Felicia's

min drog

Kategori: musik

musiken är de enda som tröstar mig när jag mår som jag mår,
bloggar när jag får lust till de.

måndag-

Kategori: Allmänt

Tjo. Tänkte ta och hoppa in i duschen nu och sen fixa mig och äta och sådär. Åker in till min skola sen för att ha idrott och mentorstid. Kanske stannar i stan och shoppar lite på vägen hem, får se vad som händer! Men nu ska jag iaf gå och fräscha till mig. Puss på er.

-

Kategori: Insida

Och till er som tror att ni vet allt om mitt liv, det finns en jävla massa saker som inte en jävel har ens en susning om vad gäller mig, så sluta tro att ni vet allt för ni vet fan ingenting! Sluta upp med era jävla patetiska snack och omogenheter, väx upp istället för att tro att ni är nånting. Jag kommer aldrig att förlita mig på nån utav er så sluta försök bara, det visar bara er falskhet och jag kan se rätt igenom er, ni kommer aldrig bli större i mina ögon ändå!

talk that talk

Kategori: musik

- skrillex, människor och sängen.

Kategori: Allmänt

Okej jag vet själv, rubriken låter fett kinky. Well well, helgen hittills har varit på topp helt klart! Dock är det sängen som gäller för mig ikväll. Är så sjukt trött så det finns typ inte. Har vart lite småtrött och ont i huvet hela dagen men har inte varit för mig själv på jag vet inte hur länge så jag är ganska trött om man säger så, har lixom träffat folk konstant, dygnet runt. Pallar inte ens kolla på film med morsan! Nu lyssnar jag på massa skrillex och glideer runt på internet. Ganska trevlig lördagkväll ändå, ska snart ner och dricka lite te och tvätta bort sminket osv. Ha de bra! :)

repris.

Kategori: bilder

Hermione: I like you Harry, but..., Harry: I like your hairy butt? WFT

Kategori: gilla

frågor och svar! :)

Kategori: kommentarsvar!


Vilka hår färger har du och har haft? Puss din blogg är jätte bra
- Jag har haft blont, brunt och nu rött! Tack så mycket! :)
ofta du läser? haha men vad läser du ?
- Jäpp, brukar läsa ungdomsböcker, men bara hos pappa, kan inte läsa hos mamma, ingen aning om varför :)
omg, men lägg ner din attityd kanske ?
- Look who's writing..
hur gammal är du?
- Jag fyller sjutton om några veckor!
Hej! Jättefin blogg, vad skulle du välja av att aldrig någonsin kunna höra igen eller aldrig någonsin kunna se igen? Puss och Kram/Eliza
- Oj vilken svår fråga! När jag var liten brukade jag faktiskt sitta och funta på vilket det skulle bli bäst utan men kunde aldrig riktigt bestämma mig. När man inte ser så blir alltid ju skitsvårt och man är tvungen att gå med en blindpinne, dessutom kan man ju aldrig mer kolla sig i spegeln. Men kan man inte höra så kan man ju aldrig kunna lyssna på musik igen eller höra när någon pratar med en, så man måste börja prata teckenspråk. Jaaadu, riktigt svår fråga, hoppas innerligt att jag aldrig kommer få behöva välja mellan de! Kram! :)

ängel

Kategori: Insida

Fake it until you make it.

<3

Kategori: Insida

Min bror, min andra halva. Förlåt för allt skit du fått ta. Är så jävla glad att jag alltid har dig vid din sida och jag står alltid tätt intill dig vad som än händer. Allt vi gått igenom, alla gånger vi skrattat, när vi gråtit, när vi fuckat ur totalt! Alla minnen, är så sjukt glad att jag har dig och du anar inte hur mycket jag älskar dig. Till döden älskling. Suger på sånnahär texter, men du vet vem du är hoppas jag!

ja tack!

Kategori: musik

seg media

Kategori: Allmänt


Tjosan. Sitter och har media men är redan klar med uppgifterna som tar fem minuter att göra så jag glider runt lite osv.
Vad händer idag då? Själv ska man hem till pappa efter skolan och bara chilla. Ska bli så skönt att få träffa familjen och bara va hemma och så. I helgen ska jag plugga och bara mysa. Har inte så många uppgifter i skolan, men har en del stora som behöver göras klart osv. Så det kommer jag ägna antingen lördagen eller söndagen åt. Som vanligt lär det hända mer än vad jag planerat!

dagens vill ha!

Kategori: Utsida

stääääderska!

Kategori: Allmänt

Bra drag. Kommer hem, skit trött och hungrig. Gör mackor och te. Sen går upp och ska lägga mig i sängen och kolla film på datorn. Men då är sängen helt blodig, äcklig osv. så då går jag och ska byta lakan, det slutar med att rummet är nästan helt skinande rent igen. Fan, man ser golvet ju! :D Sen så när man äääntligen lyckas slå på datorjäveln, då ringer pappa från London och vill prata ett tag. Nu är jag inte filmsugen längre!

titta vad jag har kirrat!

Kategori: Allmänt

Kim novak badade aldrig i genesarets sjö

Kategori: Allmänt

Dags att slå ihjäl en timme med lite plugg. Sen blir det spanska!

matte snart då

Kategori: Allmänt

veckans näst näst bästa lektion, den bästa är matte på fredagar sen kommer ljud. nu vet ni!

trött osv.

Kategori: Allmänt

. Ligger å lyssnat på världens finaste musik på spotify. Hollywood Undead ja! ♥ Sjukt trött också så funderar på att göra mig i ordning och sen sova bara, grejen är den att jag är för trött för att över huvud taget resa på mig.
Hehe, åkte förresten inte iväg idag. Satt hemma å drack te med morsan! Puss

världens bästa.

Kategori: musik

Det spelar ingen roll vilket humör jag är på, när jag hör den här låten ler jag bredare än en miljonvinnare. Och om jag ler så skrattar jag. Det här är min absoluta favoritlåt och ju högre ljud jag har desto bredare ler jag!
Hela mitt liv, allt som känns svårt känns helt plötsligt ingenting. Om jag är ledsen tar den bort all smärta för några minuter. ÅH

g2

Kategori: Allmänt



tjo. Sitter med musik i högtalarna, under en gigantisk filt och trycker i mig onyttigheter. Galet mys! Tänkte ta och sätta på en film snart. Ska antagligen iväg på en grej ikväll som jag inte kan skriva om i bloggen. Vi hörs!
arkivbild

flåt för dålig uppdatering.

Kategori: Allmänt

Förlåt förlåt så mycket för den låga uppdateringen. Kan passa på att säga att den inte kommer stiga så mycket på ett tag framöver. Har en massa saker på gång som jag inte riktigt kan ta upp här i bloggen och så massa plugg osv. Dessutom kan jag inte mobilblogga och när jag väl är hemma har jag ingen vidare lust till att blogga. Men ska försöka fixa åtminstone ett inlägg per dag så bloggen inte står helt tom osv. Så ni kan ju alltid hålla utkik efter uppdatering även om den kommer men ganska stora mellanrum lite då och då. Puss mina fina.

segt internet

Kategori: Allmänt

Skönt att det har tagit tjugo minuter att komma in på blogg.se osv. slår vad på en miljon att min brorsa laddar ner nått skit till hans dator.. synd för han isf!! :D älskar att förstöra för andra när andra förstört för mig! Ligger och tänker lite på allt som hänt, allt jag gått igenom och allt jag inte gått igenom. Musiken är såklart på också. Tänkte knoppa snart, klockan är halv tolv och fastän jag börjar halv två imorn tänkte jag ställa klockan på halv åtta bara för att komma tillbaka lite till vardagen igen. Förresten har jag en del plugg att ta itu med imorgon som blivit liggandes över helgen. Imorn blir det bland annat att fixa present till morsan som fyller år. Pinsamt att komma på det dagen innan men har haft en hel del annat att tänka på så det har inte blivit av att jag köpt något till henne, sen lämna ut lite CVn till olika butiker i Sthlm med Sara. Behöver jobb, ja! Nu - sova! Godnatt.

Renovera rummet.

Kategori: Utsida

Har precis valt klart tapeter till mitt rum. Ska fixa nya tapeter, måla taket, ta bort garderoben, rensa ut ur rummet osv. Ni som har vart i mitt rum vet hur jädra fult de är! Så i februari blir det nytt rum! Grymt taggad och det ska verkligen bli så skönt att slippa mina håliga blålila väggar! :) Nytt år, nytt rum, nya principer. 2012♥
Resultatet får ni se om en månad! Enjoy

lite nytt

Kategori: Allmänt

Ändrade om rubriken och lite småplock. Funtar lite på en ny header också. Enjoy

grov kärlek till låten!

Kategori: musik

klippa håret och färga blont?

Kategori: Inspiration

Funtar på en ny frisyr inom en snar framtid. Men just nu stannar jag i rött, halvlångt hår ett tag. Notera att bilden är ca 1,5 år gammal också. Ibland vill man bara spola tillbaka tiden och göra vissa saker ogjorda och göra vissa saker man borde gjort, men jag antar att misstag är en hel del av livet. Man ska ju trots allt leva med allt man gjort och allt man inte gjort i hela sitt liv. :)

fredag.

Kategori: Allmänt

Jag känner ett stort behov av att fota just nu. Men ska nog fira fredag med att stanna hemma och trycka i mig onyttigheter. Har ju trots allt det rätt mysigt med min familj, alla är på bra humör just nu osv. morsan har bakat ciabatta. Love it!

2011

Kategori: Allmänt

en liten försenad årsresume men vem fan bryr sig?

Januari.
Gymnasieval och nationella proven var det som kretsade mest runt mig i Januari. Hade pojkvän och var riktigt lycklig! Färgade håret brunt för första gången och umgicks mycket med Julia R, Tinne, Doresa, Sara, Denise och Sofia (säg till om jag har glömt nån!)
Februari.
Fyllde sexton, åkte med Emmelie till fjällen en vecka (grymt awsum), firade alla hjärtans dag i furtio graders feber, så råkade somna ifrån min pojkvän, hehe.
det fanns ingenting om mig som inte du visste då ♥

Mars.
Blev singel, böt blogg, va sjukt hurtig med Denise och gymmade massa å grejer! Tappade en tand när jag åt godis (hahaha euw), spelade massa counterstrike mest me Enna och kom hem från fjällen i början av mars. Pluggade lite till körkortet och längtade efter våren.
April.
Hade bästa lovet evver. Va med Denise en massa, fick saker till rummet, fick min snowboard, åkte skidor, pressade sol både i solarie och på altanen, de va ju asvarmt redan i april så! Shoppade en massa och hade grymma vårkänslor. Gjorde även en miljon videobloggar som ni aaaaaaldrig kommer få se! :)
Maj.
Plugg, shopping, massa prov, betygsångest, vänner, de sista i Vittra, va jättemycket med Sofia och Denise mina hoomies typ, hängde runt i Vallentuna och va allmänt glad och sommarsprallig som jag alltid blir i Maj. Köpte en balbiljett, red för typ första gången på jääääättelänge, hade case i skolan om sex&droger de va askul, var i vittra Sollentuna och gjorde film med My, programuppdaterade min skoldator så jag kunde spela angry birds på den (looooooovetimes!), mådde så jääääävla bra, va aslycklig! Jag bah chillade!
Nån som är sugen på lite hångel kanske?

Juni.
Balen, skolavslutning, niornas middag, lämnade tillbaka datorn, början på sommarlovet, gled ifrån Denise, hon drog til USA, själv drog jag till Göteborg med farsan syster och bror. Fick körkortstillstånd, övningskörde för första gången, rensade datorn som fan och var ute och joggade en hel del.
Juli.
Var i Lettland med morsan, syster och bror. Testade på att byta saliv på mc donald's, gjorde ett misstag som jag sent kommer glömma, övningskörde i Kårsta, fixade hål i brosket där uppe på örat, träffade Sara Petter och Rebecca för en asnajs kväll i ekskogen. Beställde också min ziperall! Chillade runt helt galet mycket.
Augusti.
Började Didaktus, blev kompis med massa underbaringar där, lärde känna Felix och hittade på massa roligt med han och Josse helt oslagbara minnen :'), va på the voice' konserten och såg chris medina, danny, new-kid, eric amarillo osv. osv. Jag hade en helt spårad grillkväll med Sara och Petter som slutade med att vi inte sov på 40 timmar. Festade som den partyprisse jag är (elleeeer?), fick upp ögonen för Hollywood Undead, va på min kusins bröllop i Borås typ, fick reda på att jag kommit in på de gymnasiumet jag ville komma in på, hade sjukt med beslutsångest över vilket gymnasium jag skulle välja men valde till slut s:t eriks som trots allt va de enda rätta valet trots att jag saknar didaktus grovt, inte skolan då utan alla underbara personer som finns där!
September.
Började st eriks gymnasium och fick nya kompisar, va mycket me Josse, träffade Felix en hel del, livet bara rullade på, mådde som en kung.
Oktober.
Träffade Denise då hon var nere under höstlovet, höstfotade med finaste syskonen, var på årets spårade fest, var kär, kom närmare kompisarna i skolan, allt rullade på.
November.
Hade filmkväll med några från skolan, kollade på Breaking Dawn part 1, fuckade upp en hel del och var i total obalans.
December.
Livet flöt på som aldrig förr, förutom allt julstök som jag aldrig hann me så träffade jag Nadja inne i stan, va en hel del med Sara utanför skolan, insåg en massa saker som jag förut inte ägnat en tanke på, tog en tripp till Norrtälje, började kolla på Elsas Värld och färgade håret rött. Förlorade en hel del men vann andra saker, saker förändrades helt enkelt. Umgicks en hel del med Linnea och mognade lite mer. slutede år 2011 uppe i Norrland, började 2012 med en helt otrolig dag i skidbacken och invigning av brädan.
Sammanfattning: April, Maj och Juni samt september å oktober har varit helt galet bra månader. November har varit en riktig skit månad och december har varit helt okej, början på något nytt. 2012 får bli som det blir men det ska bli grymt! Förlåt för en försenad årsresumee men jag är ju som jag är! :D

håltimmar.

Kategori: Allmänt


Massa håltimmar den här veckan, stört ovärt att ens åka in, men men. Idag är det media, matte och spanska med en massa håltimmar emellan. Snart är det helg och jag vet inte vad jag ska hitta på imorgon. Har ingenting mer att skriva så ni får nöja er med en arkivbild på mig och madde från en radioproduktion, enjoy

men sluta leta efter toppen för du står på den.

Kategori: Allmänt


shrek

Kategori: Allmänt

tjo. Idag har de verkligen varit en bad hair day! Så har försökt dölja barret under en mössa hela dan, tyvärr fick Sara och Madde för sig att rycka av mig mössan i bibloteket idag... dessutom påpekade dom att jag såg ut som ett träsktroll utan mössa, tack hörni! När jag kom hem och tog av mig mössan insåg jag vilket fågelbo alla i biblan fått se......... då dog jag! Nu blir det mat snart för att sen dra ner till vallentuna och sku och träffa lite folk man inte sett på några evigheter. hej på er.

bad hair day

Kategori: Allmänt

Tisdag, första dagen efter lovet. Skönt men samtidigt jobbigt. Nu måste man ställa klockan för tidigt för att hinna upp till skolan i tid. Dagens outfit består av ett par mörkblå jeans från cubus och en rosa tröja från hollister.
Ska in om ett tag till stan för att träffa ***** tills dess blir det tuc och film, livet är bara för bra ibland :') Puuuss
Hösten 2010♥

Sorry sorry

Kategori: Allmänt

Mycket som har hänt. Glömde skriva ett sista inlägg innan jag drog iväg till vemdalen osv. och nu är det 2012 redan.. Ska göra 2012 till bästa året. Vara på topp och flyga så högt jag kan, man vill ju leva lite, inte bara existera, right? Funtar på en lite försenad årsresumee men det får bli imorn isf, har lite att fixa med inför imorgon och så. Skulle typ bara berätta att jag lever och är på hugget. Har ägnat idag åt att städa och läsa. (ja, jag läser. Böcker. Fast bara hos farsan när jag har tid) Imorgon är det plugget som gäller och det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till ordningen igen, även om jag inte hade bangat på en vecka till i pudersnön! ;) Norrland<333333333