Felicia's

Usch, vad ont det gör att sakna.

Kategori: Insida


Världens finaste pojkvän. Är så sjukt kär!

fuckyeah

Kategori: Allmänt

Sommarn kommer bli totally bäst om allt funkar nu!!!!!!!! Fuck yeah säger jag bara! Fyfan va härligt! Tack som fan!

Inspäräjtäd.

Kategori: Allmänt

Åååååh så härliga personer det finns!!
Satt med öppet fönster och sjöng lite vackert när man hör grannen "va sjutton är det som låter?", jag höll på att gå i taket! Men nu ska vi inte prata om mina (obefintliga) sångtalanger nå mer. Nu ska jag kolla klart på big brother och fixa lite inför imorn och så. Bloggar mer senare! Puss
Jaa, jag vet att jag ser ut som jag har gråtit sönder men det är camens fel så skyll inte på mig! :)

Bigbrother osv.

Kategori: Allmänt

Pallar fan inte sola idag asss, ligger och kollar på bigbrother som vanligt. S.T.A.N.D.A.R.D! Tänkte lägga mig ute i solen om en stund och sen dra ner till centrum och fixa en del saker. Idag har jag haft matte nationella och köpt en födelsedagspresent till pappa med Sara! Nu: bb

Jag heter Felicia.

Kategori: Insida

Jag älskar musik. Jag älskar kläder. Hösten är min favoritårtid. Jag är typ beroende av bigbrother. Min favoritsysselsättning är att kolla på film eller ligga i sängen och dunka musik. Jag är bra på att laga mat. Jag älskar mat. Jag kan inte sjunga, men brukar ändå göra de i duschen osv. Jag tycker att Egoina är Sveriges bästa bloggare! Jag tycker att alla killar borde använda converse och ljusa baggy-jeans. Jag är ganska galen och älskar att vara spontan. Jag får alltid för mig att jag luktar äckligt och är ofräsch vilket gör att jag duschar oftare än jag behöver.

Jag brukar prata med mig själv när jag ska gå och fixa iordning mig på natten. Jag ställer klockan några timmar tidigare för att kunna ligga och dra mig på morgonen. Jag älskar att jävlas med folk. Jag ser bättre ut på bild än i spegeln. Jag väger för lite enligt skolsköterkan. Jag är grym på att slösa pengar, speciellt på mat! Jag är blyg. Jag älskar att få uppmärksamhet. Jag har väldigt svårt att komma riktigt nära personer, och de eftersom att jag har svårt att lita på folk. Jag älskar godis, chips, glass, efterrätt och allt annat onyttigt man kan komma på!

Jag mår dåligt av att se andra må dåligt. Jag har svårt för att bli kär. Jag älskar att köra bil/moppe osv. Jag är grym på matte. Jag älskar att dansa framför spegeln. Jag gillar att lägga pussel och att läsa. Jag älskar att se när jag inspirerar folk. Jag har hört att jag är en allmänt go person om man lär känna mig på insidan. Jag tycker om mina ögon väldigt mycket. Jag älskar att kramas. Jag är grymt känslig. Jag är barnslig som bara den. Jag älskar bergodal-banor, peciellt kanonkulan på Liseberg! Min favoritmat är pizza, alla gånger!

Den döda vinkeln

Kategori: musik

Oflyt!

Kategori: Allmänt

Tjena bloggen! Måndag idag igen då och jag sitter och softar framför bigbrother. Idag har jag chillat lite med Pontus innan jag drog och köpte en plånbok, åkte till skolan en snabbis, mötte upp Sara för att sen dra till berga. Världens jävla oflyt hade vi, kan jag ju säga.
Vädret är ju jukt nirr kan man ju lugnt säga! Hoppas de fortsätter så hela veckan! Nu ska jag fortsätta kolla på bigbrother och sen käka lite efterrätt. Imorn blir det pizza och mys med familjen! Härligt!

Rullar på.

Kategori: Allmänt

Grymt längesen jag bloggade! Har haft helg sen onsdag efter provet. Då drog jag me några till ginatricot i slussen sen berga och slutligen vidare hem till mig med pojkvännen! Sen drog vi till berga igen på tordagen. Drog hem igår vid fem nånting med både huvudvärk och halsont. Idag har jag gått runt en sjö med morsan, käkat glass i solen och sen drog jag till Vallentuna för lite mat. Just nu lyssnar jag på lite musik och väntar på att dra till tåget för att möta upp min kära pojkvän som sover här inatt! :)
Imorn ska jag dra och köpa en plånbok som jag såg för ett tag sen och blev helt kär i, sen till skolan en snabbis för två lektioner innan jag drar och träffar Sara!
Nu ska jag börja dra mig mot tåget så kanske jag bloggar lite senare! Pusss!!
Ni får glo på en arkivis från datorn e3ftersom att jag har bråttom och inga nya bilder på datorn pusshaj!

Bangarang.

Kategori: musik

Hahaha

Kategori: Insida

Stanna kvar bakom ryggen och snacka du. Det betyder bara att jag ligger steget före dig och att du befinner dig i rätt position för att kyssa min böttttt.

Remember.

Kategori: Insida

Mangemakers nya lååååt

Kategori: musik


Madde visade mig den förut, rätt bra faktiskt! :)

Då drar jag mig tillbaka!

Kategori: Allmänt

Väskan packad, mobilen på laddning, rummet städat, smutstvätten nere, tänderna borstade, klockan ställd, redovisningsorden inprintade i skallen och jag ligger i mysigaste sängen och lyssnar på lite skön mjusik. Imorn drar jag till skolan för tre lektioner, träffar Sara och Pontus en liten stund och sen vidare till pappsen.
Säger godnatt med en übersöt bild på mig, endast några dagar sen jag kände för att klicka den här!

Speglar mig i lögnen, sanningen väntar bakom mig.

Kategori: Inspiration

Bigbrother.

Kategori: Allmänt

Ska kolla lite på bigbrother innan jag går och lägger mig. Har vart i berga och i skolan. Dagen var grym. Puss
<3

Jag känner mig ersatt, tom och trasig.

Kategori: bilder









Leendet är alltid bästa vapnet!

Kategori: bilder

It isn't over until it's over.

Kategori: Insida

Hoppet är verkligen det sista som lämnar människan!

Söndag..

Kategori: Allmänt

Sitter här med en hög skålar från helgen som jag inte pallat ta ner. Ska hoppa in i duschen, städa lite och sånt. Helgen har vart asbra med min älskling! Uppdaterar senare! Puss
Han gör mig så lycklig!

Nu; mys med älskling!

Kategori: mat&dryck

Pontus hälsar att han är bäst! :)

Nothing

Kategori: Allmänt

Vill så gärna blogga men har verkligen ingenting att blogga om satt. Är skitglad, de är fredag, ska träffa pojkvännen sen, lyssnar på bäst musik, lockat håret, mina syskon va asgulliga imorse, jag hade sovmorgon, inte mycket i skolan, världens bästa vänner osv osv. Livet är skit bra just nu! Puss

Cp-hår!

<3333333333333333333333333333333333333333333333333333

Kategori: musik

Media!

Kategori: Allmänt

Sitter i datasalen i skolan på medialektion och lyssnar på grym musik! Tog lite tid imorse åt att locka håret så jag är jätteglad! :D I eftermiddag ska jag va me min bäjby!! Bäääästa!

Äckel bb

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på äckelbb med 137 minuters reklampaus...
Idag ska jag städa, duscha, plugga, kolla bigbrother, tvätta lite osv osv. Mitt rum är så sjukt äckligt satt jag vet inte vad!! Nu blire iaf bigbrother ett tag! ♥ Kärleeeeeeek!

120502

Kategori: Allmänt

Hej älsklingar!
Har precis kommit hem från berga och ska gå och värma en pizza som morsan köpt hem till mig :)
Idag har jag haft tre lektioner, gjort klart en matteläxa, vart med älskling och bara varit allmänt glad sådära! Imorgon är det nationella engelska och jag är så jävla nervös. Om det är nått skolämne som jag verkligen suger på så är det engelska..
Well weeeeeell, ska gosa ner mig i sängen nu med en pizza och lite annat, så får ni ha det så jättebra! Pusshej♥
Jag älskar er så jävla mycket!! / Bild; Elin

Detta fält måste fyllas i

Kategori: Allmänt

Wooohhhooooo! Klockan är sex och jag är skitpigg. Vafan liksom? Aja, inte mig emot. Nu ska jag dra ner och käka frukost sen drar jag iväg till skolan.
Arkivet

uuuuusch

Kategori: Allmänt

Pallar ej skola imorn. Just sayin'

120501

Kategori: Allmänt

Tja alla. Har idag vart först hos pappa, duschat, städat och lite så sen drog jag hem till morsan. Var med Pontus i sju timmar och nu ska jag kolla på big brother och sen sova. Så sjukt att man kan sakna en person två sekunder efter att man sagt hejdå till varandra..
Saknar verkligen mitt röda hår!