Felicia's

Ensam

Kategori: Allmänt

Vissa dagar gömmer jag mig i mig själv, pratar inte mer än vardagligt, gömmer mig i mobilen eller isolerar mig på mitt rum. Idag var en sån dag. Hela veckan har bara bestått av sånna dagar. Har tänkt hela tiden på saker jag inte vill tänka på och min hjärna har verkligen ansträngt sig för att få upp bilder och illusioner från skräckfilmer då jag ska sova. Jag orkar inte. Jag vill inte sova ensam, vill inte vara ensam. När morgonljuset tränger igenom gardinerna längtar jag till kvällen, när jag ska sova längtar jag till morgonen. Jag vill inte till skolan men jag vill heller inte vara hemma. Jag vill ingenting längre.

Glömde att kolla mig i spegeln

Kategori: Allmänt

Hej

Kategori: Allmänt

Originell rubrik dedär! Visst?
Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget men jag kände min lite sugen på att bara blogga.. Har inte gjort någonting mer alls än att legat i sängen och sovit idag, planer för dagen har jag heller inga, förutom att nu gå upp och göra äggmackor eller något annat nyttigt.

130130

Kategori: Allmänt

Idag var det onsdag ja! Har mest glidit runt och mått dåligt i hela kroppen. Kollat på en massa serier, ätit, hostat och vilat är det jag har sysslatmed mest hela kvällen. Nu - sova såklart!

Hemma innan fyra!

Kategori: Allmänt

Skolan var trög! Gjorde mest ingenting och sen fick vi sluta tidigare för en uppsats som jag redan skrivit! Efter skolan drog jag, Sara och Natassa till gymmet och svettades! Efter 45 minuter på löpbandet med lite sjukdom i kroppen känner man sig rätt mör!
Nu har jag vartfall kommit hem och håller på att fixa lite mat-mackor, Är vrålhungrig som ni kanske förstår! Sen ska jag hoppa in i duschen och ta en snabbdusch och sen ska jag nog bara ta det lugnt! Har så jädra mycket på gång så min kropp börjar säga emot! Nästa vecka är det skola, bio, gym och en massa tv-inspelningar som gäller! Måste bli friskt tills dess! :)

Min kropp strejkar!

Kategori: Allmänt

Det är svårt att nämna ett ställe på kroppen där det inte värker. Ah, min kropp strejkar, jag håller på att bli förkyld helt enkelt! Godmorgon förresten, hoppas att eran morgon har varit bättre än min!

Jan. 29, 2013

Kategori: Allmänt

Tjosan trosan! Sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta så vi kan åka till Vallentuna och kolla på glasögonbågar!
Idag har förövrigt varit en jävligt trög dag! Halsont, huvudvärk och trötthet har hängt med mig hela dagen..
Sen får jag träffa baabbe!

Vad är det med mig?

Kategori: Allmänt

Gick och la mig hyfsat igår men ändå ligger jag och snoozar, kliar mig i ögonen och vägrar gå upp.. Jag är så jääävla trött och ni anar inte hur många stavfel jag råkat göra på de här inlägget, varje ord nästan, helt sjukt!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Väsby-vtuna

Kategori: Allmänt

Då sitter man på bussen hem. Trött som fan och med en klubba i munnen för att få upp blodsockret lite. Hela dagen har jag gått runt med mjukisbyxor, bigmamajacka och bigmamaväska, helt sjukt vad fashionista!
Hade tänkt träna idag men var för trött så jag drog till sollentuna med Hanadi och Sara och solade lite istället! Imorn ska jag kanske gymma lite och sen åka och fixa mina brillz, de va stängt i söndags när jag skulle dit satttttteee.

Måndag morgon!

Kategori: Allmänt

Tjena mellan bena! Jag ligger i min varma gosiga säng och ska väl försöka dra mig uppåt när som helst. Idag är det måndag och jag är rätt otagg på skolan ja! Iaf, tåget går om en halvtimme, de börjar bli en vana att kliva upp klockan halv nio, och aah, godmorgon peeps. Tagg på ny vecka.

130127

Kategori: Allmänt

Idag har jag verkligen inte gjort mycket alls! Kollat på film, myst med älsklingen och åkt hem och umgåtts med mamma och syster! Har även dragit pennan mot pappret och fått ihop någonting som liknar en människa.
Det är så skönt, sånna här dagar behövs verkligen! Söndagar är helt perfekta! Imorgon är det måndag och första lektionen börjar tio, det är filosofi så ansträngande är nog det sista man kan säga om saken! Nu - sova! Godnatt!

13 snart 30

Kategori: Allmänt

Frukost och film på eftermiddagen med älskling är rätt mysigt ja!

Helgens stoora inlägg

Kategori: Allmänt

Hej klockan är halv tre på natten så förlåt i förtid för min förjävla dåliga svenska. Iaf, har inte lagt upp ett enda inlägg på hela helgen och jag känner att det är bara söndagen och göra ingenting på kvar så jag slänger väl in ett litet inlägg såhär på nattskatten.
För att göra det enkelt för oss, fredag - fest! Idag har jag vart med Pontus mest hela tiden. Brottning i sängen, godis, film och en massa pussar tycker jag sammanfattar den här dagen rätt bra!
Efter middagen drog vi vartfall till Elin och kollade på en massa film med Elin och Matte. Efter saw vill jag inte borsta tänderna ensam så nu försöker jag få med mig min halvsovande pojkvän!
Baam, där har ni min helg, hoppas att eran har varit lika grym som min! Puss

Såjävlatrött

Kategori: Allmänt

Hej just nu är mitt huvud tomt. Oftast sover jag vid den här tiden. Sitter iaf på mitt tåg till skolan som är försenat och nu har stannat i täby där de ligger ca nittio skolor, gissa hur tomt de blev på tåget? Fast ah, jag kommer inte komma i tid idag pga tåget har stannat och väntar en halvtimme efter täby och jag har inte käkat frukost pga börjar tidigt. Brutalt oskön morgon måste jag säga.

Blö

Kategori: Allmänt

Orkar inte gå upp ur sängen för att fixa mig iordning, så brutalt jobbigt att sängen är så brutalt jädra skön som en bra bok ungefär. Man kan inte sluta läsa och när den är slut så går man runt och tänker på den hela dagarna långa. Ah en väldigt bra beskrivning av min säng tycker jag! HAHA lovar att ni inte ens fattade, jag ärså jädra trött nu så mina meningar blir kaos. Godnatt peeps

Japp

Kategori: Allmänt

Hej. Nu ska jag berätta för er hur min dag har varit. Jag vaknade klockan sju men min säng var så skön så jag missade tåget. Sen så hade jag journalistik som första lektion och där skrev vi ett manus bara. Sen hade vi historia men satt mest och diskuterade cannabis. Engelskan gick snabbare än blixten.
Efter skolan tog jag mitt pick och pack och förde stegen mot åkersberga där jag först mötte Pontus, Hannes, Jonas och Elin, sen mötte vi upp Tiff och Robin och sen drog vi hem till Pontus för att hämta mitt busskort och sedan tillbaka till centrum i tjugo minuter och sen raka vägen hem med massa försenade tåg och en död mobil och en mamma som skulle hämta mig i vtuna och hejsan svejsan. Nu ska jag vartfall knåpa ihop några rader i en engelskauppgift tills imorgon och sen göra de jag är bäst på - sova! Upp halv sju imorgon, oj vad jag längtar, eller?!

Sköntorsdag!

Kategori: Allmänt

Sitter påväg hem till min madre. Idag har varit en bra dag. Tänkte faktiskt berätta lite om min grymma dag men jag har jag bara 6% batteri på lureduren så den fagra historian får vi ta en annan gång. Pusspuss alla mina sköna

Torsdag

Kategori: Allmänt

Somnade med musik i högtalarna, vaknade av mitt tjutande alarm. Det är så de ska vara! Godmorgon hörni idag är jag uppe tidigt för en gångs skull!

Well, goodbye wednesday

Kategori: Allmänt

Då kör vi!

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara fixat en massa saker! Kollat upp synen, köpt gymkort och förberett en massa inför helgen som kommer bli så.jävla.grym.
Nu ska jag mysa med världens bästa pojkis så hejdå!

Grus i ögonen

Kategori: Allmänt

Svårt att skriva, helt nyvaken. Vaknade av att pappa kom ner och jag låg med mobilen i handen. Anledningen till att jag bloggar nu är faktiskt för att jag inte ska somna om. Haha så typiskt jag att göra så. Sanningen är den att när jag lägger ner mobilen sen så övervinner sömnen mig ändå. Eller så råkar klockan bli för mycket och jag får springa till tåget. Undrar vilket som är värst egentligen?

Only miss the sun when it's start to snow.

Kategori: Allmänt

Från att ha haft en jävligt pissig dag till en helt sjukt mysig, underbar och bra dag. Två lektioner, kom hem och gjorde jättegod mat! Upptäckte en jävligt fin talang hos mig som jag absolut inte ska ge upp. Kollat in en tråkig blogg och glädits av att jag kan bättre! Läst en text om kärlek och förvånats än en gång om hur folk kan vara så kloka. Lyssnat repeat på en brutalt fin låt. Städat ut mitt skrivbord och sen har jag pratar med världens gulligaste, finaste, bästa pojkvän i ca 40 min. Det här är en bra dag, snart kommer la familia hem och jag hoppas att kvällen fortsätter lika bra som den här dagen har varit.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Klockan är halv ett och tåget jag sitter på rullade precis ut från centralen. Så jädra brutalt skönt att sluta tidigt och sen åka hem och göra mat! Tänkte fixa till en omelett (haha standard för mig när jag bor hos pappa) och sen kolla på lite serier och städa! Ingen i min familj är hemma idag! Hej socialt liv!

Finish

Kategori: Allmänt

Ligger äntligen i min stora nya och sköna säng efter en verkligen skitjobbig dag. Nej, inget speciellt har hänt, det var god mat både i skolan och hemma och jag kommer verkligen inte att gråta mig tills sömns inatt men fyfaan vilken dag. Har gått och tänkt på en grej hela dagen som verkligen oroar mig och det känns som en massa stenar gått och lagt sig för en långvila i min magsäck. Ytterst oskönt.
Nej nu är klockan innan tio så jag ska faktiskt sätta på ett avsnitt av en grym serie och sen sova. Eftersom att klockan är innan ett så har jag min egen tillåtelse till de! Sådeså!

Hittade förresten min gamla freestyle i en låda när jag städade skrivbordet idag. #memories

Bajsdag

Kategori: Allmänt

Sämsta dagen på länge. Usch.

Mitt hopp om sl tynar sakta men säkert bort

Kategori: Allmänt

Har suttit på samma jävla ställe i över en halvtimme utan att en buss som går var tionde minut dykt upp. Fingrarna är stelfrusna men det är väl mitt fel för att jag inte har vantar eller nej vänta hade fittbussen kommit när den skulle så hade ju jag vart hemma nu!

130119

Kategori: Allmänt

Ny säng - check

Filmkväll med mina gosisar!

Kategori: Allmänt

130117

Kategori: Allmänt

Haft en helt OK dag! Skola som vanligt sen drog jag till annexet med Sara, Hanadi och Natassa och körde på ett yogapass där jag fick en panikskrattattack och en jädra massa trötthet. Panikskrattattacken kom då alla låg på rygg med både benen och armarna upp i luften för de påminde lite om döda katter och mina tankar flög iväg till mina små kissemissar på hayday (<3) HAHAHA
sen drog jag hem till la familia och har inte gjort någonting speciellt alls!
Imorgon rullar jag hem till Martina på sleepover med bästa tjejerna! Myyyys

Vi kan leva för varann

Kategori: Allmänt

Sitter på Saras samhällslektion och väntar på att hon ska sluta. Sen drar vi till gymmet och kör lite yoga! Tummen är uppe skyhögt. Idag har varit en rätt bra dag! :)

Hahahaha fyfan

Kategori: Allmänt

Men räääätt brutal bild i förra inlägget, billigt att man inte kan radera inlägg i fånen. HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA FYFAN

130116

Kategori: Allmänt

Ligger på sängen och lyssnar på kartellen och kollar bloggar. Funtar på att kanske lägga mig under täcker där de kan va lite varmare och sova men om jag ska vara ärlig så pallar jag inte xD lat? ohja!
Och dagen då? Jodå. De rullar som på hjul, typ som tåget. (Inte de som kraschade in i huset dock)
Har ju inte gjort så jädra mycket idag. Vart i skolan, två lektioner, billiga. Rullade sedan hemmåt (med tåget), käkade mat i massor, pratade sönder min yngsta lillasysters öron och började kolla på en ny serie. Så jävla bra haha. Juste,jag drog till väsby också. Nu ska jag kirra lite skönhetssömn och sen upp tidigt imorn! Första lektionen är journalistik och det är ju inte dötrist. Skönt. Puss
(skev bild men sån va jag idag)

Snö! :(

Kategori: Allmänt

Varför kan det inte bli vår, varmt och gosigt för? Känner lite att snön får mig att isolera mig hemma och vara på tråkigt humör mest hela tiden. Visst är det mysigt med snö, På julafton! Men efter nyår ska den banne mig bort! Då ska det bli sommar och varmt och party hela dagarna tycker jag!

Motiverad!

Kategori: Allmänt

Känner mig såhär härligt motiverad till skolan, börja träna, livet, allt!
Filosofi-lektionen idag var faktisk ganska trevlig och läraren verkade ju verkligen inte vara helt bakom flötet. Snarare tvärtom.
Har bestämt mig för att satsa stenhårt, gå in till 110 procent och verkligen klara allt. Idrotten, historian och matten ska jag försöka höja mig i. Dessutom blir det att börja träna och äta bra mat för min kropp. Läggning klockan nio (haha, ji key).
Har nyss gjort klart en restuppgift i historia och ska snart hoppa ner i sängen tillsammans med min älskling. Imorn är det Historia som första lektion och jag tänkte ta mig ett rejält snack med läraren. Känns ju synd att få underkänt på delen pga av lärarens slarv!
Bye

Frukost

Kategori: Allmänt

Smittad av systeryster

Uppppp

Kategori: Allmänt

Usch. Klockan är kvart i åtta, det är måndag och jag har inte sovmorgon. Fan vad konstigt det känns, jag har ju alltid haft sovmorgon på måndagar..
Woppa, nu blir det upp och ha filosofi istället varje måndag ):

Seriöst?

Kategori: Allmänt

Vad är bättre än att gå och lägga sig helt nyduschad i en precis renbäddad säng i ett nystädat rum? Det är dom små sakerna som gör dom stora och oooj vad mitt liv är på topp. Det här året känns riktigt jädra bra faktiskt!

Då kör vi.

Kategori: Allmänt

Var i Arninge med mamma och syster för att fixa träningsskor och byxor. Nu fattas bara gymkortet. Sen kör vi. Woppa.

Maaat

Kategori: Allmänt

Killarna i bakgrunden hahaha

Godnatt hela internetuniversum

Kategori: Allmänt

Har idag gjort jättehäftiga grejer som att tagit en promenad med min mamma och min syster och duschat på tio röda. Har dessutom börjat på en budget och käkat fiskburgare. Nu tänkte jag lägga mig för jag börjar sjuukt tidigt imorgon och har ingen lust att komma försent. Tänkte kirra ett B minst C i matten iår och då gäller det att inte ligga på latsidan kan jag tala om. För Maria matteläraren är ingen att leka med ska ni veta.
Nu mot sängen. Dejt på g. Blinkblink.

Katten fakkar ur

Kategori: Allmänt

Ojojoj någon går lös här i huset. Någon väldigt mjauig sak. Först var det hallen som gällde sen illfart till vardagsrummet, sen vidare mot köket, vardagsrummet igen, hallen osv osv. Helt galen! Man förstår ju vilka hon bor hos om man säger så.

Shoppppingen

Kategori: Allmänt

Ett vitt linne, en sjal och ett par höga strumpor!

Mitt 2012 - bättre sent än aldrig

Kategori: Allmänt

JANUARI

- Kommer ärligt inte ihåg så mycket från Januari mer än lugnet efter stormen. Hade året innan dess förlorat en del personer och mådde lite upp och ner hela månaden. Startade iaf året på brädan och var huuuur lycklig som helst.
Åkte fram och tillbaka till skolan och hade ingen riktig fritid, satt mest hemma och läste eller kollade på film.Valde nya tapeter till mitt rum också. 
 
FEBRUARI
Gjorde om rummet, fyllde sjutton, umgicks sjukt mycket med Linnea och den 10e var vi på ett lan i jb åkersberga där träffade jag Pontus för första gången. Umgicks mer med Linnea och Pontus eftersom att Pontus blev tillsammans med Linnea och vi blev rätt bra vänner. 
 
MARS

började även den här månaden i backen under sportlovet, var på bigbrother-live och hängde en del i Åkersberga. Kollade på massa godingar från melodifestivalen i täby c. Blev kär, igen. Slutade månaden med klumpen i magen. 
 
APRIL
Linnea och Pontus bröt upp och gjorde slut. Kollade på dirty dancing musikalen på Kinateatern vid kungsan. Jag fick kniven i ryggen, igen. Och det som jag intalade mig själv aldrig skulle få hända igen, ja, de hände. Umgicks dock en heeeeel del med Sara, Petter och Pontus och kom dom riktigt nära. Den 21a kysste jag Pontus för första gången och den 23e blev vi tillsammans, bara sådär, med knappt några känslor eller tankar. 
 
MAJ 
Japp, blev kär, på riktigt. Myste massa med Pontus och åkte till Örebro och hade bäst! Var glad den här månaden, mycket! 

 
JUNI
Hängde i Akalla med mina bröder. Kirrade ett guldkort. Däckade på toaletten. Var på bigbrother-finalen med Pontus, Elin, Mikkan, Pontus kompis Michelle och hennes kompis Felicia. Va på rålis. Hängde på grönan. Solade och badade i Grekland. Bokstavligen fick ett jobb. Och jaa, jobbat. Bästa månaden på året. Mådde så brutalt bra! 
 
JULI
Jobbade, saknade Pontus som var i Grekland, träffade sliskSimon för första gången, köpte en ny telefon, syrran konfirmerade sig, rökte vattenpipa, cyklade downhill, chillade i Hägernäs och uckade upp saker och ting, t.ex mitt förhållande. 
 
AUGUSTI 
Början av den här månaden kan ha vart de värsta i mitt liv. Osäker som fan gjorde jag slut med Pontus och åkte dagen efter upp till släkten i jämtland. Kom hem efter en helg av en massa tänkande och illamående och insåg hur jag egentligen kände, följde mitt hjärta på riktigt och allt blev ju såklart bättre och bättre. Jobbade en massa, köpte en ny garderob som jag såklart monterade ihop helt fel till en början. Shoppade för runt tretusen kronor. Började tvåan. Invigde hösten med duntäcket samtidigt som jag verkligen sög ut det sista av sommaren med fika, jobb och chill. 
 
SEPTEMBER 
Var på bio med Pontus för första gången. Hade orientering i nacka som vi failade totalt på fastän vi hittde först kompassen före alla andra. Fikade, shoppade, myste en massa. Tiden bara rann iväg och vardagen flöt på som den skulle. 
 
OKTOBER 
Kollade på en massa Pretty Little Liars-avsnitt. Fotade och filmade en massa i skolan. Jocke blev knivskuren i centrum och avled. En del småtjafs med en tjej i klassen som vi sen löste de med! Åkte upp till Moa och Jakob i Jämtland och hade det underbart där! Började kolla på Portkod 1321 efter de att min syrra Hanna visade mig dom två första avsnitten. 
 
NOVEMBER 
Halloween-fest hos Mikkan, jag och Sara var utklädda till tjuvar. Färgade håret rött igen. Gjorde världens godaste pommes frites. Spelade restaurang/cafe-spelen. Upptäckte att det faktiskt fanns randig tandkräm. Hade vårt jävla försenade skolfoto. Följde med Pontus och hans familj till IKEA för att köpa ny säng till Pontus. Satsade stenhårt på en uppgift i foto. Stod på gymnasiemässan. Umgicks med min fina Pojkvän en heeeel del. 
 
DECEMBER 
Började månaden med världens bästa helg med Pontus. Bio med Pontus, Sebbe, Tiff och Oscar, julbakade, firade Mikkans artonårsdag, och var å bowlade med Pontus familj. Längtade till julafton. Spelade in en musikvideo hos Natassa där jag agerade kille. Köpt en massa julklappar. umgåtts med Pontus en massa. Myst en massa. Varit med familj och vänner. Fått massa fina och bra julklappar. Färgat håret brunt och firat in de nya året med Pontus, Sara, Sebbe och Oscar. 
 
 

Staaaaaandard

Kategori: Allmänt

Kollar på nån riddarfilm i skolan där alla blir halshuggna, får knivar i magen, blodet skvätter, halsen och kroppen ligger på olika ställen, igen. Och mina lärare undrar varför jag håller på med mobilen?

Världens bästa frukost

Kategori: Allmänt

Varm oboy, smoothie och ostmacka <333

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nyvaken och så jädra utvilad. Ska snart upp och packa lite och sen dra mig mot skolan som tyvärr börjar idag och jag är så brutalt otaggad på de eftersom att lovet har varit så sjukt bra och mysigt på alla sätt.

Mysiberga

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget påväg hem nu! Har haft en grym dag först hos Pontus, sen i Täby med Pontus, Hannes, Mattis, Linnea och Mikkan och sen hos Pontus igen. Nu har jag nyss suttit på en buss i en halvtimme med Pontus och Hannes bakom en brud med rosa hår och som lagt några smygfisar..
Har vartfall fått med mig lite från Täby som jag tänkte visa upp senare! Puss

Ååååååhhhhäääähh

Kategori: Allmänt

Säger hejdå till högen och rullar nerför Sverige! På onsdag börjar skolan och jag har en hel del plugg att ta igen samt träffa min pojkvän som jag saknat jättemycket!
Ikväll blir det mys med min "copyright" usa-filt och Harry Potter. Ja, jag har saknat filten! Min bästavän ju!

Två saker till

Kategori: Allmänt

1. Satt en snöflinga i halsen
2. Sett en kompis åka in i ett träd från sittliften.

Jag är cool.

Tre saker jag hunnit med på ett åk.

Kategori: Allmänt

1. Blivit puttad och ramlat så knäet blev cp
2. Kommit på att om man bara styr med ett ben så slipper man krampa! (Liiite sent men ah haha)
3. Åkt i snöfall och inte haft någon som hellst aning om backen går neråt, uppåt, höger eller vänster.

Fan vad jag är cool.

Dålig dag i skidbacken

Kategori: Allmänt

Världens jävla kramp, snö/regn och illamående tycker jag sammanfattar första halvtimmen i skidbacken rätt bra. Känner egentligen bara för att ta mitt pick och pack och sätta mig i bilen för att köra raka vägen hem. Är så hjälplöst trött så jag vill bara hem och sova sova sova. Egentligen. Men snowboard, jaa. Finner inga ord, helt underbart.

130105

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen efter en halvdag i skidbacken! Bytte brädan mot skidorna ett tag och trodde ju såklart att tekniken inte satt kvar i kroppen eftersom att de var flera år jag stod på två skidor menjodå, snöflingorna stack som pilar i ansiktet! Farten på topp även där!

Party i backen

Kategori: Allmänt

Ingen täckning i stugan, klassade ut pappa och Oscar i alfapet, läste ut en riktigt bra bok och bara chillade. En rätt bra sammanfattning av gårdagen!
Idag var det upp sju och käka frukost och sen rulla till backen! Har precis tappat lusten att fortsätta åka pga iskall rumpa, kramp i låren och dåligt humör! Ingen bra kombination kan jag meddela!
Men det är dock rätt mysigt i värmestugan, en småbarnsfamilj lyssnar på eric saade och käkar pizza! Bra kombi där!

Då kör vi

Kategori: Allmänt

Snacka om att ha vänt på dygnet.. Är klarvaken klockan halv två på natten. Men de blir ju att gå upp tidigt imorn så kanske får sova lite i bilen om jag inte kör! Haha nattsnack, fyfan vad jag är hungrig, och kissnödig. Och vad jag inte vill upp. Ouch.

Fjällen imorgon!

Kategori: Allmänt

Då har jag packat allt, bestämt kläder, kollat pjäxor, brädan osvosv. Imorgon drar vi till fjällen och jag är sååå taggad!
Ligger i min usa-filt och läser lite bloggar, spelar massa gamla spel som va populära förut, läser en asbra bok och bara äger hela stället lite allmänt sådär.
Sugen på chillbox hahaha! Standard!

2013!!!!!

Kategori: Allmänt

Fuck jordens undergång. Fuck alla falska vänner. Fuck alla äckliga misstag. Nytt år, nya framgångar, nya misstag. 2013 here we go!!