Felicia's

shackin'

Kategori: Allmänt

Ligger under tre täcken och fryser så jag skakar. Huvudet värker också. FAN, vill verkligen inte bli sjuk. Inte just nu iaf, veckan planerad, allting -.- Fast kan ju bara va tanden jag drog ut idag som leker lite, tror nog de faktiskt ;)
Just nu, ligger jag iaf och väntar på att min bebis ska sluta käka och komma upp och skypea lite med moi. Kent håller mig sällskap just nu satte.. (asså nej, det är ingen levande person) (och nej, inte barbies p-vän heller) hade ju dock inte haft nått emot lite manligt sällskap härå men ;)
och ja, det här tar tre år att skriva.. puss

update

Kategori: Allmänt

bloggen har varit död ett tag nu, palla blogga just nu liksom. Knappt kollat facebook..
Sitter just nu och väntar på Sara som fixar en nyhetssida. Kult. Idag har jag bara haft massa lektioner, skönt! Det är så jobbigt med massa håltimmar där man inte har nått att göra och det är för kallt att gå ut. Typ hela veckan planerad också. Skönt att va lite busy busy ibland ;)
Imorn blir jag en tand fattigare, nu pallar jag inte skriva mer. Hejdå.

Actually, I'm fucking Einstein!

Kategori: bilder

fuldag

Kategori: Allmänt

Trött, tråkig dag. Men helt okej, spanska som nästa lektion, skjut mig! Längtar hem, jättemycket! Föresten trodde hela vår klass att vi hade sovmorgon men tydligen inte, alla förutom en fick frånvaro. Så jävla kul! Men det var ju chill att få sova ut lite längre iaf ;)

Arkivbild från i sommras, åh hej vad jag saknar sommaren!

jösses amalia.

Kategori: Allmänt

Vad skönt, fetnajs dag idag asså, trots att jag har gått hungrig hela dagen. Haft två lektioner, skrivit klart en uppgift om tunisien, imorn är det referat-prov. Idag är en typisk sån här dag då jag älskar att vara Felicia, Hoho

sitter i sängen och ruttnar!!!

Kategori: Allmänt

Kan knappt prata, är så jävla hes. Blir ingen idrott för mig idag, men åker dit iaf, pallar inte va hemma (: Ska dra om en timme och en kvart typ.. Ska dra ner och käka typ nu. Sen drar jag till skolan för två värdelösa lektioner (eftersom att jag ändå inte kan va med på idrotten..) och sen får vi se vad som händer. Träffade Hanna igår ;) Idag blir det kanske datorn och sängen, känner mig förkyld och vill inte få värsta utbrottet!

standing soldier

Kategori: musik

Blir sentimental!! Så otroligt många minnen. Demarco♥♥♥

typisk söndag.

Kategori: Allmänt

Trött, illamående och ont i kroppen. Inge smink och myskläder. favoritmusik på repeat. Ska snart dra ner och fixa lite varma koppen. Helgen var iaf fett värd! Bio och mys med Rebecca och Annabell på fredagen, och typ filmkväll med Sara, Amanda, Madde och Natassa igår. Asnajs helg :)

Chillar lite med bästa vännen..

Kategori: Allmänt

Igår var jag med två kompisar och såg Braking Dawn. fick sitta och vänta i täby centrum för alla affärer och så stänger ju och bion var halv tio och kom dit typ halv sex.. Jarråh, askul, satt på golvet och lyssnade på Rebecca som satt och sa massa kommentarer genom hela filmen. :)
Men nu ska jag fortsätta vara social mot herr dammsugare och sen käka lite sen kanske kanske träffa Jossan en stund om jag blir klar :) poss

upp o ner

Kategori: Allmänt

Stannade i stan idag, satt på Wayne's Coffee en halvtimma sen gick jag och hämtade ut biljetter till Breaking Dawn, asså till min syrra. JagVillOcksåSeDen!!! Så jävla snäll jag är asså (;
Sen har jag vart med Josse också, eller träffade henne en stund och pratade bara. Ska snart ta och plugga lie glosor som vi har till imorn, usch!! Menmen, inte värt att slarva bort betyg bara för att man inte pallar plugga liksom!
Sen ska jag sriva om Tunisien också. Glad torsdag liksom :)

Hoppas det stämmer, hoppas det stämmer!

Kategori: Allmänt

Du är bekymrad över en vän och ägnar tid och energi åt att försöka lösa problemet. Ta inte på dig mer än du klarar av. En fest ser ut att bjuda på en del överraskningar och romantiska stjärnor styr dig mot spännande kärleksäventyr. Njut av att stå i centrum, du är en fantasktiskt person.

Play the moment Pause the memories Stop the pain Rewind the happiness

Kategori: bilder

jag vill ha en ny mobil.

Kategori: Allmänt

nu vet ni.

Paradise lost

Kategori: musik

Börja darra så mycket att jag skakar. Låten är gudomlig, såå himla min musiksmak!

Because I´m worth it!

Kategori: Insida

Varför inte leva när livet är ägnat just för det? Varför ta det lugnt när man har en hel evighet i kistan åt det. Varför inte göra som man vill när det är ens egna liv man lever. Varför varför bryr sig så himla mycket om vad folk tycker om en? Varför inte leva för det man brinner för? Helvild i grunden, skiter jag nu i vad folk tycker om mig. Varför? Because I´m worth it! nu jävlar, nu köööööööööör vi!!!!!! :D

backa bara när du tar sats, vare nån som sa till mig.

skulän

Kategori: Allmänt

Sitter i bibloteket och försöker hitta jävla fakta om Tunisien, det går sjukt sämst. Har förresten fått skolfotona, så sjukt sämst dom också. Hehehihi, men då behöver jag inte beställa nått, de är posotivt ;) Men ska tagganu, får inga betyg i bloggning nivet.

noo

Kategori: Allmänt

ingen radioproduktion, så sitter i bibloteket och hängeRRRRr. Hejdå

Wordfeud på gammalt vis.

Kategori: gilla


För oss utan android.. :)

Sikta framåt.

Kategori: Allmänt

Saknar bloggen, siktar framåt, för vad jag har lärt mig ska man inte blicka tillbaka i all evighet, man måste blicka fram för att komma fram. Men just som man andats ut efter en kris öppnar sig ju en avgrund, och det är mellan dom där kriserna och avgrunderna som man kan leva har jag märkt. Jag är ingen person som ältar i evigheter, jag är grym! Och ska inte låta idioter få förstöra min blogg. Det blev ingen lång paus för jag klarar mig inte utan bloggen, hehe!
Sitter hos mamma nu och har precis käkat! Så jävla gott vare, idag är det fredag och jag och Sara drog efter skolan in till st:eriksplan och skaffade oss lite färg, (på kroppen asså). Sen drog jag hem och sen kom mamma och hennes kompis så käkade vi lite och sen bara snackade. Ska snart dra till pappa och chilla lite där. Hehe, men ska äta ostkrogar nu, så bajbaj, förresten så åker jag inte till pappsen ikväll, han får klara sig med sina andra medmänniskor en kväll tycker jag hihi. Ska se slutet på bajsidol nu pusspuss.
Jag tycker att det här charmtrollet ska vinna idol! Brukar inte kolla på programmet men han är faktiskt rätt charmig och söt så ska nog rösta på han ikväll ;)

Bloggpaus.

Kategori: Allmänt

Som ni kanske har märkt så står saker och ting inte riktigt rätt till i mitt liv just nu så jag tar en bloggpaus. Vet absolut inte hur länge den varar, den kan sluta imorgon eller om ett halvår men nu vet ni om det blir ett uppehåll i bloggen.

00.32

Kategori: Allmänt

Hejsan! Nu är klockan halv ett och jag ska borsta tänderna, dra av mig onepiecen och hoppa ner i sängen och sova. Okej, musiken får joina mig. Börjar ju i skolan om 13 timmar så de är chill ;) Jag vet ju att ni är avis :$ Men nu har jag inget mer intressant att skriva så vi får höras. puss

forever alone.

Kategori: Allmänt

Har suttit och nördat facebook i några timmar, inte klivit upp ur sängen knappt, ätit lite och gått på toa och sånt. Skola imorn då, jag är så jävla otaggad. Men fan, skönt ändå. Hoppas på att allt ska övergå till de normala snart. Orkar inte gråta utan tårar. Har pratat face to face med totalt tre personer idag, min familia. Nu ska jag ner och äta tårta, sen tänkte jag släppa datorn och göra nått annat. Börjar halv två imorn, otaggggggg. Ses då, tjou.

chill dag

Kategori: Allmänt

har chillat i sängen hela dagen, asvärt!

/från Amanda

Kategori: kommentarsvar!

JAG KOMMER FRÅN: Sverige
JAG SOVER: Rätt mycket.. 

MIN FRITID:
Umgås med folk i allmänthet.
OM SEX MÅNADER: Är det typ sommar :D
JAG SAMLAR PÅ: inget.
JAG BLIR GLAD AV: När folk visar att dom bryr sig. :)
JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ: småsaker :o
GRÖNA ELLER RÖDA ÄPPLEN: gröna


VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN:
Ingen oftast, men om jag ringer nån så är det till den första jag kommer på som jag kan ringa till.
GILLAR DU GOLF: Nej.
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU: Någon som sitter bredvid mig och bara finns.
VAD HAR DU NU: sjukt tråkigt, men sysselsätter mig med att fylla i den här ännu tråkigare listan :p
SENASTE FILM DU SÅG: the vampire suck.
VAD STÖR DU DIG PÅ JUST NU: några personer.
VARFÖR: Deras jävla dubbelmoral
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: kvart i ett.
HAR DU ÄTIT FRUKOST IDAG, I SÅ FALL VAD: Yes, mackor, bulle, varma koppen och yoghurt, storsatsar'N
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Ja..
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG : Inte inatt! :)
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Vet inte, zappade runt typ.
HAR DU STRUMPOR PÅ DIG NU: nej
HUR SVARAR DU I TELEFON: Olika, beror på vem det är. Men typ: Vad?, Ah?, Hej det är Felicia?, hallå?

VAD LÄNGTAR DU MEST TILL: Att allt ska lugna ner sig så jag kan börja tänka framåt igen :)
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL: Absolut ingen aning!
VAD SKA DU GÖRA IMORGON: skolan.
VAD SKA DU INTE GÖRA IMORGON: Vene,
VAD ÄR DU BÄST PÅ JUST NU: Äta :D
VAD VILL DU BLI NÄR DU BLIR STOR: Ingen aning.
VAR VILL DU BO NÄR DU BLIR STOR: Stockholm
HÅLLER DU DIG TILL NÅGON SPECIELL KOST: Äter inte kött förutom kyckling och fisk + massa annat som är faktiskt gott.
EXAKT HUR MYCKET GILLAR DU ATT BADA I HAVET: Vet inte
ÄR DET OKEJ ATT GRÅTA: Herregud, ja?
NÄR GRÄT DU SENAST: Minns inte, men några veckor sen typ, jag gråter inte så ofta, även om jag är ledsen, gråter när jag är arg istället.
PRATA ELLER VARA TYST: Prata med måtta.
VILKEN ÅRSTID TYCKER DU BÄST OM: Hösten mest och sen sommaren.

LADDAR DU HEM MUSIK & FILM FRÅN INTERNET: Ja, men inte så ofta. Inga filmer längre eftersom att jag inte har en egen dator just nu.
VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VANN EN MILJON: Shoppa galet.
VAD ÄR DET BÄSTA MED JULAFTON: Att umgås med släkt och vänner.

TÄNKER DU MYCKET PÅ DITT UTSEENDE: För lite.
ÄR DU SKYLDIG NÅGON PENGAR: Ja Amanda 40 kronor, sen har mitt ex 200 kronor i min ficka :p
BÄR DU GLASÖGON ELLER LINSER: nej.  :)
TYCKER DU DET ÄR VIKTIGT ATT HA MÄRKESKLÄDER: nej, men stil är viktigt.
NÄR GÅR DU UPP UR SÄNGEN EN TYPISK HELGMORRON: Det är helt olika, men mellan 8 till 15.

PÅ VEM/VAD AVREAGERAR DU DIG OFTAST: Min stackars familj :(
HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU FUSKAT PÅ ETT PROV: aldrig på prov.
HAR DU PIERCING: totalt fem i öronen. Vill ha i tungan och typ läppen.
VILKA ÄR DE VIKTIGASTE PERSONERNA I DITT LIV: Josefine, min familj och andra vänner.

maaaaaaaat <3333333

Kategori: Allmänt

Vaknade vid tolv, jätteskönt att äntligen få sova ut nån jävla gång. Har ställt klockan på halv tio varenda dag typ och hos pappa blir man väckt -.- Sov dock ut en gång där me.
Det här har nog vart det mest konstigaste lovet i världshistorien, jag har verkligen gjort allting som jag inte brukar göra, eller inte gjort det jag brukar göra. Knas! ´
Jajamän, men nu vrålar min mage efter mat och vi fyllde kylskåpet + lite andra skåp igår med mat så jag är fit for food. ;) Så nu blire mat!!!!!! :D Pusshej
Jag lägger upp en rätt så ny bild på mig själv. Egentligen borde jag lagt upp en fin bild på mat men eftersom att min mobil blev lite vattenskadad av allt dreggel jag åstakommit när jag va hungrig och gick igenom bilderna på telefonen så finns det inte längre några fina matbilder (okej jag ljög, dom finns kvar men inte i datorn..)

Tjou :)

megatrött

Kategori: Allmänt

Idag är de fredag.
Nu ska jag sluta blogga för jag har ingenting att blogga om. Hejdå

It's time for....

Kategori: hiss/diss

´Hissa & dissa!! Det var ett bra tag sen så nu kööööööööör vi! ;)
Och jaaaa, jag borde verkligen göra om dom fula hiss&diss "skyltarna"

- Att mitt liv rullar på, pengar på kortet, snart mer pengar på kortet, snart december och jul, kramar, höst, snygga smycken, min bloggdesign, donken på natten, kompisar, musik på högsta volym, en varm dusch, folk som förstår mig, choklad, te med mycket socker i, bio, chips med dipp, filmkvällar, driva-runt-kvällar, skolan, brorsan och hans kompis, rikskuponger, stora sängar, iphone4, wordfeud, chilla, god parfymlukt, kläder, hår som ser bra ut, min blogg i allmänhet, min brorsas skratt, min rosa ziperall, sex, MAT!, humor, mjukisbyxor, min syrra, skor som inte läcker in, regn när man åker bil, köra fort med bil, glada miner, min bästeväns skratt, höstlov, halloween, espresso house, att säga förlåt, ben and jerrys♥, hissar, butiker med snygga kläder, ipad, pengar, hollywood undead, folk som är helt lost och min nya ring!

- Skor som läcker in, mina hiss&diss-skyltar, bråk, när jag sviker någon eller någon blir ledsen av nått jag gjort, halsband som går sönder, onödiga tider, när man är vrålsugen på något gott så finns de inte hemma, när alla affärer är stängda, när man är ensam och jättesocial, när alla andra sover så man måste hålla käften, mina blommor i fönstret, vallentuna, när ingen gillar ens foton på facebook, ställa klockan på lov, mammas badrum, när jag glömmer borsta tänderna (händer ALLTID!), spotify, när man är fett glad fast alla andra är sura, omogen attityd, tråkigt väder, följa med kompisar och shoppa när man inte har pengar, följa med kompisar och fika när man inte har pengar, tråkiga skämt som man måste skratta till, när bankkortet inte funkar, när schampot är slut, mat som smakar ruttet, folk som är efterblivna, min spegelbild, tråkiga filmer och folk som sviker!

Vampire suck!

Kategori: Allmänt

Heii. Kom in för en timme sen typ. Va med några kompisar och drev runt lite. Fett med öööös i Lindholmen liksoooomm? ;) Nej, så har kollat bloggar och stört mig som fan på att vi inte har nått gott hemma. NOG OM DÄTA
Imorn blire iaf t att möta Amanda i stan och åka och käka eller nått :) Trevligt trevligt!
Nu ska jag leta upp min usb-sticka och sedan blir det sängen + äpplen (de roligaste vi har hemma lixomm, asså dö ibland!!!!) + vampire suck. Den filmen rekomenderas starkt till folk med skön humor! Kollade på den säkert 30 gånger per vecka när jag hade min mackisssssssd <33333333333
Men vi hörs, dåååååååååååå.
Förresten har jag pwnat alla på wordfeud idag och högst på önskelistan ligger en ipad, nu vet ni det!

Täby

Kategori: Allmänt

då drar man in till Täby med finaste Emmelie. Bloggar antagligen ikväll eller imorn, tänkte att ni kanske ville veta!

tjatja bloggen

Kategori: Allmänt

Onsdag - Täby med Emmelie, träffa Tobbe på kvällen
Torsdag - Stan med Tinne
Fredag - Fika med Amanda troligtvis
Lördag - Träffa Sofia
Söndag - vettefan

Looooooooov ♥

du är som saltgurkan på cheeseburgarn - alla får dig men ingen vill ha dig.

Kategori: bilder

Asså jag menar inte mig själv dåe :) Pusshej

forever alone

Kategori: Allmänt

Sitter här och känner mig jätte-forever alone :( Det är liksom typ meningen när man ska in fet-tidigt och sen har man inget å göra heahea :(( Har iaf varit me Tim och Tobbe idag! Trevligt trevligt, och ja ni kan gå in på facebook och gilla att vi har ett förhållande nu så känner jag mig kanske inte lika mobbad hahaha! ;) Har så jävla tråkigt asså, borde sova nu eller nått, pusshej.

problem

Kategori: Allmänt

har hängt med Denise hela dagen + igår. Asnajs verkligen! Igår slappade vi lite först framför TVn hemma hos henne, sen drog vi till stallet och sen träffa vi Tobbe och Tim i Lindholmen. Myspys, satt på en sandlåda så vi fick glasfibrer på oss, jättegosig verkligen!? Idag har min syster dragit till Västerås och mitt humör ligger på botten. Ska ner och äta nu, sen kanske jag träffar Josse, eller så träffar jag Tobbe och Tim. Hej.