Felicia's

Filmmys med la familia!

Kategori: Allmänt

Tjo höörni. Sitter i soffan med pappas jobbdator och lyssnar på adele och coldplay. Good suff måste jag säga!
Igår var jag i Berga på jb med massa kottar, sen sov jag hos min älskling! Idag var jag först i berga med babe, linnea, mattis och massa andra! Sen drog jag hem och chillade me livet. Har käkat grillade hamburgare och skickat in ett cv till sommarjobb i Vallentuna. Nu blir det film med pappa, Alfred och Katta.
Puss!

Sett problem ett tag men ingen mening.

Kategori: Allmänt

Tjo. Nu sitter jag i skolan och ska snart springa iväg till spanskan. Har haft en fyra timmars lång håltimma som spenderades på shopping och hälsosamtal med skolsyster. Fick med mig två par örhängen, ett par solglasögon och en vit tubtopp. Efter skolan blir det hem och sova antar jag. Brukar liksom sluta så.. mysa runt hemma i pojkvännens mina mjukisbyxor och en utsliten tischa. Nä nu ska jag plugga klart och sen dra, helt dött i biblan juu! :((

Bild: weheartit.com

Har så sjukt ont i magen så jag vet inte vad!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma i sängen och dricker vatten och skriver lite med Tinne på facebook :) Jag ska snart sätta på ett avsnitt av big brother och sen sova. Har sovmorgon imorgon så det är rätt lugnt asså. Vi hörs imorn hörni! :*
Duckface jag vet.

120424

Kategori: Allmänt

Hej, livet är bra nu. Hejdå
Sitter och  käkar lite mat, eller hehe lite, har käkat typ åtta tallrikar.. Idag har jag vaknat tio minuter innan tåget gick, hann med de tåget, sminkade mig inte, haft ett nationellt prov, två andra lektioner, suttit på en ersättningsbuss i 1 timme och skrivit med massa mongon på facebook. Imorn har jag sovmorgon och sen in till skolan för en lektion, sen träffa Pontus och Sara och sen hem till pappa. Ah, livet kan ju bli sämre asså!
Ja, min brorsa är rätt söt i bakgrunden och jag har inget smink + cp-smile. But this is how i roll so i dont give a fuck right now.

This or that

Kategori: kommentarsvar!

Dator / TV
Tåg / Buss
Skidsemester / Solsemester
Kramar / Pussar
Hålla hand / Ha sex
Chips / Godis
Blå / Röd
Rik & ful / Snygg & fattig
Julmust / Påskmust
Sommar / Vinter
Sola / Bada
Duscha / Bada
Dansa / Sjunga
Bästavän / Pojkvän
Hemmakväll / Utekväll
Katt / Hund
Buss / Bil
Känd / Okänd
Smink / Naturlig
Converse / Adidas
Killkompis / Tjejkompis
Stockholm / Göteborg
Piercing / Tatuering
Cigaretter / Alkohol

23 april 2012

Kategori: Insida

Han

10 saker om mig.

Kategori: Insida

1. Jag är "vegetarian", om man nu kan säga så? Men jag äter kyckling, fisk, och ibland fuskar jag lite med att äta pizza med skinka på eller rostbiff eller nått sånt. Jag äter inte kött därför att jag tycker att det inte smakar gott!

2. Jag har ofta mycket energi och har lätt för att skifta humör!

3. Jag vill tatuera mig och ta piercing i tungan.

4. Jag väger mig nästan aldrig för jag ger blanka fan i vad jag väger! :)

5. Jag älskar musik. Lyssnar på allt! (Skrillex, hiphop, house/dubstep, kent/markus krunegård, RnBU name it

6. Jag har jättelätt för att förlåta och för att förstå andra människor. Jag hatar att såra någon och om jag gör de så får jag jättedåligt samvete!

7. Matte är mitt favoritämne.

8. Jag visar mig aldrig svag!

9. Jag har grov beslutsångest vad gäller allting!

10. Jag jämför mig ofta med andra!

Hej livet! Tjatja

Kategori: Allmänt

Tjo. Sitter i min ziperall och käkar dubbelstekta potatisbullar, dricker en fräsch fruktsmoothie och lyssnar på grym musik ;) Lovelife.

måndag

Kategori: Allmänt

Hej. Idag är det måndag och jag har precis kollat på big brothers livesändning på datorn i sängen. Ska upp och käka lite och fixa mig så ska jag dra in till skolan sen för idrott och mentorstid och sen ska jag träffa Pontus! Vi hörs senare, det är någon där nere och jag är jätterädd haha! Puuuuss
Från arkivet

Saknar allt.

Kategori: Insida

Jag saknar allt och alla just nu känner jag. Har ni tänkt på en sak? Jag blir alltid så känslosam på kvällarna eller emellanåt. För de mesta är de bra men nästan varje gång jag kollar facebook blir jag så otroligt känslosam. jag vet att mitt humör går upp och ner hela tiden haha, men de blir inte bättre nånstans av att sitta och glo på facebook helt ensam. :O Men ah nu vet ni. Pusshej <3

Starships we mean't to flyy

Kategori: Insida

Hej jag älskar den här helgen över allt annat! Har snackat med morsan nu i närmare en och en halv timma om allt mellan himmer och jord. Hon är så bra hon! ♥
Jag är stolt att få kallas din dotter! ♥

120422

Kategori: Allmänt

Tjena. Har inte bloggat så mycket i helgen för har haft fullt upp med annat. I fredags va jag först och solade i st eriksplan med Sara och sen följde jag med henne till vero moda för att lämna tillbaka en tröja hon inte ville ha. Sen va jag en stund me Pontus, andra Sara och Petter. Vi hämtade Petter i cst och sen drog vi hem till Sara och chillade en halvtimma sen drog jag hem och chillade lite me la familia. Och igår drog jag till täby, mötte upp Sara, Petter och Pontus så drog vi till berga sen täby sen hem till Sara och bara chilladeeeee. Käkade pizza och kollade på The woman in black och halva step-brothers. The woman in black, så jävla vidrig film haha.
Nu har jag myst ner mig i sängen precis med estrellas knapriga sourcream&onion chips. Räfflade på ena sidan, slät på andra - vem fan kommer på en sån ide? :o aja, goda var dom iaf :) Ska slå på en film och kanske sova. Godnatt typ! <3

This is how we roooooooll

Kategori: gilla

Fredag!

Kategori: Allmänt

Fan va skönt med Fredag! Har haft sovmorgon och har precis kommit till skolan nu. I eftermiddag ska jag först sola i stan med Sara J och sen möta upp Sara L, Petter och Pontus i Stockholm centralstation så drar vi hem till Sara L och bokar biljetterna till örebro ;)



Amanda Flum Märta hälsar!

Nej nej nej nej nej nej

Kategori: Insida


Vafan har jag gjort!?

Standing soldier.

Kategori: Insida

Jag är så jävla bra egentligen! Jag har fallit, rest mig upp, kämpat. Och nu står jag här igen, ännu en tid har passerat och jag är starkare än förut. Visst fan har jag gråtit mycket tårar men det har det fan varit värt. Jag vet nu vilka vilka vänner som jag är värd att lämna och vilka som är värda att stå upp för, oavsett vad! Livet är så oförutsägbart och man måste verkligen lära sig att acceptera sina egna och andras val och misstag. Sikta framåt på vad som kommer komma istället för att leva i de förflutna. Jag är en så jävla positiv brud så jag har verkligen lätt att ta mig upp och det är jag verkligen jätteglad över! Visst fan minns jag när en viss person plötsligt börjar dyka upp i mina drömmar varenda jävla natt men jag är faktiskt bara glad över det, varför vet jag inte än. Visst fan har jag blivit sviken hundra gånger om och ja det har fått sina konsekvenser men jag vet nu vilka som jag kan lita till 110% på! Världens bästa liv har jag och inget kan ersätta det, även om det ibland är ett riktigt skitliv så är det världens bästa! :)

Jag är fast.

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och käkar choklad och kollar big brother, är helt beroende hahaha. Ska snart dra och träffa Sara. Hoppas ni får en bra onsdatg allihoppa så hörs viiiii.

Min tur.

Kategori: Insida

Sluta grina på internet och sluta va sånna jävla pussys. Visa lite stake nurå förihelvete!


Känner att allt är kaos just nu. Själv sitter jag helt ensam i skolan och skriver på min presentation i svenska muntliga nationella som ska handla om de bästa som finns, de enda som aldrig sviker - musik. Jag ska börja satsa nu ordentligt på skolan, körkortet och gymmet. Jag ska bli bäst!

relationer.

Kategori: Allmänt

Skriver mitt nationella prov till svenskan som ska handla om relationer. Haha, sämsta ämnet, vet inte vad jag ska skriva om. Att bli sviken kanske, det ämnet är jag ju expert på om man säger så, hahaha.

120413

Kategori: Allmänt

Vaknade halv tolv idag, så skönt att bara få sova ut för en gångs skull. Nu kollar jag på Big brother med min syrra. Puss

Egentid.

Kategori: Utsida

Lägger mig i ett varmt bad med ansiktsmask och några "nya" tidningar jag inte läst än. Såå skönt att få vara ensam hemma och bara få göra exakt vad man vill! Puss.
/We heart it. ♥

Samma princip

Kategori: musik

Nu: filmtajm!!

Kategori: film

Det blir "John Tucker Must Die" som man sett 12345 gånger redan! ;D

Sämst dag.

Kategori: Allmänt

Så jävla värdelös dag.. okej, de har funnits sämre men asså aaah. Va i täby och stan en stund med Sara, Linnea och Mattis, sen nu har jag precis övningskört, jag är bäst! De enda jag gjort typ. Imorn ska jag sola med Sara och sen dra till pappa, längtaaaaar som fan♥ Nu ska jag dra på en film och proppa i mig lite onyttigheter! Seeya!

Gooos!

Kategori: Inspiration

Favoriten, alla kategorier! ♥

Besöksrekord igår! :)

Kategori: kommentarsvar!

84 besökare igår, för att vara min blogg är jag asglad verkligen! Ni får gärna komma med förslag på hur jag ska förbättra bloggen! Puss på er!

Jag är en vampyr.

Kategori: musik

Detta fält måste fyllas i

Kategori: Allmänt

Har verkligen iiingen aning om vad fan jag ska hitta på idag.. Life's bitch, alla vill sova idag :(((

120409

Kategori: Allmänt

Vaknade grymt tidigt idag för morsan väckte mig :P Så jag käkade lite, drog på mig kläder och sen övningskörde vi lite. Först i Lindholmen sen i Markim typ.. Ah, nu ska jag sminka mig och så. Ha en bra dag hörni! :)

Musik och snart film.

Kategori: Allmänt

Ont i magen, trött och ont i kroppen. Va ute och övningskörde en stund med morsan, de gick skitbra, förutom att hon trodde att vi skulle tippa över med bilen eftersom att jag tydligen körde för snabbt i kurvorna (?) haha ;D
Nu funderar jag på att dra på en film eller nått innan jag sover. Är så sjukt trött.. ciao.

Before I die..

Kategori: Inspiration

Söndag.

Kategori: Allmänt

Tjena osv. Idag var jag i Täby med Sara, köpte två hampisar och en remsa haha. Sen när vi skulle hem så åkte vi förbi centrum och såg Linnea och Mattis så då drog vi dit och träffa dom en kortis. Ah nu har jag precis käkat upp ett kinderägg och har ingentin att göra. Min brorsa har käkat upp en hel skål med chokladägg och jag är fääääät godissugen satt.. :/
Pallante ta en ny bild så ni får en arkivis att dregla över. Sweet? :)

Idag är jag batman!

Kategori: Allmänt

Kör på en soft stil idag. Baggyjeans, t-shirt, skinnjacka, låga converse och syrrans illrosa klocka. Tänkte ha brorsans keps till det också men jag skiterit :)) Idag ska jag till täby med Sara för hon skulle typ fixa byxor eller vare va? Ah, sen har jag ingen aning om vad som händer, kanske käkar där eller nått, får se? :) Ska dra om en halvtimma så jag sitter just nu och dunkar sönder skrillex, skönt liv? Oohja!

-

Kategori: Insida

Städaaar

Kategori: Allmänt

Tjafan. Håller på att städar lite just nu. Går sjukt trögt för mitt rum ser ut som hej kom och hjälp mig. Ikväll ska vi få gäster satt de måste typ va snyggt tills dess.. :p Får se vad som händer ikväll och såå. Kanske ska träffa en kompis som ville träffas så de kanske jag gör. Bloggar senare!

Visa respekt för fan!

Kategori: Allmänt

Jag trodde att ni visste bättre om mig.


Fint väder! :)

Kategori: Allmänt

Tjo, sitter och käkar lite frukost nu och ska sen dra iväg till arninge för att handla :) Det är så sjukt fint väder satt jag hoppas hinna med att gå ut lite i solen och att sen få övningsköra för första gången i år!! :D Va ju världens uppehåll under vintern haha men nu ä jag back on track igeeen. ;D Ha en bra påskis allihoppa!
"Allt blir bra tillslut. Vännen, jag vet att det är svårt just nu men snart skiner solen igen och då vill jag se ditt leende blända. Tiden slickar såren, även mina. Allt blir bra tilllslut"

Skulle du bry dig om jag helt enkelt va nån annan?

Kategori: Insida

Ligger med ont i magen och spykänslaaaa. Fuck kärlek osv. :) Ska ta och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen sova. Imorn vettefan vad som händer, ska typ ha gäster tror jag.
Förresten kan ni som inte vet nånting om mig och allt sluta skapa rykten osv. Bara sjukt att försöka förstöra en person genom rykten, för jag skiter i vad ni säger. Se problemet från alla sidor innan ni börjar snacka. Sweet :)

notice..

Kategori: kommentarsvar!

Så ni vet så kan jag inte svara på anonyma kommentarer efterssom att jag inte vet vem det är :( Peace

när jag känner mig som bäst!

Kategori: Allmänt

tjenare. ligger i sängen och chillar lite och är påväg att somna typ. ligger och lyssnar på gymmaste tjejen, helt seriöst. typ min nya förebild ;)
Så sjukt skönt att bara va ensam just nu. Inte försöka va social eller rolig. Ligger i myskläder och ofixat uppsatt hår men känner mig ändå som snyggast och fräschast just nu, just chillin' liksom. Nä nu ska jag dra på en film osv. updaterar nog ikväll. Myskväll ftw! ;)
Just chillin' med min vw-flaska osv. brukar bli ca 34 bilder när jag slår på kameran för en, men vad spelar det för roll? ;)

segFredag

Kategori: Allmänt

Tjou. Sitter hemma med stelfrusna fingrar med mentos och en vitamin well. Vaknade vid ett och så, duschade och har nyss träffat Jossan :) Ikväll blir det nog hemmakväll med film skulle jag tro. Känns som att det skulle behövas just nu faktiskt! Ha en bra fredag hörni! :)

Jag vill inte vara kvar.

Kategori: musik

Så galet klockren låt. Mitt hjärta sprickeeeeeer.

Lämna mitt huvud, jag ber er.

Kategori: Allmänt

Tjo. Kom hem för ett tag sen från berga. Va där med Adde och vi typ bara snacka å så. Nu ligger jag i sängen och käkar äckligt goda mackor och tänker på idioter som vägrar droppa mitt huvud. P a n i k.
Funtar på att sätta på en film att somna till eller nått så jag kan försöka tänka på annat en stund och bara..

let's go crazy

Kategori: Allmänt

Värt att dra in för en mattelektion på en halvtimme bestående av tre pers? Njae. Sen drog jag till Denise och chillade me livet! Nu ska jag käka nudlar och sen ska jag dra iväg igen. Påsklov förihelvete! :D
Så äckligt sant. (Har på nått konstigt vänster fastnat i ordet äckligt. bara å ta fram papper och penna, mina skönheter)

Den du tror du kan lita på som bäst klappar dig på ryggen för att placera vart kniven skulle sitta som bäst.

Kategori: Allmänt

Haha fyfan va vidriga personer det finns asså, helt sjukt. Jag mår illa när jag tänker på de.
Sitter just nu i sängen och fryser som vanligt. Idag har jag haft tre lektioner sen drog jag till Saras skola och sen mötte vi upp Petter och Pontus så har hängt me dom hela tiden tills typ nu.. Imorn börjar man halv tolv så de känns ju rääätt ok asså!!! Fick min skolkatalog idag btw hahah fääääät tjock osv. men nu ska jag kolla på the hangover, så vi typ hörs.

ingenting.

Kategori: musik

Oh, I swear to you, I'll be there for you.

Kategori: Allmänt

Har inte gjort något speciellt idag förutom skola och träffade Sara en stund innan skolan. Nu är min familj i Kista och jag lånar brorsans dator. Har inget mer att skriva nu satt.

Ja, jag saknar..

Kategori: Insida

Att gå igenom hela bloggen från i sommras är så jävla nostalgiskt! Jag.saknar.sommaren. Grillkvällar, mys med vänner, nattbio, galna resor, långa utekvällar vid sjön med dom bästa, åka och bada, solbränna, shopping, fika på stan i solen, mysprat på tåget hem mitt i natten, ingen skola!
Idag snöar det men vi kör på årets första grillning ändå. Hoppas solen kommer tillbaka ordentligt snart för jag står inte ut med det här skit vädret, har knatat runt i vinterjackan hela helgen.. Det var helt vitt på marken när vi vaknade igår. Jag.pallar.inte.vänta.längre.
Om jag saknar mitt röda hår? ...

Haha

Kategori: Allmänt

Hahaha, gick nyss igenom min blogg och insåg att min blogg suger, varför? min uppdatering är från typ 2008 eller nåt. Haha men pallar faktiskt inte satsa så mycket just nu när det är så mycket annat å hålla igång med. Dessutom brukar jag inte sitta vid datorn särskilt ofta satte ah nu vet ni.

Den när helgen slutar med huvudvärk.

Kategori: Allmänt

Tjo. Sitter i sängen med syrrans dator i knät. Helgen har vat grym minst sagt! Blev dock lite kaoooos mene ah. I torsdags var jag i kragsta, berga och sen sov jag hos Linnea. I fredags var jag i Vittra i deras skola hahaha, så åkte jag till tandläkarn efter det och det gick typ bra, dom vart tvungen att rönka hela käken osv hahaha och sen skulle jag komma tillbaka dit senare.. Sen drog jag till östra för att möta upp Petter, Sara, Linnea och Pontus, så drog vi till täby och donken, sen kom Mattis dit så drog vi hem till Sara och hade de as trevligt. Sen i lördags åkte jag och min familj till kungsan och kollade på  Dirty Dancing, riktigt bra musikal faktiskt!! Så idag har jag gjort verkligen ingenting, så skönt att bara koppla av och inte tänka på nått. Imorn är det äckelskola igen och jag är så sjuuukt otagg på det just nu kan jag ju säga.