Felicia's

Muntliga nationella..

Kategori: Allmänt

gick sämst! Glömde bort allt jag skulle redovisa och hade ont i halsen och huvet och magen och benet och.. DÖÖÖÖ nu ska jag sluta klaga :)

Tyska

Kategori: Allmänt

Åh, jag orkar verkligen inte! Anledningen till att jag går på skiten är för att få till ett G, behöver de, pallar inte sumpa mer, trots att jag kommer höja mig i andra ämnen när jag går ut grundskolan..! Fan jag orkar inte.. Imorn är det nationella också. Tagga till!

Markoolio ♥

Kategori: gilla

Haha, kollar igenom massa Markoolio låtar på yt, så sjukt kul. Fast egentligen jävligt tråkig humor ;) Älskar´T

hahaha patetiska jävel :)

Kategori: Videoblogg

gud vad jag är patetisk ibland, skulle inte publicerats men skit samma :D

nu äre så att..

Kategori: Allmänt

jag äntligen har pluggat klart, nu har jag bara redovisningar och shit kvar, fyfan vad jag är duktig, och guuuu va najs att inte plugga sista dagen på lovet också, haha dock har jag bara lagt ner typ 2 timmar på plugg men vafan va jag är bra och duktig ändå. lite beröm till mig, tacktack ♥

Dag 09 – Min favoritårstid

Kategori:

Min favoritårstid är klart sommaren, lov, ligga i solen och steka, åka å bada, värme, kompisar, grilla, sena nätter vid bryggan med älsklingar, familjen, sova, vända på dygnet, tälta, resa bort, inte tänka på skolan, jobba å tjäna lite cash, skapa minnen, festa, ligga i gräset och garva, kolla på stjärnorna, bränna myggor, åka moppe, bara njuta. kommer säkert på en miljon saker som är bra med sommarn men nu stoppar jag där :) Älskar´t ! Puss

legat i solen och stekt

Kategori: Allmänt


Tror att jag har blivit lite brun :) Ska sola som en galning så jag blir brun som en bajskorv!!!! Wish me luck, kan behövas, jag är ju värsta blekisen året runt, trött på de, nu är det brunt som gäller!!! Pöss

solar

Kategori: musik

och lyssnar på massa najs musik.
Och som min käre vän Josefine sa: hoppas detta blir årets sommarplåga! Detta får bli dagens låt :)

Dag 8 - min typ av killar

Kategori:

Har faktiskt ingen speciell "typ" av killar jag faller för, har rätt svårt att falla för killar i allmänhet. Oftast brukar det vara så att jag får för mig att jag gillar nån fastän jag inte gör de. Kär har jag varit bara 2-3 gånger och då har dom som jag vart kär i vetat om de :) Men för att återgå till rubriken så gillar jag killar som bryr sig, som går att prata med, om allt och inget och om bra och dåliga saker. Typ som en bästa vän. Kunna göra allt som kompisar gör, å lite till.. Men typ gå på grönan eller sitta och spela kort eller gå på promenader (?), u name it.  Utsidan är massa plus men egentligen så bryr jag mig inte för ju mer man gillar en person desto finare blir den.
Utsidan ger insidan en chans och insidan ger utsidan sin glans

Lovets hiss å diss haha

Kategori: hiss/diss

(Förutom att bloggen uppdaterats bättre!?)
♥ Träffat och vart med dom bästa och haft underbart hela jävla lovet! Och än är det ju inte slut! Börjar Torsdag :D
♥ Sommaren snart här. Nåja, man kan gå i kortbyxor utan att frysa iaf :D
♥ Fått massa nytt. Rummet är helt omvänt och jag älskar det, sen fått snowboarden!
♥ Favoritspelet spelas med jämna mellanrum av teamwork Felicia & Katarina! Det ÄR awzum!
♥ Massa ny musik har lagts till på mina spotifylistor! Alltså har det blivit mycket musik under lovet!



För det första blev loggan till hiss & diss blev sjuuukt ful..! Ska bli ändring, men inte idag! Puss 
Denise har varit sjuk så henne har jag inte sett så mycket av :( Men antagligen träffar jag Denise idag!! :D 
Rummet har blivit stökigt igen efter att jag städade så fint.. Så nu måste jag städa igen.. :(

Dag 7 - Min bästa vän

Kategori:

Har många bästevänner om man säger så. Vissa vet jag inte ens :p Den närmaste kompisen är iaf Denise. Kan snacka om typ allt med henne och vi brukar typ sitta och snacka med varandra och det är alltid henne jag ringer när nånting har hänt eller så :) Hon är bra hon! ♥

4.

Kategori:

Jag satte mig på min plats i klassrummet djupt medveten om att ingen brydde sig. Inte ens ni som läser detta! Jag satte upp håret i en hästsvans snabbt innan vår lärare Majsan skulle lägga märke till att jag var försenad. Jag brukade sköta skolan, det gick av sig själv. Komma i tid på morgonen, låta tiden rinna iväg, gå hem, läsa och plugga, sova. Osv. Plötsligt denna morgon hade jag inset vilket tråkigt liv jag måste ha. Låta tiden rinna iväg med mig tills jag blev 100 och för gammal för att skolka. Första gången på mycket länge som jag kom försent och 10 minuter dessutom.
- Nej men Elin. Vad har hänt, kommer indundrande 10 minuter efter att vi börjat. Jag blir lite förvånad faktiskt. Sa plötsligt Majsan och jag kände allas undrande blickar. Mina kinder blev med ens röda som tomater. Jag mumlade fram någon ohörbart och tittade ner i bänklocket. När jag kollade upp igen var Majsan i full gång med sin lektion. Jag satte i mina egna tankar om helt andra saker.

- Men du, fråga henne idag. Kom igen du har inte gjort nånting för att stöta på henne. Sebbe kollade på mig med sina förbannade hundögon och jag nickade motvilligt.
- Okej då men glöm inte att det är du som betalar! Svarade jag.
- Nej fan, här har du 300, borde räcka. Jag pröjsar, du mosar henne totalt.
Jag mådde riktigt illa vid det här laget och jag fick passa mig riktigt noga för att inte slänga ur mig fel kommentar. Jag snappade åt mig pengarna och gick därifrån.
I matsalen var det fullt liv, gymnasieeleverna pratade högljud och jag undrade varför i hela fridens namn vi fått samma mattider som dom.
Rätt fram genom salen och fram till tjejen som nog måste vara den snyggaste på jorden.

Ingen dator = inget dagens..!

Kategori: Allmänt

Jäpp, nu har jag äntligen tid att blogga, efter laserdome åkte jag hem och va hemma i typ en halvtimma och böt kläder och fixade mig lite sen åkte jag med Jossan till Vallentuna å sola. Sen åkte jag direkt därifrån till Åkersberga och käka kina mat, sjukt gott. Verkligen med på min "älska-lista" Haha funderar på att publicera den härååå. Gör de i nått inlägg snart då. Förresten ska jag fortsätta med min novell :) Storyn finns i huvudet. :p men nu ska jag kolla fb (jag vet jag bloggar innan jag kollar facebook, !?) och göra nått vettigt, puuuuss ♥

laserdome

Kategori: Allmänt

ska iväg snart och spela laserdome. kanske kommer dagens om jag hinner :) heh fjortis jag har blivit som kör med dagens nu men jaja. skitsamma kör min egna stil vanligtvis satte.. ;D pusshej detta var ett fett kbry inlägg så jag avslutar här!

skitsnygg juu !

Kategori: Allmänt

du är fan bäst älsklign <333333333

fixa om lite

Kategori: Allmänt

ska fixa om lite med headern , så den blir bättre! är inte
riktigt nöjd ännu, haha! så ah , pusshey ' ! / mea

Åh tack bästevän!

Kategori: Allmänt

Älskar dej massor! Tacktacktacktack är sjukt tacksam :D <33333

meakung här

Kategori: Allmänt

haha shenashena! nu är mea kung här inne på bloggen och fixar litegrann med
min älsklings blogg, hoppas hon blir nöjd! haha, jag älskar dig felicia bästis <3
ni hittar mig här: http://meakung.blogg.se , hihi (a pusshey '

Drar nu

Kategori:

Såhär ser jag ut just nu :) :)
Tröja - Race Marine, stadium
Byxor - H&M
Mascara, örhängen och fläta.

Arningää

Kategori: Allmänt

Jäpp, var i Arninge idag med mamma och syster. Det blev en matta, en spegel och en ny gardin, gissa om jag är glad? :D Slänger in lite bilder på grejerna snabbt innan jag går ner och äter ;)
Ska till Annie sen och grilla. Mys! Slänger in en dagens senare :) Nåja, här kommer bilderna.










Nu ska jag dra och äta, vi syns eller hörs senare. Ha en bra långfredag hörni! :)

tidigt.

Kategori: Allmänt

Oj oj, har precis vaknat. Klockan är halv tio ;s Har inte sovit så bra inatt eftersom vi sov 3 stycken i samma säng, kändes som mindre än 1 dm jag sov på hahah :o Nu ska vi typ gå ner och äta frukost eller nått. Dör.
håejdå

Dag 6 - Min dag

Kategori:

Min dag har varit rätt grym faktiskt. Först var jag typ jätteduktig och städade hela rummet och möblerade om. Sen gick jag och Katta å mötte upp Linnea på vägen. Efter det åkte vi till Vallentuna, Ormsta, Vallentuna å sen Lindholmen. Träffade Amanda och Louise också. :D Kollade på Fucking Åmål. Nu är jag trött som fan! Hej

Linnea slaggar,

Kategori: Allmänt

kommer bli galet najs. mer bloggning sen bitches! Puss
Oj jävlar vilka läppar jag fick ahahah men vi höres. Puss!

You make me wanna feel like this

Kategori:

Hahaha bjuder på alla fina leenden jag fick till därå. Sommarn är verkligen snart här nu, i det varma vädret drog jag fram den rosa älsklingströjan ♥ från H&M och mina shorts, från Lindex eller nått, pallante kolla. Bara mascara och plattat håret en aning. Nystädat rum dessutom, kan inte bli bättre! Eller hur!? Nej nu ska jag gå ner och fixa nått att äta, sen blir det utgåååååååång i det fina vädret, hej!

Redo för städning!

Kategori: Allmänt

dot

Kategori: Allmänt

ush vad jag är trött.. :/ bloggar lite senare och skriver dagens och såå. Puss

oj, inte kollat min blogg på länge?

Kategori: Allmänt


Hihi tack Tinne (: ska börja skriva mer på den faktiskt. :) puss <3

3.

Kategori:

Jag klev ut i regnet, helt medveten om att vädret skulle få min kropp att skaka. Jag sket i att springa, det hade jag gjort så många gånger redan så det var inte klokt. Mina ben värkte redan efter veckans alla händelser. Var det en slump eller hade Liam medvetet pratat med mig? Han var snygg, det var han. Men min typ var han definitivt inte! Men tänk om han faktiskt gillade mig lite, gillade mig men inte vågade visa det. Det skulle ju vara grymt... korkat! Fullständigt idiotiskt att gilla en sådan som mig, torrbollen Elin, tjejen helt utan humor. Fast så tråkig var jag nog inte, jag skrattar ju faktiskt åt "2 and half men" och vid middagsbordet brukar jag fåna till mig lite så åtminstone min pappa skrattar. Varför hade inte jag några kompisar för? Var det mitt fel eller dom andras eller vems fel var det egentligen? Jag bestämde mig för att det var allas fel. Fast jag innerst inne visste att det var mitt fel, mitt fel mitt fel och bara mitt fel, ingen annans, fast skulle jag erkänna det för mig själv skulle jag behöva sätta mig ner på marken och låta tårarna rinna, gud så feg jag var! I mitt huvud snurrade en tanke, en fråga, ett ord.. VARFÖR? Plötsligt stod jag precis utanför dörren.

Elin, ett fint namn på en söt tjej. Jag log när jag tänkte på det. FEL, helt fel! Hon var ful, ful ful ful. Jag fick inte tänka något bra om henne, då skulle allting gå åt helvete. Jag skulle tänka dåliga saker om henne och försöka få henne på fall sen skulle jag totaldissa henne och trampa på henne och förklara för henne hur ful och äcklig hon var och.... nej stopp. Jag får ju panik ångest känslor bara jag tänker på det. Är det en sån person jag är, en som sparkar på folk som redan ligger ner. Jag torkade tåren i ögonvrån med tröjarmen, gud vilken loser jag var. Skulle jag tänkt på det innan skulle jag aldrig gått med på det, hur mycket pengar jag än skulle få. För bra samvete kan inte köpas med pengar, bara med egna handlingar. Jag bestämde mig för att göra det bästa av allting och varna henn innan det var försent, jag hade ju faktiskt inte börjat än, bara småpratat lite med henne. 3 veckor var det ja.. Om 3 veckor var det dags för det värsta i mitt liv. Att knäcka henne på mitten. Pang bom, nästan död, iaf inuti. Nu nästan forsade tårarna och jag var glad att jag var ensam i lägenheten. Vilken hemsk människa jag var. Jag hörde nyckeln i låset och skyndade mig in på toaletten.

Täby c ensaaaaam

Kategori: Allmänt

haha va faktiskt rätt galet najs :) köpte 2 tröjor och ett par örhängen. kom hem inatt förresten ;)
sitter hemma, ska snart kola på film eftersom att Denise är sjuk och en viss bitch gjort mig lite småsur så blir det hemma ikväll, orkar inte vara med nån nuu, tyvärr! kanske drar ut och träffar nån senare.
äckel..
ful som fan, men de skiter jag i.

Dag 5 - En person jag skulle vilja byta liv med för en dag.

Kategori:

Hahaha gud va kul! Skulle vilja byta med någon kul person, en kille. En riktigt snygg person så man får lite omväxling för en gångs skull :) Någon som jag inte är! Haha pluggis kanske, eller fjortis, fy fan va kul. Iaf en kille vill jag vara, som är snygg. Vem spelar ingen roll :) Puss

Sundsvaaaaaall

Kategori: Allmänt

Typ hejdå Stockholm, nu åker jag till Sundsvall :)

Dag 4 - det här åt jag idag.

Kategori:

Jaa. Kör en till eftersom att jag hoppat över några dagar :/
Till frukost åt jag ingenting. Fick lite tårta i skolan sen till lunch var det några biffar med potatis och bearnessås. Sen när vi kom hem åt jag en tallrik med start. Sen till middag, sallad, vitlöksbaguette och en vegebiff :) Sen lite nötter och te på kvällen. Hahaha fett waste att jag gör detta seriöst men ah! Jag är ju som jag är ;)


dag 3 - Mina vänner

Kategori:

Mina vänner är fan bäst! Betyder allt för mig! Jag älskar er enormt ♥

påsklov nudå :)

Kategori: Allmänt

tjenuus. påsklovet har börjat bra! hihi. direkt efter skolan så åkte jag och Denise till väsby centrum med bussen, vi mötte Niclas på bussen förresten :D vi va inte där så länge men iaf när vi kommer hem kollade vi på fuckin åmål och sen åkte denise hem och jag åt och sen va jag me jossan, packa lite också eftersom att jag åker upp till sundsvall imorn ;) Seeya biatch. Kommer nog antagligen inte ha internet på några dagar, kanske mobilbloggar då och då men jag kommer fortsätta med dag 3, dag 4. sådär :) Puuusss

skriver mindre

Kategori: Allmänt

skriver mer på min privata blogg. där jag kan skriva ut precis allt jag känner, så himla skönt!

Skulän.

Kategori: Allmänt

Sitter och försöker få ihop min förbannade byggnad, går väl sådär.. Ge mig sommarlov! Ska upp till Sundsvall på lördag morgon iaf. Har börjat längta lite efter saker nu, grymt! :D Men ska fortsätta med byggnaden nu för den ska vara klar idag och har börjat flagna så jag måste fixa till de, hehe. Imorn följer jag med Dennis när hon piercar naveln :D Fifan va kult! :) Mene, bloggar lite mer sen. Juste hade ingen dator igår så jag bloggade inget, glömde den i Rebeccas väska så. Men va me Jossan hela dagen, gryyyymt :) Kyss

Dag 2 - Mitt drömbröllop.

Kategori:

Mitt drömbröllop.. asså nej.. haha har ingen riktig dröm när det gäller det.. vet inte ens om jag vill gifta mig alls! Men om jag gör det så vill jag nog gifta mig på en strand i solnedgången med en lite finare sommarklänning, fotografier och en fin strand i typ Thailand. Men vem fan skulle jag gifta mig med isf? haha, vet ju inte vad framtiden bär på så jag ska inte dra några förhastade slutsatser men just nu vill jag inte gifta mig :D
Bild tagen från Google. ;) Fan va fint!

Nu när våren är här..

Kategori: Allmänt

..skulle de inte sitta fel me en pojkvän, en moped, en skinnjacka, en onepiece, ett körkort och massa pengar :) Jag är sexton år och våren har precis kommit fram! :D

Breaking benjamin - Dance with the devil

Kategori: musik

Here I stand, helpless and left for dead

Close your eyes, so many days go by
Easy to find what's wrong
Harder to find what's right

I believe in you 
I can show you that I can see right through
All your empty lies, I won't stay long
In this world so wrong

Say goodbye,
As we dance with the devil tonight
Don't you dare look at him in the eye
As we dance with the devil tonight

Trembling, crawling across my skin
Feeling your cold, dead eyes
Stealing the life of mine

I believe in you 
I can show you that I can see right through
All your empty lies, I won't last long
In this world so wrong

Say goodbye,
As we dance with the devil tonight
Don't you dare look at him in the eye
As we dance with the devil tonight

Hold on
Hold on

Say goodbye,
As we dance with the devil tonight
Don't you dare look at him in the eye
As we dance with the devil tonight

Hold on
Hold on

Goodbye...

GLÖM INTE GLÖM INTE

Kategori: Allmänt

Det är ju förfan Stockholm - Båstad idag, sista avsnittet! Får inte missa :D

2.

Kategori:

Jag stod i hallen när Liam kom dundrande. Bakom honom stod Sebbe och hånlog mot mig. Liam gick förbi mig utan att kolla på mig och trots att jag hade tvingat mig själv till att inte bli kär i han och att han aldrig skulle bli kär i mig så högg de till i bröstkorgen när han inte tittade på mig. Jag kände i klassrummet igår att det var någonting speciellt. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var men jag kände mig inte lika obetydelsefull. I ett hörn stod Kajsa och Milja och kollade på mig. Jag kände deras blickar i ryggen på mig och jag undrade varför jag ens gick i skolan. Jag var nog Sveriges tråkigaste person och jag var blyg som satan. Mitt utseende var förjävligt, jag var totalt jävla mobbad. Utan självsäkerhet och utan kompisar. Vad fan spelade det för roll vad jag gjorde, ingenting kunde bli värre än det redan var. Så jag ställde mig upp gick emot Kajsa och puttade in henne i hyllorna som fanns placerade längst hela korridoren. Hon ryckte till, kollade bakåt på mig och skrek några könsord när jag snabbt som attan gick därifrån. Liam som hade sett hela showen såg chockad ut och han log stort mot mig när jag kollade på honom.

- Vad får jag för de? frågade jag och såg på Sebbe. Han hade stora bruna hundögon. Tyvärr var hans beteende allt annat än ett hundbeteende. Han hade väldigt dåligt inflytande på folk, inte minst mig. Jag var nog väldigt feg egentligen.
- 100 spänn? Sa han och såg en aning bekymrad ut.
- Kom igen 200? Om jag går hela vägen ska jag fan ha 500. Sa jag och började bli lite irriterad. Varför kunde han inte bara fatta att jag inte ville överhuvudtaget?
- Okej, men bangar du ska jag ha 300.
Jag gav honom en high five och började gå mot hallen. Där stod Elin och kollade mot Kajsa och Milja. Skolans snyggaste tjejer. Jag hade vart tillsammans med Kajsa när jag var yngre. Hon var väldigt kaxig och det tog slut väldigt snabbt. Jag tyckte inte om henne. Hon må va snygg men insidan var helt sönderbränd. Hön röker väl för mycket, vad vet jag? Plötsligt avbryts mina tankar av en hög duns och Kajsas gälla röst hörs över korridorerna när hon skriker på vem de nu va som gjorde henne något. Plötsligt ser jag Elin komma småspringandes mot dörrarna och jag förstår direkt vad som hänt. Shit, ofta hon va en sån person. Jag ler stort mot henne och ångrar plötsligt de vad jag slagit med Sebbe.

Dag 1 - Presentera mig själv.

Kategori:

Shit, skulle kunna skriva en hel jävla bibel om mig själv, men den skulle inte ni få se ;)

Jaa, jag heter då Felicia och bor i Vallentuna och Järfälla, båda en bit utanför sthlm. Jag är 16 år och går då alltså sista året i grundskolan.. När jag börjar gymnasiet ska jag gå linjen sam beteendevetenskap för det verkar grymt intressant. Gymnasiumen jag har sökt till ligger inne i stan :) Så man kommer ut lite vafan :D Är hellre ute en fredagkväll än hemma faktiskt :) Då blir jag bara depp om jag e hemma :( Bruden me fart haha :D
Nej men gillar när det är mycket! Slipper man lixom undan tankarna lite. Asnajs. Är dock jävligt lat och gillar små uppgifter istället för stora, för då blir det bara så att jag skjuter upp det och sitter sista kvällen och knåpar ihop något litet så jag får G- haha. Kallas för Fille om det var nå intressant :D Är ofta glad men hemma ensam blir jag ledsen.. :( Älskar kakor och äter alldeles för mycket onyttigt! Gillar för övrigt att kolla på film och hänga med kompisar. :) Har väldigt mycket tankar och funderingar. Borde fan skapa en ny kategori som heter "Felicias funderingar" apropå de.. :D asnajs ju! Ska fan göra de! ;) Snackar väldigt mycket om ointressanta saker och det märks säkert här i bloggen.. ;) Musik är livet för mig btw, gör allvarligt talat min dag! Nej nu ska jag sluta innan det blir överdrivet mycket ointressanta saker (vilket det redan har blivit hehe) Älskar å kramas för de sista.
MÅNGA BAMSEKRAMAR TILL ER SOM LÄSTE ALLT DETTA SKITSNACK :D

30 dagar

Kategori:

Nu eftersom att alla andra har slutat med detta och att jag inte klara detta förra gången så försöker jag igen.
Tagen från syster :)


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Mitt drömbröllop
Dag 03 – Mina vänner
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – En person jag skulle vilja byta liv med för en dag
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Den här typen av killar faller jag för.
Dag 09 – Min favoritårstid
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Min familj
Dag 16 – Vad jag skulle göra om jag fick en miljon
Dag 17 –
En bild på mig själv för ett år sedan
Dag 18 – Favorit film
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Mitt mål/ Min dröm
Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Min skola
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29
Min favoritdag
Dag 30
Fem saker ni kanske inte visste om mej.

Ska bli kul :) hoppas verkligen jag klarar detta nurå!! Hej

R.I.P

Kategori: Allmänt

Vila I Frid ändå Micke. Hela Vallentuna saknar och sörjer dej, bara så du vet.

1.

Kategori: Allmänt

Jag kunde känna hans lukt, fastän han satt åtminstone två meter från mig. Doften var svag men jag kände alldeles tydligt att det var den parfymen min storebror Sam brukade använda. För att vara sexton år hade jag ett ovanligt bra minne brukade min pappa påminna mig om och jag höll med alldeles för ofta om att det faktiskt var så. Sättet han rörde sig på, sträckte på sig för att ta ett nytt papper gjorde mig alldeles yr av allting. Han var på tok för snygg för mig och alldeles för annorlunda. Han var personen som gärna syntes i klassrummet. Jag var personen som satt tyst och lyssnade, eller tänkte på annat som jag ofta brukade ägna min tid åt. Mina tankar gick alltid åt det andra hållet jag ville att dom skulle gå åt. Skulle jag plugga skulle mina tankar minsann göra tvärtom och tänka lite på hur jag hade lagt upp sminkningen samma morgon eller hur jag hade burit mig åt för att på ett väldigt simpelt, inte för ivrigt men inte för glest sätt svara på uppropningen. Det vara bara ett ord som behövde sägas, ändå var det så svårt. Blev aldrig riktigt perfekt. Det ägnade jag nästan 6 timmar om dagen åt att tänka på. En sån liten grej som ingen förutom jag egentligen brydde sig om. Jag var nog galen på riktigt. Liam spände käkarna, ställde sig upp och log mot mig, det kändes som om tusen tärnor dansade runt i min mage. Som fjärilar i magen.. Nej, gud. Nej. Vad som helst men jag fick absolut inte bli kär!

Prov var ingenting jag hade svårt för, ofta fixade en lapp i fickan biffen. Men idag var det otroligt svårt. Svaren på lappen i fickan matchade inte frågorna på pappret framför mig och jag svor flera gånger åt min klumpighet att inte vara så uppmärksam på vad som skulle komma på provet. Att få sämsta betyg i ett ämne gjorde så jag inte kunde komma in på National World School, en skola som låg i Kalifornien. Det krävdes både mycket pengar och bra betyg för att kunna komma in där. Pengar hade min pappa hostat upp för länge sen och han lovade att betala om jag fixade betygen. Och jag ville verkligen dit.
Nu var det bara jag och den där konstiga tjejen i klassen kvar, hon som inte har några vänner. Juste Elin hette hon, så var det ja. Jag hade henne ju på facebook så jag borde kunna komma ihåg vad hon heter i efternamn också. Men saksamma inte fan bryr jag mig om henne. Hon har ju inga vänner. Men hon var ganska söt, det var hon! Grejen var den att hon var riktigt söt faktiskt. Jag kom på mig själv med att sitta och kolla på henne och le mot henne omedvetet. Hon kollade inte så ofta på mig men jag såg på henne att hon ville kolla på mig, hon ansträngde sig för att inte kolla på mig.
Tillslut ger jag upp och lämnar ett halvskrivet prov och en söndertuggad penna till Mats. Jag ville helst komma ut från rummet. Man liksom kände hur stämningen spändes mer och mer. Det var en riktigt obehaglig känsla.

ett och ett halvt år nu..

Kategori: Allmänt

Saker har förändrats nått så grymt. Har verkligen klättrat ifrån botten.. Har lärt mig en hel massa skit på vägen!
Då sa jag saker som jag inte menade och skrev ner allt jag kände på internet, var nog verkligen inte mig själv. Trodde jag var cool för jag stod och drack öl i ett garage (?) Fråga mig inte..
Nu står jag för vad jag tycker och vågar mera. Mår jag skit är det inte internet jag tar hjälp av utan kompisar ♥
Många har hjälp mig sjukt, andra har fullständigt skitit i mig :) men det är folk jag inte umgås med längre ;) såklart jag saknar tider men det kommer man alltid göra, oavsett vad! haha är grymt mycket bättre nu än då iaf :D puss påer


fredag

Kategori: Allmänt

Har sjukt ont i armen, den e sämre än innan! Fan..
Har vart hos Dennis och gjort massa skumma saker hahaha. Ska följa med Dennis imorn och pierca naveln, är så sjukt avis på henne som får göra de.. :( men de kommer bli fett snyggt på henne :D haha. Sitter och lyssnar på Danish och Breaking benjamin, haha 2 helt olika musikstilar men saksamma, de e bra musik iaf! Snacka me Neahpeah i skyoe också :) haha uppdatering hörni, uppdatering! ♥

Nationella

Kategori: Allmänt

fredag och nationella, går inte ihop.. men men får väl bita ihop, första gick sämst, nu är det hör sak kvar.. hej

Tänka klart.

Kategori: Allmänt

Försöker tänka klart nu, ring om det är nått viktigt, svarar inte på sms.

TJOCKT

Kategori: Allmänt

TJENAREE. Just nu är jag glad, nästan hyper ahaha. Vårväder, galet bra musik, mys i solen och en asmysig shoppingrunda med Sofia. Fast tror att hypret beror på en fjärdedels tårta och en liter saft som jag tuggar i mig just nu!! Jag överdriver inte, börjar ta emot nu! Imorn blire feta chilldagen. Soft. Sen Täby igen haha. Jag har verkligen underbara vänner, ÄLSKAR ER ÖVER HELA MITT HJÄRTA, FÖRLÅT FÖR ALLT JAG SAGT SOM SÅRAT ER, NI BETYDER VERKLIGEN ALLT!!!


Jag gör det för er!

Kategori: Allmänt

Usch, har verkligen ingen lust att uppdatera bloggen, men jag gör det endå, för er skull!

Idag är det onsdag som typ alla (?) vet. Sitter och väntar på Sofia som bara ska snacka med vår lärare Marie om nånting, men de tar en jävla tid haha. Har haft matte, svenska och engelska idag, alla rätt på glosorna, stolt (!) Sen efter skolan ska jag dra till Täby C med Sofia, tjockt. Haha! Ja, det är typ min dag. Sen vet jag inte vad som händer. Uppdaterar antagligen väldigt lite. Såärejustnu.se


Byta hedder

Kategori: Allmänt

bytahedder.com

Stockholm - Båstad.

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Mörkret svalde lidandet, och jag var svag av tacksamhet över att minnet äntligen nått fram till sitt oundvikliga slut. Mörkret tog allt, och jag var fri. Jag drog ett djupt andetag för att samla mig, som denna kropp var van vid. Min kropp.

Måndag

Kategori: Allmänt

Jag har en förjävla träningsverk efter wii. Jag är trött. Jag har mattelektion. Jag kommer inte att blogga nånting mer ikväll. Jag har 13 procents batteri kvar på datorn. Jag har ingen datorladdare. Jag är singel. Jag fryser. Jag vill hem och sova. Jag har inte ens börjat på engelskan som vi har haft i flera veckor. Jag har ont i huvudet. Jag hatar min skola. Det är måndag..


Är jag inte för grym ? ;)

Kategori: Allmänt

Puss

Shoes

Kategori: Utsida


Vilka av dom ? Båda kommer från H&M. :)

Dränkt i musik ♥

Kategori: musik

Jag hatar detta! :(

Sitter i skoln och 'chillar galet'

Kategori: Videoblogg

Okej, de får duuuga! :) Bjussar hörni. puss

Längesen

Kategori: Allmänt

Va faktiskt väldigt längesen jag skrev.. Har inte haft så mycket tid och jag har vart hos pappa och inte mått sådär jättebra utav olika anledningar som jag absolut inte tänker ta upp här i bloggen.
Kommer lägga in lite tidsinställda inlägg under helgen så att bloggen hålls uppdaterad. ;) Nej nu ska jag plugga lite. Blev en lite sen rast för mig idag!
Dagens outfit.