vet ni

en sak som äcklar mig..

Kategori: Allmänt

är folk som inte förstår att dom måste växa upp, på riktigt. förhoppningsvis kommer det med tiden, kom tillbaka när du mognat. tack!

just nu

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit till Linnea och vi ska väll fixa oss och dra iväg sen nånstans. Vi får se vad vi hittar påå osv. Bloggning kommer när jag har tid! ;) Juste,de finns flera videosar från i fredags och typ förra veckan osv. så det kanske händer att ni får se nån eller några senare. Dom är aaaaaaskul! Ha de så bra hörni! :)

/

Kategori: Allmänt

Ligger och slökollar på nån film där folk bli innebrända med en energidricka i handen och en Milo vid mina fötter hos Linnea. Ska dra hem inatt med sista tåget tänkte jag, går väl vid halv två nånting skulle jag gissa på.
Nu vet nu! :)

Du är grym

Kategori: Allmänt

du glömde logga ut gumman, chiiill eller? haha! men vill ba säga tack för att du har världens grymmaste personlighet, du är guldvärd. ja älskar dig! glöm aldrig att vad som än händer har du alltid mig vid din sida, lämnar dig aldrig! det är du och jag mot världen juuu, tillsammans är vi oslagbara!! /linnea

ändrade planer

Kategori: Allmänt

Då blir det hem till Lindholmen igen! Aldrig kul när det slutar såhär... :/

ja, jag lever

Kategori: Allmänt

jag vill bara säga att jag lever nu! har flyttat in i linneas lägenhet för ett tag! uppdaterar senare om annat !!!! puss

seventeen

Kategori: bilder

Natassa in da house

Kategori: Allmänt

Whazzup!

Natassa här!
Sitter just nu i bibblan och har håltimme så bestämde mig för att gästblogga lite i Felicias blogg. Jag har känt Felicia sen hon började i min klass två veckor efter att skolan startade. Kommer ihåg att det första jag frågade henne var ifall hon gillade Glee =')
Failade totalt på ett SO prov så jag är lite deprimerad just nu. Men Curt Mega från Glee tweetade mig och fick mig att må bättre =D
Har inte så mycket att skriva. Brukade blogga förut, men tog bort min blogg. Saknade känslan av att skriva ett inlägg så ville prova på det igen.
Ibland skulle jag vilja ha en egen blogg och bara skriva av mig, men har insett att jag mår så mycket bättre utan en.
Men Felicia är en bra bloggerska, så sluta inte läsa hennes blogg bara för att jag kom fram out of nowhere. Kommer troligtvis inte skriva igen iaf x)
Men här får ni en bra låt och en bild på mig!

Natassa


Hej då!

Texten<33333

Kategori: musik

måndag-

Kategori: Allmänt

Ska snart dra iväg på mentorstid och idrott som jag inte ska va me på. Värt..?
Längtar till sommarlov och Grekland! Fuck sverige just nu!

min ängel!

Kategori: Insida

Drömkroppen!

Kategori: Utsida

Tänk va snygga jeans man skulle kunna köpa, jeans som inte blir helt uttöjda och korviga efter en dag! Och fan vad jag skulle ha självförtroende!
J A G   V I L L   H A   K U R V O R !

'

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen fortfarande, fick tydligen inte gå upp å ta mackisar för de är mat snart. Aja, Ninen skuttar runt på min matta och jag är asrädd att han ska kissa där! Han skvätter ju runt lite här å där som han känner för de!
Snart är det mat och jag ska ta och plugga lite spanska efter det och sen gå och lägga mig och sova. Har en fet sovmorgon imorgon och sen en skoldag innebärande två lektioner, mys verkligen! Kan heller inte va med på idrotten som är ca 90 procent av tiden så det känns rätt värdelöst att ens dyka upp där. Men men, vi får se hur det blir! Hoppas på en riktig boost ikväll eller nått så man blir på lite bättre humör, allt känns så värdelöst när man är sur och på dåligt humör! Menmen, man får göra det bästa av situationen helt enkelt och bita ihop och försöka ändå. Livet är inte en dans på rosor alla gånger och det är väl tur de! Ska nog ta och snacka lite senare med Linnea, hon lyckas alltid få en på bra humör!

@sängen

Kategori: Allmänt

Har legat i sängen och kollat massa bloggar sen typ halv 3. Är skithungrig så ska nog dra ner och ta nått å äta. Är assugen på ostbågar men de har vi inte hemma så det blir väll mackor eller korv eller nått. Hörs

paos

Kategori: Allmänt

Känns som att mitt liv som precis blivit perfekt som att det är stopp här. Jag vet att det bara känns så just för stunden och att det imorgon kommer kännas som att världen ler igen men just nu känns allt så jävla hopplöst. Jag saknar så det värker i magen. Den här dagen kan gå och spy på sig själv eller nått för mitt liv ska fan bli perfekt nu! Jag sträcker upp en hand mot mina drömmar.
Förlåt för det här depp inlägget men den här dagen behövdes inte nånstans. Behövde bara skriva av mig på några rader. Vi hörs när jag är på bättre humör!

change.

Kategori: Allmänt

Det har hänt en hel del den här helgen som jag absolut inte tänker ta upp här i bloggen!
Inatt sov Linnea här och igår så var vi i täby, träffade pontus, skämde ut mig totalt osv.
Idag var det meningen att jag skulle åka till pappa men det hände en grej så jag åker dit imorn istället :/
Så nu har jag precis duschat snabbt, rakat benen så våldsamt att jag har små sår över hela benen och satt på mig lite småmysiga kläder. Tänkte väl ta och sätta på en film snart också och sen plugga lite spanska. FML just nu!

dagens planer!

Kategori: Allmänt

BILD: Jag och Amanda!

Om typ en timma kommer bästevän hit! Klockan två drar jag, mamma, syster och Linnea då till Täby och köper underkläder ;) Linnea ska möta upp sin typ pojkvän nånstans! Sen ska jag typ möta upp dom och sen vet jag inte vad som händer! Sitter och tar en paus nu och dricker lite lyxchoklad och kollar bloggar! Senare ska jag börja göra mig iordning för att dra iväg som sagt och så ska jag fixa lite i rummet också! Måste byta lakan och ställa in mina möbler så att rummet inte ser så tomt ut ;) Ha en grym lördag, bloggar senare! Kyss

hjälp?

Kategori: Utsida

Finns det någon därute som är bra på bloggdesigner? skulle behöva grymt mycket hjälp vad gäller min blogg design! det ser helt fucktard ut som ni själva ser! Skriv till mig om ni är bra på sånt!

förlåt!

Kategori: Allmänt

Råkade somna igår när jag skulle blogga och jag vaknade för 40 minuter sen ungefär och har tvättat bort sminket, borstat tänderna och svabbat en sista gång i mitt nya rum (a) fan vad duktig jag känner mig!!
Igår så kom jag hem, käkade lite o så och sen satte jag på datorn! Kollar facebook och lite bloggar sen kommer morsan hem och vill att jag sa med och handla så då gör vi de. Kommer hem, så har syrran sparkat sönder sina garderober. Jag är då iiiinte sen med att göra samma sak!!! Efter en halvtimma kanske så ligger garderoberna (eller ja, luckor, väggar, dörrar, hyllor, osv) ute på gräsmattan! Det var förresten inga problem alls att sparka sönder dom, dom var ju ganska ruckliga å sådär. Jävla skitgarderober!
Sen käkade vi bästa kräftsalladen! Driver inte, så sjukt god!
Så nu tänkte jag ta och käka lite och sen dra ut på en promenad, fyfan vad jag behöver det just nu känner jag! Puss:)

hinner inte

Kategori: Allmänt

Hinner inte lägga in dagens outfit. Men jag lovar att ni får den när jag kommer hem eller så bloggar jag från en skoldator. Nu måste jag springa iväg till tåget. Puss! ♥

igår + sovmorgon.

Kategori: Allmänt

Tjosan! Tog lite paus från bloggen igår, så skönt!
Just nu sitter jag i soffan hemma i min mysiga ziperall och har nyss tagit en varm choklad. Såå mysigt på vintern! Snö och kallt ute, inne kan man mysa, kolla på film, sova, dricka varm choklad, ta ett bad osv.
Har sovmorgon idag så jag ska dra om en timme! Såå skönt att vakna tidigt och sen inse att man kan ligga och dra sig hur länge man vill ju, najs huh!?
Så jag ska börja fixa mig snart så jag hinner till tåget och ser bra ut dessutom!
Igår förresten! Jag tog en paus i bloggandet. Kände verkligen att jag inte pallade göra nånting annat än att kolla på film igår när jag kom hem så jag kollade bara på film, myste med familjen och käkade potatisbullar.
Kollade på PS. I Love You och Bridget Jones Dairy.
Nu ska jag som sagt ta och fixa barret & fejset och sen kanske en snabb bloggning till om jag hinner! Idag är jag på topp så stay tuned, bitches.

dag 3 - 3 sanningar om mig

Kategori: Allmänt

1. Jag är bra på att skriva och uttrycka mig.
2. Jag äter sjuuuukt segt!
3. Jag älskar att sova.

skype osv.

Kategori: Allmänt


Har inte pallat blogga så mycket idag. Sitter just nu i ett skype-samtal med några fina och käkar godis. Ska duscha sen, raka benen och sova tidigt! Så skönt!

-

Kategori: gilla

Test @Amanda

Kategori: kommentarsvar!

TESTET BÖRJAR: 16:29
1. Fullständigt namn? - Felicia Elisabeth Block
2. Ålder? - Sjutton om en vecka
3. Vart bor du? - Vallentuna/Kallhäll
4. Bor tillsammans med? - la familia.
5. Färg på ditt hus? - Rött och Grönt (asså, inte rutigt randigt eller prickit, olika färger på olika hus!) 
6. Hus eller lägenhet? - Radhus och villa 
7. När är du född? - 1995 
8. Klass? - sp11a
9. Vilket år tar du studenten? - 2014
10. Något jobb? - Nä, söker :/ 
11. När gick du upp i morse? - halv sju
12. När ska du sova? - vadå ska? 
13. Duschat idag? - nej, ikväll
14. Kramat någon idag? - Yes
15. Pussat någon idag? - Räknas katten? 
16. Vad har du ätit idag? - Gröt, fisk, potatis, sås, sallad, morötter, en gulröd surskalle, riskakor, goda grytan, ris och nu tuggar jag i mig ett äpple! 
17. Dagens klädsel? - Hollister tröja, jeans, uggs och en kompis jacka. Just nu: hollister tröja och canada mysbyxor!
18. Dagens smink? - Körde på naturligt idag faktiskt, hahaha!
19. Dagens sötnos? - får bli brorsan! han är nästan alltid sjukt söt! :) 
20. Dagens roligaste? - Linnea.. (och hennes skämt är så torra så man smulas sönder...) hahaha 


SOCIALT:

21. Har du många vänner? - det har jag säkert, beror väl på vad "många" är? ;)
22. Hur många har du kysst? - ett par stycken 
23. Vem kramade du senast? - Madde tror jag
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen hoppas jag!
27. Har du pojk-/flickvän? - Nope! :D
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Morsan
29. Vem fick du senast sms ifrån?- Petter


FAVORIT:

31. Film? - Vet inte
32. Låt? - Coming back down - Alla gånger!! 
33. Mat? - Pizza, hampisar, korv osv. 
34. Dryck? - Monster!
35. Färg? - rosa är tufft men har ingen direkt favoritfärg! 
37. Stad? - Götelaborg
38. Land? - Turkiet! 
39. Ämne i skolan? - Matte
40. Människa? - mig själv... 

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - mig själv haha.. 
42. Personen du kysste? - Thobias 
43. Gången du spydde? - Några månader sen
44. Gången du grät? - typ förra veckan eller nått, minns inte. 
45. Pizzan du åt? - förra onsdagen
46. Gången du var i Göteborg? - i somras! :D 
47. Gången du var i Stockholm? - idag
48. Gången du var full?
49. Gången du var hög? - beror på hur man definierar ordet "hög" men jag va iaf på asbra humör igår! 


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - båda
52. Hund eller katt? - båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda
54. TV spel eller datorspel? - datorspel
55. Singel eller upptagen? - singel just nu. Men det är as mysigt å ha pojkvän! ;)
56. Hångla eller ha sex? - bra fråga!! 
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - hahahahha inget av de
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad!!! 
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Big brother
60. Blont eller svart hår? - blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blå 
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - GÖTEBORG!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - spelar ingen roll?
65. Coca cola eller fanta? - cola!
66. Pizza eller kebab? - pizza med pommes och kebab sås! Hahaha!
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - älskas om jag måste välja :)
69. Leva eller dö? - leva tills jag dör.

ANTAL:

70. Personer du älskar? - min familj och mina närmaste vänner plus några fler. 
71. Personer du hatar? - ingen
72. Gånger du varit full? - privat
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? - 2, eller 3... 
74. Glassar du ätit på en dag? - typ en mijlon kanske
75. Festivaler du ska på detta året? - ingen tror jag
76. Gånger du haft minnesluckor? - Kommer bara ihåg någon enstaka stor grej mellan typ fyran och åttan av personliga själ... det antar jag är en stor jävla minneslucka. annars inga. 
77. Gånger du varit hög? - bra humör? nästan varje dag! 
78. Personer du saknar just nu? - kan inte räkna. 
79. Gånger ditt hjärta brustit? - typ två 


VEM:

80. Vill du kyssa nu? - nån kändis kanske, inte så jävla mysipys sugen just nu! :p 
81. Ska du träffa imorgon? - klassen och familjen
82. Sjöng du senast för? - mina syskon. tror dom ör döva nu... 
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Niclas! 
84. Spelade du tvspel med senast? - Kommer verkligen inte ihåg! 
85. Vill du ta med på resa nu? - några sköna kompisar! :)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen. 
87. Förtjänar att dö? - ingen förtjänar att dö!
88. Är söt? - alla är söta på sitt sätt! 
89. Vill du sova jämsides med i natt? - en snygg kille skulle inte va fel. 


VAD:

90. Gör dig glad? - Ensam tid om jag är sur och någon som verklignen finns där om jag är ledsen!
91. Gör dig ledsen? - När folk skiter i mig, när folk talar osanning, folk som förstör för andra. Döden osv. 
92. Vill du helst göra nu? - sova, som vanligt! 
93. Önskar du att du slapp göra? - Skriva om en jävla engelska uppgift! 
94. Vill du ha nu? - Pojkvän! 
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Massa saker. Kläder, ny lur, saker till rummet osv. 
96. Längtar du till? - Grekland! Min födelsedag! Järvsö! Sommaren! Mitt rum blir klart! Osvosv. 
97. Tycker du om dina betyg? - Skulle kunna bli bättre! Men dom är inte dåliga om man säger så!
98. Ångrar du i ditt liv? - En heeel del privata saker! 
99. Är det bästa som hänt dig? - Konfirmationslägret! 

100. Hur mycket är klockan? - 17:16

Alla hjärtans dag!

Kategori: Allmänt

Asmysigt när man kommer in på coop så får man kaffe och vaniljhjärtan! Ska snart käka hamburgare, sen blir det mys med familjen! Lägger upp dagens outfit sen också! Puss

Mimi Oh

Kategori: Utsida

I lördags uppträdde ju Mimi Oh i Melodifestivalen och jag dog verkligen för hennes outfit! Så galet häftig! Tänk om man inte har sockorna/strumporna eller vad de va och byter ut skorna mot ett par svarta pumps eller kilklackar och fixar till fina lockar i håret! Jag skulle verkligen inte tveka en sekund att bära den outfiten för en kväll, najs ju!? Dessutom va hon skit söt!

Dag 2 - Profilbild på facebook

Kategori: Allmänt

image description

Duscha, Tv, fixa lite inför imorn, sova.

Kategori: Allmänt

Ska duscha nu på 20 minuter om jag hinner :( får snabba mig sjukt mycket ju! Sen blir det Drömmen om landet och 30 grader i februari efter de. Såå skönt att sova här nere!

lycka.

Kategori: Insida

Att skratta så mycket man får ont i magen, kramas, musik, när en snygg kille skriver till en, när någon säger "jag älskar dig" och man vet att den talar sanning, att sitta på bussen och fastna i sina egna tankar, smågodis, när man råkar göra bort sig totalt, nya kläder, att möblera om, när ens favoritprogram börjar just som man råkar sätta på TVn, att sova, att spela gitarr, när man lyckats bra med något, att duscha, när ögonfransarna ser bra ut!, att se fram emot något, att sminka sig och fixa håret, när man ser en bild på sig själv där man faktiskt ser bra ut, att spela "med andra ord" med familjen, att se någon man älskar må bra!

Dag 1 - En bild på mig själv och min fullständiga namn.

Kategori: Allmänt

Felicia Elisabeth Block.

!

Kategori: Allmänt

Okej, vi kör på en sånhär nu då! Ska fan klara den! Inga undantag! :)

Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn
Dag 2 - Profilbild på facebook
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 6 - Ditt senaste inköp
Dag 7 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 8 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 9 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 10 - Hur du sminkar dig
Dag 11 - Hur många bloggar du har haft
Dag 12 - Någon du saknar
Dag 13 - När du föddes
Dag 14 - Vilken klass du går i
Dag 15 - 1 bild från förra året
Dag 16 - En bild på en plats du har varit på
Dag 17 - En gammal bild på dig
Dag 18 - En bild på dina vänner
Dag 19 - En bild på vad du har på dig just nu
Dag 20 - 5 saker du gör varje dag
Dag 21 - En låt som gör dig glad
Dag 22 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 23 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 24 - Ditt favorit godis
Dag 25 - Din favorit resa
Dag 26 - Dina favorit skor
Dag 27 - Din dag i detalj
Dag 28 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 29 - Hur har den här månaden varit?

Ni bestämmer!

Kategori: Inspiration

Okej, nu ska jag satsa galet! Kommer lägga upp minst fem inlägg varje dag!
Så, vad vill ni att jag ska blogga om? allt är upp till er! Dagens outfit, hissa&dissa, musik, videoinlägg, kläder hår smink osv.? Ni bestämmer helt!
Så kommentera bara det här inlägget så lovar jag att bli bättre, deal? ;)

fuck u monday

Kategori: musik

- ringar!

Kategori: Utsida


/style by tyra
/ gina tricot
Vilken föredrar ni?

Jag flyttar ner!

Kategori: Allmänt


Vårkänslor.

Kategori: Insida

Känns som vår. Vill köpa massa skor, kläder och allting! Klippa håret och färga om! Kan de inte bli typ April nu eller nåååått! Damp vad jag längtar! :)
Gammal bild! Saknar mitt hår däääär.

love life.

Kategori: Allmänt

Bortser man från febern, huvudvärken och min hals skulle mitt liv varit perfekt just nu! Blir nog bra snart igen! Bästa! Och ja, jag ser risig ut på bilden, jag vet! :)

isn't that we do it, it's how we do it.

Kategori: Allmänt

Hej alla fina! Idag ska jag sova och ta ut alla möbler från mitt rum. Blir att gå upp tidigt imorn iaf, FML!
Just för tillfället sitter jag iaf i soffan och dunkar musiiiiik. Asnajs ju!? Tänkte dessutom fixa om lite på bloggen, göra den fräschare osv. Puss

...shit happens, things go wrong, people change, but life goes on.

Kategori: Insida


Jag har sagt det förut och jag säger det igen - han är alla brudars drömprins. Om det inte var som det var, blev som det blev och är som det är, skulle jag ha jordens finaste pojkvän nu.
Känslor kan man aldrig rå för och om jag verkligen hade haft känslor för dig så hade jag krigat för dej, oavsett det förflutna. Men nu har jag inga känslor för dej och det kanske är lika bra det!

melodifestivalen.

Kategori: musik

Har precis satt mig att kolla på melodifestivalen! Vilka hoppas ni kommer vidare till final och andra chansen? :)

kvällens planer - sova!!

Kategori: Allmänt

Har precis vaknat upp i soffan... okej, det är inte alls skönt att vara sjuk längre! :(
Ikväll ska min morsa bort och syrra ska ha en kompis här.. FML, jag som tänkte kolla på film! </3
Mår ungefär lika dåligt som en naken pundare måste göra så min uppdatering kommer suga dase! Men ni får klara er helt enkelt.

boom

Kategori: musik



Är det bara jag som älskar livet när Italobrothers dunkar i högtalarna? :D
Den här har redan hamnat etta på min favoritlista!

Sweet!

Kategori: Allmänt

Tjo. Har inte bloggat på ett tag och tänkte att jag ska börja satsa mer på bloggen så jag ska försöka uppdatera oftare. Just nu har jag varit vaken i typ 30 timmar så jag är inte helt klarvaken om man säger så. Tror dessutom att en förkylning håller på att brytas ut rejält, (förlåt men, såååå skönt!) har jätteont i halsen, huvudet, kroppen osv. Så ikväll blir det en mysig välbehövd hemmakväll helt enkelt! Sätter mig nog framför en film med mamma eller syster eller ensam!
Men nu ska jag va social mot min söte vän som sitter bredvid mig!! :) Puss.



nyss hemkommen!

Kategori: Allmänt

Kom just hem från Åkersberga. Nu blir det dator, sängen, Linnea, varm choklad och massa tabletter! :(

-

Kategori: Allmänt

JB

Kategori: Allmänt

ig next

Kategori: Allmänt

hej jag har åkt i skolan i onödan och kommit en lektion för sent, men det gör nog inget..... har världens mensvärk också. FML

-Världens finaste bästavän

Kategori: Allmänt

Felicia, du är så jävla GRYM, helt ärligt. jag har alltid undrat hur mitt liv hade varit om du inte fanns där, ett fkn helvete. du kommer alltid betyda oerhört mycket för mig och jag överdriver inte. du är min soulmate, bästavän, livsglädje, mi amor, habibti, mitt ljus när det är mörkt och även en bror jag aldrig fick. du har alltid stått kvar när alla andra lämnat, du har alltid hjälpt mig upp när alla andra struntat i mig och bara gått förbi. ingen kan förklara min kärlek till dig bebis. det är seriöst tack vare dig jag fortfarande kan le när jag egentligen vill gråta. bara att få vara med dig läker dom största såren i mig. bara att äns få se dig le gör mig lycklig. jag gör allt för dig hjärtat! ja kommer alltid backa upp för dig, det är bara att säga till! sålänge du är lycklig, är jag. och jag vet att tillsammans klarar vi allt som inga andra kan! vi är oslagbara. jag förstår verkligen inte hur du kan må så dåligt, eller hur du kan ha så dåligt självförtroende. din personlighet är guldvärd och ditt utseende dödar! jag är så jävla avundsjuk på dig seriöst, du är perfekt precis som du är hjärtat. låt ingen sänka dig. den jäveln som äns tänker tanken med att försöka ditt liv får en fet box. ja älskar dig andra halva,
we're the best, fuck the rest. jag är skyldig dig extremt mycke, tack för allt! /linnea