Felicia's

fredags planer

Kategori: Allmänt

Somnade med både illamående och mensvärk igår.
Idag drar jag in till stan och träffar Sara :) Ska hem till pappa också så jag är tvungen att packa lite innan. Sen blir det mys med familjen hela kvällen och imorn drar vi iväg till efterlängtade fjällen!! :DD Först var jag lite skeptiskt till att åka över nyår, på nyår ska man ju va hemma och mysa eller festa eller nånting, inte åka bort (om det inte är festning på gång vill säga..) men ser fram emot det as mycket! Får ju testa min nya bräda och sådär. Sen ääääälskar jag fjällen, årets stora plus lixom ;)
Nu lyser solen mig i ögonen så jag måste nog pallra mig upp och käka lite frulle eller nått.
Slänger in en arkivis. Oh hej vad jag saknar sensommarn/början på hösten när den här bilden togs..

seriösaste testet. Det enda testet jag gör i bloggen. 2011 testet!

Kategori: kommentarsvar!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja!!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ens ihåg något nyårslöfte,

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte någon vän.

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, men många av mina vänner stod den personen nära.

5. Vilka länder besökte du? Lettland bara tror jag

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Jäpp, mer kärlek ftw :3

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Jag vet inte riktigt, kommer inte på just nu

8. Vad var din största framgång 2011? När jag började gymnasiet utan att känna en jävel, sen när jag bytte skola.

9. Största misstaget? Hehehe, jaaadu. Känns inte som nån bra ide att skriva ut det här faktiskt..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag är alltid rätt sjuk av mig;)

11. Bästa köpet? Alla snygga kläder som jag köpt

12. Vad spenderade du mest pengar på? Maaaaat och sånt tror jag.. :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaaaa!!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Massa

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både gladare och ledsnare!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Önskar att jaghade typ tränat mer eller nått

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lyssna på andra,

18. Hur tillbringade du julen? Hemma med la familia :) as myyys

19. Blev du kär i år? Ja tyvärr...

20. Hur många one night stands? Inga!

21. Favoritprogram på TV? Two and half men, solsidan, stockholm - båstad

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Jaaaaaa hahahaha

23. Bästa boken du läste i år? Typ Katarina von Bredows böcker

24. Största musikaliska upptäckten? Skrillex, Hollywood undead!!!!

25. Något du önskade dig och fick? Ett par snygga skor, favoritparfymen, en spec tröja, osv

26. Något du önskade dig men inte fick? Mobil, osv.

27. Årets bästa film? Jag saknar dej, tror jag

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Haha, kommer fan inte ihåg, va ju aslänge sen ;)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jaaaaa

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Ful, blandad

31. Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner som alltid stöttar mig och ställer upp oavsett vad.

32. Vilken kändis var du mest sugen på? Hahah va? Hugo rosas kanske, han är snygg ;)

33. Vem saknade du? Massor av folk :/

34. De bästa nya människorna du träffade? Måste nog varit F, han är fin han!

35. Vilken var den bästa dansnatten? Brukar inte dansa haha, inte ens på fest ;)

fire bomb

Kategori: Insida

Förut skulle jag ge dig hela världen, allt jag hade. Jag skulle gå på tå över en öppen eld för dig. Jag skulle springa till dig i regnet, fastän meter blir till mil. Jag skulle kittla dig bara för att få se dig le en gång till.
Men nu skulle jag tända brasan bara för att se dig kämpa för mig, jag skulle inte ens ägna en tanke åt dig när det regnade, för jag skulle sitta under en filt framför en film med han som kämpade trots att jag sa försökte intala att det inte var värt det.
För nu tycker jag bara synd om dig trots att det hugger till i magen varje gång jag ser dig. Varje gång jag tänker på dig eller varje gång någon säger ditt namn. Från allt till inget lixom. Men jag överlever utan er, jag ler nu, jag skrattar. För jag har så jävla många personer runt omkring mig som skulle göra allt för att få se mig lycklig. För det är jag. Så hållkäften med erat spel och era regler, jag kan dom utantill så sluta bara försök, ni kommer aldrig krossa mig, hur mycket ni är sparkar och slår så kommer jag krossa er så jävla mycket hårdare genom att bara le och säga "tack för att jag aldrig blev som er!"

våning ett

Kategori: Allmänt

Körde på kängorna istället för kilklackarna, fick springa sista biten till tåget och det regnet öste ner, lite krångel med tågen när vi skulle hem. Men mysigt var det ändå. Våning1 har ju så grymt god mat så det är helt sjukt. Tänkte faktiskt inte gå ut ikväll.. Klockan är ju redan nio och känner mig inte så sugen på det faktiskt;) Förresten åker jag till Vemdalen på lördag så det blir att taggataggatagga packapackapacka! Skönt att komma bort från äckliga Vallentuna och äckliga Stockholm ett tag! :) Puss

Fix and ouuut

Kategori: Allmänt

Har kollat på lite filmer och käkat nudlar, mackor och druckit monster ett tag nu! Har precis fixat mig, ska bara platta håret lite snabbt sen ska jag dra iväg till Vallentuna Centrum för lite mer käk;)
Dagens klädval består av en jeans från Cubus, linne från H&M och en vanlig tröja från Ed Hardy. Funderar starkt på att dra på mig ett par nya kilklackar jag fått i julklapp från mamsen. Vilket dilemma!
Har ju ingen bad hair day idag inte. Nej satan vad nöjd jag är! Puss
Webcam-bild, och totalt ofixad bild. Och nej, det är min tunga, ingen korv ;)

Vi dör för dom som sårar oss, och vi sårar dom som dör för oss..

Kategori: bilder

..så varför inte stanna upp, vända sig om och se efter vilka som faktiskt dör för just dig?

standard..

Kategori: Allmänt

Standard att vakna halv tolv med håret som liknar en kråka och sen ligga kvar i sängen en timma bara för att det är så varmt och skönt där. Haha, snart blire frulle! Sen ikväll blire våning1, vallentunas numero uno likssommmm.

förääääändring.

Kategori: Allmänt

Nu ligger det till såhär.. Det kommer ske en stor jävla förändring på både mig och bloggen. Klart som fan att ni kommer känna igen mig. Kommer inte ändra min personlighet, för det går inte. Men det som går kommer jag ändra, och bloggen kommer då förändras till det yttersta. Likaså min facebook. Är just nu både förbannad, besviken och lite ledsen. Detta angår varken bloggen eller er. Men jag ska såklart göra mitt bästa för en finare blogg, vill varken byta namn eller radera arkivet. Därför startar jag inte en ny blogg och raderar denna. Nu vet ni!

rödtott<333333333333333

Kategori: Utsida

Om jag är nöjd? Njaaee, tveksamt!

'skriver av mig!

Kategori: Insida

Att jag inte har förstått förens nu. Livet är så jävla tråkigt. Vi kliver upp, går till skolan/jobbet och sen hem, plugga lite kanske, eller bara lalla runt, sen sova lite, sen upp igen dagen efter osv. På helgerna kanske är med kompisarna, shoppar lite, festar, bara tar det lugnt. Men det är så jävla tråkigt så man dör ju. Jag är en brud som alltid gillat överraskningar och att hitta på spontangrejer att göra. Att helt plötsligt hamna i Göteborg eller bara små saker som att smita ut en lördag natt för att träffa någon i tio minuter. Men bara bryta mönstret liksom.
Jag vill inte bli personen som slutar på ica, kommer hem till min man och mina barn och sen lagar mat, sover osv. Jag vill va den som helt plötsligt drar till Mallorca över en helg eller spontan flyttar till andra sidan stan. Bara för att man kan liksom. Och jag är inte arton, har inte körkort, inte massa vänner som alltid har lust att göra spontan saker. Jag kan inte. Men jag vill. Men när jag är 21 och singel och har körkort. Då jäääävlar! Because I want to live my dream, don't dream about my life. Och en kompis till mig sa faktiskt det en gång, att livet var för jävla tråkigt. Man kliver upp, går till skolan, kommer hem, käkar, sover, osv. På helgerna är man oftast bara hemma.
Nu föredrar man datorn framför sina vänner, get a life, okej? Till slut kommer man inte ha några vänner kvar. Jag vill inte sitta och blogga, jag vill inte kolla facebook. Eller, jag vill ju det, men innerst inne, vill jag ha fler vänner utanför facebook än på facebook. För jag vill leva, inte låta livet rinna iväg medan jag gör upp planer för framtiden.

fina naglar?

Kategori: Utsida

hjälp! Skulle gärna ta emot alla möjliga tips om huur man kan få sina naglar långa oh fina. jag biter och river upp dom hela tiden så dom är as fula. och nagelmedel som smakar äckligt funkar verkligen inte, biter ändå och att allt man äter smakar sånt och plåster på naglarna i några veckor känns vidrigt! snälla snälla, alla tips behövs verkligen! puss
<3333333333333333

stockholm - båstad.

Kategori: Allmänt

Underbaraste filmen/serien/whatever, legat och kollat på hela stockholm-båstad och käkat chokladpraliner, livet är ju vad man gör det till. Skönt å bli 21 och fri och göra exakt vad man vill! Jajajaj, fyra år är väll inte så mycket.. right? ;)
Idag har jag inte ens öppnat dörren. Skön dag, tror inte jag går ut idag alls heller! Borde städa, tvätta byxor osv., har typ ett par byxor som går att använda! Heh, så blire när man inte tvättar i tid;)

"livet ska vara som för en fjäril en sommardag."

Kategori: Inspiration

frihet.

look at my horse, my horse is amazing.

Kategori: Allmänt

tjou katter. sitter och skriver med nån riktigt social jävel. as tråkigt! Nej men har varit hos Rebecca med Linnea, Frida och Alexandro, kom nyss hem och är sjuuuukt trött. Så ska nog bara sätta på en film att somna till. Min brorsa lurade i mig att han tagit bort VLC på morsans dator men de fanns tydligen kvar så då slipper man ladda ner det igen, as skönt verkligen! :) Så jaa, har två filmer att välja på Step brothers - som jag såg igår och som är as kul men som sagt såg jag den igår, och vampire sucks - inte sett på länge men sett otroligt många gånger så den börjar bli tråkig. och morsans dator är förresten efterbliven så det går inte att stoppa in skivor i den så kan inte se på dvd på den heller. aja, ska sluta klaga! sätter på amazing horse 10 hours istället! <3333333333333333333333
jajajaj, vi lyssnade på den två timmar hos rebecca innan jag drog hem, av tio timmar.. nån gång ska jag fan lyssna i tio timmar, kommer bli kul, jävligt bra låt förresten! och nångång ska jag lära mig att ni inte vill läsa om mitt svammel. pussgodnatt
Baxar bilden från Rebeccas facebook :)

cuz this is what i'm made of.

Kategori: Allmänt

shou bröder. Sitter och chillar lite i doftmolnet av min nya parfym ;) haha jajajaj. Men ska tiep gå och fixelixa till mig nue, ska dra till teeeeby cäntrum och shoppa loss asså. Nejdå, alla affärer är faktiskt stängda idag :( nono, men ska kolla på bio med la familia :D myjspyjs. alvin 3 blire. Och jajajaj jag måste stannat i mognadsåldern eller vad man säger, för jag typ älskar alvin och gänget, spec. theodor :3 hihihihihihihihihihi, jag måste sluta tråka ut er, eller ah ni kanske gillar att sitta och läsa mina sjukt oseriösa inlägg, vad vet jag? ;) nejmen hejdå!

kan lika bra slänga in ett gott nyttt år här åckso

Kategori: Allmänt

jajajaj, no one cares about what you're get in christmas present.
God jul iaf då och nej jag vill inte veta vad random fjortisar fick för julklappar, för jag bryr mig inte:) nu ska jag leka tuff framför kameran ett tag, jajaja har man tråkigt så har man ;)
arkivis <333333333333

varför gör jag såhär?

Kategori: Allmänt

tagga spanskaprov, eller? :(
ledig imorn
skolavslutning torsdag

Drar till skolan snart och taggar till lite extra inför "sista dagen", ser verkligen ut att behövas rejält! hei


känner mig såhär idag, absolut de otaggaste som finns. men imorn får jag sova. HOW DO YOU SPELL L.Y.C.K.A?

bloggkåt

Kategori: Allmänt

shit vilket ryck jag fick att fixa om bloggen och börja blogga seriöst nu! Haha! Men allvarligt så har blogg.se tagit bort såatt man inte kan lägga in bilder och sånt så byta att bloggportal kanske? Hmm, jaja. Sitter just nu och chillar med en monster framför egoinas blogg. Honärgrym! Öh jo, hon hade inget badkar så hon skulle köpa en barnpool att ha hemma, fan va mysigt! Ska fråga morsan om jag får göra likadant! :) Skulle kolla på film också men min brorsa kom hem och jag tänkte kolla på skräckfilm satte.. :( men man kan somsagt inte lägga in bilder och så satt jag byter nog bloggportal snart :) blogger eller devote, vilken rekomenderar ni? :) Puss

¨snö

Kategori: Allmänt

det snöar i vallentuna. g-r-a-t-t-i-s! Har snackat skype med Amanda och Oliver och ligger och lyssnar på massa bra musik och tänker. Börjar klockan halv två imorn som vanligt men tänkte åka in lite tidigare för att kunna plugga lite. Nej, jag kan inte göra de hemifrån för jag har inte word :O Men det var rätt jobbigt att skriva så jag säger hejdå men en arkivbild nej för det går inte hejd

Insidious

Kategori: Allmänt

Tjou. Ligger och kollar på nån flummig julfilm och typ bölar för att facebook är efterblivet och ska göras om igen :o Har haft en grym helg iaf, kom hem för ett tag sen. Pallar inte skriva allt men jag och Linnea är så efterblivna så vi går för långt osv. Men pallar inte blogga nu, så ska gå och deppa lite mer över äckel facebook som ska ändras :oo

jag ska visa er!

Kategori: Allmänt

tjou. idag hade jag ju som sagt en fet håltimma, de betyder att vi bara hade svenska och journalistik. fett najs! på svenskan pratade vi om bra studieteknik. har alltid vetat att jag lär mig bäst när folk sitter bredvid mig och småpratar lite, men alla visste ju inte de. sen berättade vår lärare att om någon sa att man t.ex. sög på att laga mat så var de inte lika kul att laga mat längre och man intalade sig själv de, så då blev de automatiskt dåligt. kom på att jag är precis tvärtom, säger nån till mig att jag suger på att laga mat så tänker jag "jag ska fan visa dej hur fel du har!" nu sitter jag och svullar i mig popcorn och choklad från mina chokladkalendrar, illa asså! Ikväll vet jag verkligen inte vad som händer, drar nog till kragsta om jag pallar, men nu ska jag dra å platta håret, hajdååå :)

håltimmmmmmmaaaaa

Kategori: Allmänt

tjou. sitter i biblan och har en fet hålis!! Nu ska jag skriva ett radiomanus. nu vet ni! puss

I väntan på svenska!

Kategori: Allmänt

11 sanningar om mig!

Kategori: Insida

1. Det finns bara en person jag kan lita på som jag berättar allt för, dock pratar jag inte med henne så ofta längre tyvärr! :(
2. Jag är för det mesta nöjd med mitt utseende.
3. När jag är med folk jag inte känner så bra så står mitt huvud helt still, jag har ingen aning om vad jag ska säga! Rätt blyg.
4. Jag är perfektionist och riktigt petig, allting måste vara exakt, annars får jag ryck.
5. Jag har en grov beslutsångest och jag gör ofta fel.
6. Jag blir lätt förbannad men det går bort lika snabbt som det kommer.
7. Jag har svårt att tycka illa om personer men kan ändra mig väldigt snabbt om hur jag tycker om personer.
8. Jag har väääääldigt bra fantasi och brukar få för mig att det står nån bakom mig när jag tvättar bort sminket på kvällen, då brukar jag prata med mig själv.. :
9. Jag älskar att åka snowboard, känner mig så fri då!
10. Jag älskar när folk jävlas med mig och driver med mig. Därför är det roligare att umgås med killar än med tjejer. För brudar tar åt sig så otroligt lätt!
11. Min drömkille ska kämpa för mig tills jag är 110% säker. Jag har aldrig varit så kär i en kille så att jag skulle kunna dö för han.

show me the way to be a monster.

Kategori: Allmänt

Tjou! Sitter och lyssnar på galet bra musik! Kollar facebook och lite sånt :) Idag har vart en seg dag. Hemmadag idag igen eller så drar jag in och träffar nån, får seee. myyyyyyyys♥♥♥♥♥♥

Köpte nya skor i fredags, föll pladask! Kanske läggr upp en bild senare eller så skiter jag i de :) Har iaf haft en bra helg och komme nog inte blogga mer för helgen! Nu vet ni.


Arkivbild!

Halv midnatt

Kategori: Allmänt

Hej! Har sjukt tråkigt så jag bloggar lite. Igår va jag me Sara och så, vi kollade på idol och jalla jalla och så :) kulkul! Idag har jag vart hemma och tagit de lugnt. Fotade lite bilder me Sara som vi ska redigera lite. Ny profilbild - check :D
Men pallar inte blogga så hajdo

starting five

Kategori: Allmänt

Ligger och skypear och käkar lite chirre nuue. Börjar fem imorn eller ah, har inga lektioner på dagen och måste va me på öppet hus i min skola på kvällen :p ska sända lite radio å sånt trevlig! ;) puss

Never perfect

Kategori: Insida

You eat, you're fat. You don't eat, you're a freak. You drink, you're an alcoholic. You don't drink, you're a pussy. You read, you're a nerd. You don't read, you're stupid. You tell a secret, you're an attention seeker. You don't tell a secret, you're still attention seeking. You let someone in, You're easy. You don't let someone in, you're to uptight. You smoke, you think you're cool. You don't smoke, you're a loser. You've had sex, you're a slut. You haven't sex, you're a frigid little bitch. You wear make up, you're a slag. You don't wear make up, you're ugly. You can't please anyone, ever.

pallllllllllaaaa

Kategori: Allmänt

hah, klockan är snart halv två och jag ligger kvar i sängen. Skulle ju plugga och städa idag juu!! Borde dra mig upp nuuu! Ligger och lyssnar på tungaste musiken, helt seriöst! Nä, nu drar jag mig ner och fixar frulle. Linnea slaggar här ikväll och vi ska typ träffa henne pojke. Myjspyjs.
NU: Mot frullen!!!!!!!!!!!!

Ringring bara du slår en signal.

Kategori: Allmänt

Somnade vid skype med Linnea igår. Vaknade fem av att hennes mobil-alarm ringde. Sen vaknade jag några timmar senare av att nån ringde från folkhögskolan och frågade vad jag gjorde på fritiden ochsånt. Hon va dålig på svenska också så ville hon att jag skulle prata engelska med henne. Noway! Kommer inte ihåg vad jag svarade på hennes tusen frågor men jag tror att det var några dryga trötta svar. Ja ja är rätt dryg på morgonkvisten sådär och ja, jag svarar automatiskt när det ringer, det kan ju va nått viktigt hallå!?

bad girl!

Kategori: Allmänt

hihihehehoho klockan är tjugi över ett och jag är fett social. Kommer inte kunna somna tidigt imorn.. aja baja mig!! Nu vill Linnea obror att jag ska va social så jag får väll va de antar jag.. ;) puss.

Morgondagens planer,

Kategori: Allmänt

Imorgon har jag två lektioner. En och en halv timma. Idrott och mentorstid. Eftersom att jag inte kan vara med på idrotten pga min äckliga tand så sjukanmäler min mamma mig, mycket lättare! Så imorn tänkte jag ta itu med lite skolarbete som blivit liggandes dom här dagarna och mitt rum. Sängkläder behöver bytas, golvet behöver dammsugas, kläder behöver sorteras. Ja sånt där. Plus att jag har typ en miljon glas som blivit stående här uppe som behövs tas ner och mitt nattduksbord ser förjävligt ut. Jag är rätt bra på att stöka ner, men det tar högst en halvtimma att få allt att se perfekt ut så det är väl ingen fara ;)
Nu: Skype med Neapea och Sebbeslebbe.

Hello Kitty

Kategori: Allmänt

Smakar exakt likadant som när man va liten. Men nu på 4e december är den iaf införskaffad! :D
L Y C K A

Word!

Kategori: Insida

TID ÄR INGET VI KAN FÅ MER AV, SÅ TA VARA PÅ DEN DU HAR KVAR ISTÄLLET.

Att vara tonåring är idag väldig överskattat.
Vi gör misstag. Vi är envisa och vi kunde inte bry oss ett skit mindre om vad våra föräldrar tycker. Vi hatar skolan, vi hamnar i trubbel, Vi slåss, Vi älskar, vi gråter och ger upp tron på att det finns någon högre makt som vakar över oss.
Vi alla är helt fucked up , det är sanningen. Och alla kommer vi från dysfunktionella familjer, eftersom ingen familj är perfekt. Vi säger saker vi inte menar. Vi skriker, Vi vrålar, Vi får våra hjärtan brustna. Vi blir fulla, Vi har sex. Betygen betyder ingenting längre.
Vi lever på citat och musik som beskriver våra liv. Och viktigaste av allt: Vi är trötta på att vakna upp varje morgon och behöva gå till skolan där vi ser de människorna som vi hatar eller de människor vi älskar. Vi är trötta på att vänta på de sms som inte kommer komma och vi är trötta på att låsas att vi är okej.



Text baxad av finaste Yassmin!♥

Nadjaaaa

Kategori: Allmänt

Ska in till tc om typ en timma och möta den här snygga bruden! Inte träffat henne på typ två månader!!!
Bjuder så jävla hårt på hur jag ser ut HAHAHAHAHA

'

Kategori: Allmänt

Har lite ont i tanden som vanligt. Men mår mycket mycket bättre. Har vart på dop tidigare idag, min kusins dotter skulle döpas, så otroligt söt!! Va kul å träffa släkten å sådär :)
Sen har jag kollat på Bridget Jones dagbok och skrattat lite. Nu sitter jag i en sovsäck för 30 minusgrader på jordens mysigaste matta och käkar pepparkakor. Visst kan livet bli bättre, men jag är nöjd som det är!

FLJLKISDNZLOSRGNZÖGJ

Kategori: Allmänt

GAAAAAAHM HAR VÄRDENS JÄDRA UTBROTT JUST NU!!!!!!!!!!!! DSCUIJNWEAKHV PÅ TVÅLEN SOM SPRUTADE UT PÅ MIN TRÖJA. NU KOMMER MIN KVÄLL VA FÖRSTÖRD TACKTACK JÄTTEGULLIGT.

mat

Kategori: Allmänt

Maten skrek efter mig, eller möjligtvis tvärtom. Har ätit mackor och sånt nu så nu känns det massor med bättre :) Har också duschat. Ska hem till pappa nån gång snart men jag orkar verkligen inte åka nånstans. Ska dra tjugo över fem. Sitter i köket och lyssnar på bästa Rihanna. Hon är grym, ingen av hennes låtar är dåliga, seriöst!!

clear and change

Kategori: Allmänt

Har nu ägnat en del av min dag åt att kolla på Elsas värld. Snart blir det väl Bridget Jones Dagbok. Finns ju inte så mycket annat att göra när man är hemma.
Serien Elsas värld är för övrigt helt underbar, rekomenderar den starkt. Den handlar om Elsa som är 21 och gör allt för att höja sin bloggstatiostik och kändisnivå. Att hon inte kan vara sig själv resulterar till att allt blir helt fel och att hon gör bort sig massor. Helt sjukt underbar!
Nu blir det att rensa bloggen och sen Bridget Jones Dagbok. Jag har ont i huvudet.

Home

Kategori: Allmänt

Egentligen skulle jag kunna kasta i mig en ipren och tvinga mig till skolan och säga att jag mår bra, men jag vill inte. Jag har ont i huvudet och tanden ömmar. Mamma hade ringt akuttandläkarn tydligen eftersom att det hade börjat då jag dragit ut tanden. Har iaf fortfarande ingen feber så det är skönt! Det är också skönt att vara hemma och inte tänka på nått. Dessvärre missar jag pannkakorna i skolan!!!! Shit vilken ångest jag har över det!!!!
arkivbild från sommaren 2011 :) saknar massor!!

därför..

Kategori: kommentarsvar!

Har ett sår i munnen som slukar det jag äter. Därför föredrar jag att inte äta. Det är inte stort men det gör för jävla ont och jag kan ju inte svälta, det är ju absurt. Så ipren, soppa och luta huvudet när jag äter. Gulligt va? :)

Mr. Brightside

Kategori: Allmänt

Ligger å lyssnar på musik. Bääästa. Har haft en värdelös dag, sängen. Har tagit en ipren klockan typ sex imorse så den börjar släppa nu. Sen kan jag inte äta typ, kommer bli fett smal. Nu har babys lärare tagit hans mobil också. Hehe, har grymt tråkigt! Hoppas på att bli bättre tills imorn, vilket känns typ omöjligt just nu :p