Felicia's

Fuckit

Kategori: Allmänt

They don't even know you, all they see is scars. They don't see the angels, living in your heart.

Konfirmation

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen, morsan kör som hastighetsbegränsningarna visar, gånger två. Mot kyrkan och systerysters konfirmation. Har haft lite fika för släkten o sådär.

Helvetes skön kväll!

Kategori: Allmänt

Så jävla skön kväll med Mattis, Simon och Linnea. Sen dök Hannes och Michelle upp också! Drog till donken, rökte vattenpipa osv. Helt klart bästa kvällen den här sommaren! Love till den! <3

Skön dag

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen till vallentuna. Har vart i Åkersberga med Hannes, Simon och Sara! Nu ska jag möta upp syrran som kommit hem från gransnäs, oj vad jag har saknat henne!

What do I stand for?

Kategori: Allmänt

Aah, hur blev allt såhär? Jag saknar dig

Järvsö nästa

Kategori: Allmänt

Då har jag ofrivilligt duschat i spöregnet, ätit äcklig pizza och stått helt dyngblöt vid en motorväg och sjungskrikit till musik. Nu säger vi bajbaj till Stockholm och drar oss uppåt i landet för lite downhill cykling och mys. Gooooos

Långsam tid.

Kategori: Allmänt

Tiden går så sjuuukt långsamt just nu.. Har satt på en tvätt med underkläder och spelat lite rumble ett tag. Vill bara att tiden kan gå så jag får träffa min bääääjbyy. Bussen går om typ två timmar, vääääärt! Gosar me la soffkudde!

Arlanda

Kategori: Allmänt

Kirrat packning och sånt nu till Järvsö satt nu sitter jag och väntar på att få dra till la buss! Jag, Elin, Sara och Petter drar till arlanda för att möta upp Pontus där!

Bästavän, pojlvän och killen i mina drömmar

Kategori: Allmänt

Snart tre månader som min pojkvän, så.sjukt.underbar, för bra för mig.

Åkersbergaaaa

Kategori: Allmänt

På bussen mot berga börjar de plötsligt spöregna.. Skönt som fan me shorts!

Myser i stockholm

Kategori: Allmänt

Blev en sväng till grönan med Sara och Petter! Heeeeelt ok! Dock hann vi inte se William Spetz som vi fick höra också va på grooooonann. Träffade Elin, Sara och några vänner från Jämtland där också!! :))) Nu drar vi vidare mot norrort! Yeahbody, livet leker!

Påväg till mysstaden

Kategori: Allmänt

Såhäääär glad är jag idag!

Såndär utgång på ingång.

Kategori: Allmänt

Här ligger jag och blöder

Kategori: Allmänt

Kan va en favorit, rekommenderas starkt!

Dreamworld

Kategori: Allmänt

Dåligt väder

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och har ont i huvudet. Idag tänker jag nog bara stanna hemma, pallar inte åka nånstans i skitbädret!

Draw something

Kategori: Allmänt

Va sjutton är de här? Jag fattar ingenting!

Förvirrad

Kategori: Allmänt

Varför all denna ångest? Har varit nere i princip hela kvällen. Jag är så sjukt förvirrad...

Grillmys med båjsän!

Kategori: Allmänt

Heartbeat

Kategori: Allmänt

Fasen va trög dag! Har rensat "lite" jordgubbar, spelar mobilspel och åkt och handlat lite grejer vi inte ens behöver. Kulkul

More update!

Kategori: Allmänt

Nu kan jag äntligen uppdatera när jag vill, vart jag vill + mer bilder osv. Fan.va.najs.

Dagens shopping

Kategori: Allmänt

Fick med mig lite behövliga saker idag från jobbet! Kändes otroligt skönt att bara kunna dra kortet och känna att man själv har tjänat in vartenda öre!

don't wake me up!

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på lite chris brun och hjälper pappa sätta upp ett altan-tak (?)
Funderar på att dra in till staden senare för att möta upp några kompisar. För i Kallhäll lär de inte bli mycket roligare! ;)
Från arkivet.

centrum

Kategori: Allmänt

drar ner till centrum för att köpa en chipspåse till syrran. Råkade käka upp hennes igår satt jag är skyldig henne en ny, haha ooouuupsii, ;)

konfapresent?

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och funderar lite på vad man kan ge lillasyrran i konfirmationspresent? 
Hon drar ju till Gransnäs imorn och jag är såhäääääääääääääääääär avundsjuk :(
Två år sen, men fortfarande nått av de bästa jag någonsin gjort! 

Täby centrum, fika och ny hårfärg.

Kategori: Allmänt

Hade tänkt köpa ny mobil idag men jag väntar med det tills jag fixat lite grejer osv. Är tvungen att välja abonnemang.. Antingen ett med mycket surf eller ett med mycket ringa/smsa. Personligen tycker jag att surfa är lite bättre men jag är inte hundra på vilket jag ska välja ;) 
Men jag och morsan åkte iaf in till Täby centrum, fick ett par jeansshorts från H&M samt en deo och hårfärgningsmedel, sen rullade vi vidare till mammas kompis. Så nu har jag precis färgat håret och satt upp i turban. Ska väl kolla på nån film senare. 
 

happy!

Kategori: Allmänt

De här kommer bli världen.bästa.sommar. Guldkort, jobb, pojkvän, sjukt härliga kompisar, grekland, ny tele snart, najs musik osv. 
Hej jag är glaaaad 

120705

Kategori: Allmänt

Tjatja bitches! Har tjillat runt med Linnea och Mattias hela dagen. Glidit runt i berga, lindholmen och hamnade slutligen vid lillsjön i lindholmen! Najsnajs. Imorgon blir det grönan med la familia och på söndag blire ny telefon! 

120704

Kategori: Allmänt

Har spenderat dagen med min älskling som åker till Grekland i två veckor om några timmar, själv fick man precis semester i två veckor.. Haaahaaa, orkar inteee!! 

Men ska väl dra ner och tröstäta en macka eller en riskaka eller nått nu för jag har snart läst ut hungerspelen och den är så sjukt bra och jag fattar inte varför! 
Började läsa hungerspelen i Grekland men kom bara halvvägs och sen nu när mina fittäckelbajskorvhorslyncphörlurar gick sönder så fortsatte jag läsa den när jag va påväg till jobbet. Och jag fastna. Vad hade ni väntat er? 
 
Riskakorna kallar, seyaaa.
 

Soooommmmarrr!

Kategori: Allmänt

Sitter ute hemma hos Pontus och grillar lite korv. Pontus brände sin som vanligt!! Musiken är såklart på och vädret är gryyymt! Idag har jag jobbat och sen drog jag till berga dirr.
 

120701

Kategori: Allmänt

Noppar ögonbrynen och fixar nudlar - as usual.. 
 
Nej men har sovit hos Pontus hela helgen! I fredags somnade jag framför Harry Potter hemma hos han och igår kollade jag Pontus, Frida, Hannes, Linnea och Mattias på skräckfilm hemma hos Frida :) 
 
Och idag har jag inte gjort mer än att chillat lite hemma hos Pontus, åkt till Täby centrum för att handla ny tele som jag aldrig handlade och kollat på kläder med pojkvännen! :) Sen tog jag en smoothie på naked juice bar med morsan och bara chillade! Sååå jäkla goda smoothies där alltsåå. Nu ska jag chilla hemma bara, imorn ska jag jobba :) Puss!