Felicia's

Inga pics :( --> massa pics :D

Kategori: Allmänt

Angående inlägget innan så har jag nu kommit på varför det fuckade med bilder och det är för att jag inte har haft på mobilinternet utan använder wifi. Pinsamt haha!

Testing

Kategori: Allmänt

Test osv

No pics :(

Kategori: Allmänt

Anledningen till att min blogg har blivit så bildlöst på senaste tiden beror på att mina bildinlägg inte publiceras med mobilen, därför måste jag ta bort bilden för att det ska gå att publicera. Ytterst störande.. Så jag försöker kika runt en del efter en ny bra bloggportal där man kan lägga in bilder också :) blogg.se sviker mig så de är payback på gång hära ;) nej men nu vet ni varför!

Blööö

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart med Pontus, vi kollade på film, gick ut med hans hund å sådär :) sen åkte jag hem, råka gå av på fel ställe så va tvungen å ta bussen men de mys satt de gör inte så mycket :) dock va bussen försenad i jakan så missa precis tåget! :( så typiskt!! Aja, kom hem tillslut och fick maten serverad direkt på tallriken å allt, lyx!
Sen nu har jag ätit lite äppelpaj med familjen och ska gå och sova snart! Börjar dock tolv imorn men är astrött å sådär ändå!

Passar väll på att blogga istället...

Kategori: Allmänt

Har nog öppnat upp exakt alla mappar i telen, gått på toa några gånger och försökt somna om. Men det är berkligen mission impossible. Pontus sover (läs: vanlig helgmorgon) och jag har legat vaken i cirka två timmar och jaa gjort iprincip ingenting..
Kan ju berätta om min helg då istället för att fördriva tidjäveln!

Ah fredag då - åkte till täby med Linnea sen berga å mötte upp Pontus ochköpte snacks och åkte hem till honom, packade, åkte förbi kista för kebab sen hem till mig och bara chilla, typ jävlades med mina syskon osv.

Lördag - jag, Pontus, syster och pappa åkte till min farbror och faster för att dom skulle bygga en liten järnväg på tomten. Vi stannade dock i köket och lagade lite mat med min kusin, faster och en annan :) åkte hem till Pontus sent på kvällen och kollade på film

Idag - åka hem tidigt och kolla på Williams lista typ!

Mår så jävla illa just nu :( har vart hungrig så länge att hungern har övergått i illamående :( lär inte bli en rolig dag med min mage kan jag ju lugnt säga! Brb, songpop

Så jävla trött

Kategori: Allmänt

Trött på folk som snackar skit om en. Trött på folk utan en egen åsikt. Trött på folk som tror att fly är bättre än att kriga. Trött på folk som försöker ta ens pojkvän. Trött på folk som inte vet att ordet respekt har en innebörd. Trött på att aldrig få tillbaka nånting trots att man ger så mycket.

Era äckliga åsnor vad vill ni mig

Kategori: Allmänt

Pallar inteeee, är så jävla förbannad på allt just nu. Äckliga åsnor tror dom är nått

Tankar

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och tänker på mina problem. Pengar, kompisar, vänner, skolan, livet, skiten, allt. Känner mig bara så värdelös ibland, ibland får jag skuldkänslor för min lycka. Jag hatar att inte veta vilka jag verkligen kan lita på och vilka som verkligen finns där för mig när det väl gäller! Jag hatar att ingen peppar mig när jag säger att jag vill börja träna/sluta äta godis osv osv. Jag hatar att jag tillåter mig själv att göra saker som jag vet att jag kommer ångra. Men mest av allt hatar jag "vänner" som bara ringer när dom behöver nått, utnyttjar en till max och sen hugger en i ryggen. Visst fan borde jag lärt mig av alla tidigare gånger men alla är så olika, alla kör olika spel och jag har så svårt att skilja på de.
Det finns en person i hela världen som jag vet att jag kan lita på. Han som säger till när något är fel, när jag gör något som han tycker inte är rätt. Han som jag kan berätta precis allt för och som inte bara lyssnar utan förstår också, han som inte dömde mig innan han lärde känna mig PÅ RIKTIGT! Men att vara lycklig sitter inte i pengar eller hur perfekt liv man lever eller om man har många kompisar. Man måste trivas med sig själv och det gör jag inte alla gånger. Tankar fuckar upp mig och när det är som värst börjar jag tänka på mitt största misstag i livet, det som inte bara har sårat mig djupt utan också min andra halva, de misstaget jag aldrig kommer förlåta mig själv för även om jag lär mig leva med det. Men jag är inte perfekt och vill inte vara heller. Men jag kommer aldrig sluta försöka.

Passerade helgen osv.

Kategori: Allmänt

Fredag - mys med pojkvän.
Lördag - släkting fyllde år plus firande av Natassa i vårberg!
Söndag - burger king, chips och film med pojkvän! Standaaard..

Idag har varit bra dag iaf slutet av dagen. Är påväg hem just nu och lyssnar på underbar musik och bara chillar. Förlåt för lite bilder föresten, men bloggappen fuckar uuuur så jag pallante.. Därför jag inte bloggar i helgen tillexempel ;)
Puss älsklingar! <3

Byter

Kategori: Allmänt

Byter seriöst bloggportal snart! Blir så jääävla förbannad på bloggen som stänger ner sig själv 24 7 och inte klarar bilder. Fyfan!

Appropå inspiration

Kategori: Inspiration

http://nattstad.se/linneanordin/

MIN BRUD HAR BÖRJAR BLOGGA IGEN!! CHECKAAA

Horblogg vägrar lägga upp mitt inlägg om vad jag fick med mig hem men en mössa ett par pilotbrillor och en halsduk var de..

Tre bloggar som inspirerar mig!

Kategori: Inspiration

Måste ju såklart lägga upp tre viktiga inspirationskällor. Tre bloggar som insprirerar mig till att fortsätta blogga och att blogga ordentligt!
 
Lite text, mycket bilder, sjukt bra uppdatering! Värd att kolla in!
 
Inlägg om allt mellan himmel och jord! Har vunnit Blog awards eller något liknande har jag för mig! Rolig och intressant!
 
Fotoblogg! Jättefina bilder som är fotade med systemkamera! Min syster också så den bloggen tycker jag verkligen att ni ska kolla in!
 
Ah puss!

Foto

Kategori: Allmänt

Sitter och har redovisning på foto snart. Snart min tur haha! Hade håltimme idag så efter en stor tallrik potatisbullar drog vi iväg och kollade på kläder och film-boxar! Fick med mig lite saker som jag tänkte visa senare! Köpte också en redbull då jag mådde som ett as! Nu ska jag visa mina bilder som jag knäppte för ca 2 veckor sen! Haha Puss!
Foto by Hanadi!

Reeeegn

Kategori: Allmänt

Sitter i kista och väntar på bussen hem! Det regnar som bara den och jag tycker det är asmysigt! Köpte ett paraply idag! Stoltb-rud osv! Ikväll ska jag mysa lite med familjen tänkte jag. Igår var Pontus hos mig, och vi hade asmysigt :D

Dagens klädval

Kategori: Allmänt

Linne - cubus
Grå cardigan - gina tricot
leggings - bikbok

Im gonna do it that waaay

Kategori: Allmänt

Fixa rummet, duscha och gå ut i fina vädret är tre saker jag absolut ska göra idag! Jag har nyss käkat frukost för ett tag sen och just nu ligger jag bara i sängen och gör ingenting.

@hemma

Kategori: Allmänt

Min mage seriöst dödar mig.. Ligger å spelar subway surfer och dör haha fotar mina kläder när jag har tid :)

Shoppinggg

Kategori: Allmänt

Sitter med musik i öronen och ett par shoppingpåsar vid mig på bussen hem. Har varit och shoppat och fikat lite med min baby idag! Igår var det bio med Linnea, Pontus och Mattias, idag var de shopping som gällde! Jag blir alltid så glad av shopping! Visar när jag kommer hem vad som ligger i påsarna :D

Tääääbyy

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen till täby just nu, ska dit och köpa en tröja sen ska jag hem till Pontus en snabbis och lämna min väska sen till kista och kolla på bio med mina babes! :D värt!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Sitter å äter lite frukost nu, har lite bråttom till bussen osv. Idag är det orientering i Nacka och jag är så sjukt otagg så jag vet inte vad. Mjukisbyxorna är på iaf!

Sängen

Kategori: Allmänt

Har haft sällskap av katten hela dagen. Kollat på film, spelat lite songpop o sådär. Blivit beroende hahaha! Gjorde egen glass också! Asgott!

Skitdag

Kategori: Allmänt

Hahahaha seriöst säkert värsta dan i mitt liv. Palla va så ful

Tunagård

Kategori: Allmänt

Sitter i tunagård och väntar på tåget såhär en vanlig tisdagseftermiddag. Blev klar med två skolarbeten tidigare idag också. Guldstjärnor till mig!

byta bloggportal?

Kategori: Allmänt

Behöver nått nytt för att kunna komma igång igen! Funtar på devote eller blogger, vad tycker ni är bäst? :) puss

Sovmorgooon

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost! Sovmorgon ffs, ska snart fixa till mig och göra mig ordning för att gå, idrott och journalistik är dagens lektioner! (y) Helst av allt skulle jag bara vilja kura ihop mig under täcket och fortsätta sova, jag har en huvudvärk och hals som tar kål på mig, dessutom har min hjärna invaderats av snor..

åååh så har det gått ett år.

Kategori: Allmänt

Ett år från nu, 12 månader, 365 dagar.
Haha, har suttit och kollat igenom min blogg från September 2011. Saker föräääändras verkligen och nu tycker jag att jag var sjukt liten då.
Weeell, ska skriva en jävla artikel nu.. Haha lyckat att gå media, kommunikation och journalistik eller vafan de heter när man aldrig i hela sitt liv skulle kunna tänka sig att bli journalist...

Well, nu är det höst och jag har vart med min pojkvän och mina kompisar i täby centrum och kollat på kläder och käkat pizza. Jag ska egentligen inte klaga :)

Fiiiiilm

Kategori: Allmänt

ska kolla på film nu med älsklingen. Haha standaaaard

Mot Kista!

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen mot Kista nu och ska vidare sen mot fridhemsplan och el escuela. Värt å börja tio. Drygt å vakna runt sju av kramp :(

Såå slut!

Kategori: Allmänt

Jag är sååå jääävla trött, håller just nu på å däcka i sängen xD idag var det btw en rätt bra dag. Började halv ett, åkte in till karlberg för att möta upp Sara för att sedan dra runt hela stan typ för atthitta hemköp. När vi slutligen är påväg in till affären har en kupong som vi tänkt använda, slut... Så vi åker till skolan, köper munkar på vägen och äter sverriges godaste kycklingsoppa!!! Kommer för sent till matten med två minuter och är tvungen att stå utanför salen å vänta i en kvart.. Skriver nästa klart ett grupparbete och tar bussen till berga med Sara! De är alltså två olika Saror jag snackar om ;)
Sen har jag bara chilllat gaaalet med baby hela eftermiddagen, käkat mat, popcorn och choklad och pratat en massa om allt typ. Nu slovknar jag, pallar inte ens lägga upp en jävla bildjävel satte... Godnatt babes! ;*

Bussen

Kategori: Allmänt

Tar alltid bussen när det regnar! Känns inte så lockande att gå på promenad i regnet en kvart ;)

Påväg heeem

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget, ska av i nästa. Slutade typ halv ett så fett värt! När jag kommer hem ska jag kolla på film och äta godis för börjar känna mig lite snuvig :((

Bättre bloggning på G

Kategori: Allmänt

Blev sjukt tagg på att börja blogga ordentligt igen! Så nu försöker jag köra igång som fän!

Snabba cash två

Kategori: Allmänt

Va på bio med min baaaabbyyy idag, snabba cash två, rekommenderas groooovt!! Nu har vi precis kommit hem till mig och tänker gå på dubbeldejt med herr säng + kudde. Klockan är iförsig bara halv ett men eftersom att jag går upp cirka klockan 6 varje morgon så brukar jag bli trött vid tio/elva på kvällarna, känner mig som en riktig gamling hehe xD

Hungriiiig

Kategori: Allmänt

Fasen va jag är hungrig och fasen va Pontus gillar att sova...
Igår va vi hos Oscar och kollade på film, sen drog jag och Pontus hem till Pontus och kollade på ytterligare en film som jag (of course) somnade till... Nu ska jag tvinga upp Pontus å käka lite för min mage bokstavligen skriker efter mat!!!