Felicia's

Mysfredag!

Kategori: Allmänt

Fredag idag ju!! Hur skönt?! Har precis satt mig på bussen efter en engelskalektion och massa myssnack i matsalen! Nu är det helg och jag har verkligen allting planerat! Bio, julbak, bowling och firande av Mikkan som fyller arton!

Eftersom att jag slutade tidigt idag så ska jag hem, byta kläder, fixa mig och sen kommer min pojkvän hem till mig! Ikväll blir det bio med killarna!

Pankisar sen prov

Kategori: Allmänt

Drar in till skolan till elva och möter upp mina kära vänner för att käka pannkakor!! Första gången iår!! Sen är de prov i historia och jag kommer säkert få ett stort jävla F i historia eftersom att jag inte tycker att de är roligt nånstans..

Vaknade dock upp med myskänsla, måste kolla om marken är vit också :D snart är de jul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Spam)



BILD: vacker hand...

Dag 2 - bloggfavoriter

Kategori: Allmänt

Läser bara mina kompisars bloggar, så de är väl dom! Brukar tröttna på att följa "kända" bloggare!

Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig!

Kategori: Allmänt

1. Jag har svårt att komma igång med saker.
2. Jag har svårt att döma personer som jag inte känner och om jag har blivit sviken av en person så kan jag inte lita lika ärligt på den personen igen.
3. Jag har alltid haft bra fantasi och jag fastnar alltför ofta i mina egna tankar!

Wäh wäh

Kategori: Allmänt

Kör på en liten lista igen då!

Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Läs inte. Onödvändigt inlägg

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig varit personen som bara kan komma och be om pengar av mina föräldrar, jag tjatar inte om skjuts, har aldrig fått dyra julklappar. Men jag har heller aldrig varit avundsjuk, räcker inte mina pengar så får jag vänta tills nästa månad helt enkelt.
Dock har jag alltid alltid alltid varit personen som jämför mig med andra. På senaste tiden alltför mycket med mina yngre syskon och ja, jag erkänner att jag är avundsjuk på dom.
Min syster har alltid varit duktig med pengar. Medans mina pengar har gått åt till godis, mat, kläder nöjen och sånt så har hon sparat och varit duktig. Hon är duktig i skolan, hon vet vad hon vill och har raka intressen.
Min brorsa är lite som mig, man kan väl nästan säga att jag sopat banan rent för honom. Han får så mycket men har inte alls de ansvaret jag hade i hans ålder. han får skjuts ca helatiden och jag mår piss över att hans spelande Går ut över familjen.

De suger att vara äldst, de suger att alltid ha mest ansvar, måste vara mognast och ska vara en "bra förebild".
Sanningen är att jag är så jävla rädd, rädd för att flytta hemifrån, rädd för att ta studenten, rädd för att fylla arton och få ta ansvar över saker jag aldrig hört talas om. Jag hatar att behöva byta hem varje vecka och aldrig ha någon fast punkt.

Jag blir så avundsjuk ibland på alla som får allt serverat på ett silverfat. Där pengar inte tar upp ens tankar på ett sätt man får ångest på. Det verkar så mycket enklare.

Jag vet inte en enda mening med den här texten kände bara för att skriva av mig. Bye

Vem kan, stoppa mig när jag bara rullar fram?

Kategori: Allmänt

Jaapp, klockan är halv tio, jag har precis vaknat och skulle kolla serier men sidan va typ nerstängd för tillfället :p
Idag ska jag vartfall dra mig mot åkersberga efter att jag har käkat, duschat och städat rummet. Det är verkligen kaos i mitt rum just nu och jag har sjuuuukt mycket saker som jag bara vill slänga men nej då måste jag sortera allt xD hahaha palla liksom..
Sen får jag typ ingen ny säng förens skiten är klar heller satt.............
(prick-överdos)

Bye bitches

Kategori: Allmänt

Droppar er nu, ni är inte värd mina tankar. Ni har förstört tillräckligt för mig nu! Så jädra skönt känns det!

Oj

Kategori: Allmänt

Sitter och smygfiser på tåget, ibland måste man ju..

You can try but bever stop me!

Kategori: Allmänt

Sitter på pendeln hem och lyssnar på grym musik som väcker en massa minnen! Blir så glad av minnen ibland! Idag har jag varit på gymnasiemässan från klockan nio till strax innan två då jag och Amanda åkte tillbaka till skolan för fotolektion. Blev så jädra nöjd över mina bilder och har skrivit ca en sida i word om bilderna så hoppas på bra betyg nu! Jag kan ju om jag vill ;)

Nu ska jag hem och kolla på serier och spela guitar hero med mina syskon! Sen ska jag göra iordning mat till mig och mina yngsta syskon för min pappa och Malin är borta idag!

fotolektion

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att min syrra ska komma med kameran så att jag kan redigera och skicka in mina bilder. Har redovisning om 5. Sweet!

Jätteglad!

Kategori: Allmänt

Åh vilken bra dag! Trots att vaknade ful som ett as lyckades jag ändå se bra ut, den här gången utan smink dessutom! Har spenderat morgonen med musik och mat! Hamburgare, godis, coca cola och varm oboy rättare sagt!
Byter hem i en vecka nu också och jag har verkligen saknat min pappa nått brutalt! Älskar att vara hos båda mina föräldrar, det är skönt på olika sätt!
Puss på er!

En apa som liknar dig

Kategori: Allmänt

Äre bara jag som har fastnat i Darins nya låt från så mycket bättre? SÅ BRA!

100 gånger om

Kategori: Allmänt

Sitter då på bussen in till skolan och är dötrött samt har ont i huvudet.. Well, senare blir de att shoppa lite julklappar och sen möta upp Linnea för massa girlietalk (:
Ikväll träffar jag älskling och vi ska kolla på serier och bara mysa! :D

Foto

Kategori: Allmänt

Syster fick vara med på bild till fotouppgiften i skolan och nu är det bara redigeringen i photoshop som jag behöver justera! Satsar på höga betyg så jag måste satsa stenhårt!

Bra dag bra dag

Kategori: Allmänt

Den här dagen var ju naaaajs. Har haft "tur" med tågen hela dagen! Nu sitter jag iaf på tåget hem och hamnade i en av dom nya vagnarna på roslagsbanan! Dom är så fräscha och mysiga!!

Bejkon

Kategori: Allmänt

Ooj vad jag har bloggat mycket under helgen känner jag.. Nej men har varit med min pojkvän hela helgen saaatt:) i lördags åkte vi till IKEA för att köpa ny säng till Pontus och igår bara chillade vi, övningskörde lite å sådär. Nu sitter jag iaf påväg in till skolan och känner mig allmänt ful. Har vartfall mina solglasögon på mig..

Bjuder så grovt på bilden!

Hon är pinsam

Kategori: Allmänt

Skinnjacka!

Kategori: Allmänt

Tog skinnjackan idag! Sjukt varmt i den andra

Sjukt jädra bra dag!

Kategori: Allmänt

Har varit glad typ heeela dagen!
Fattade matten, skrivit klart artikeln, käkat kinamat, gått igenom kläder och annat, fått ton med inspiration och bara varit allmänt glad! Hoppas att morgondagen blir lika bra! Träffar ju min baby då också saaaatte!! :D
Nu ska jag lyfta mitt feta arsle från toalettstolen och gå och borsta mina små vänner i munnen (JAA, jag bloggar direkt från bajsstolen! Deal with it?!)

Plugg

Kategori: Allmänt

Har pluggat i typ en timme nu och känner mig sjukt stolt! Jag har assvårt för att koncentrera mig och att ta tag i saker men nu har jag iaf skrivit klart! Kanske min artikel blev skitkonstig jag vet inte, men mina två homies plus min lärare ska kolla på artikeln osv så att den är bra! :)
Nu ska jag fixa frukost och packa lite och sen dra iväg till skolan. Idag är det matte och svenska (tror jag) som lektioner och sen stannar jag lite efter och renskriver artikeln på datorn. Ikväll blir det att käka ute med la familia. Så jädra mysigt, älskar min familj! (eller familjer, beror på hur man ser de)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2614927/images/2012/pic_50a35c9c9606ee20cd985036.jpg" class="image">

Hahaha åååh

Kategori: Allmänt

Pinsamma brudar gillar vi!! De är så kul att skratta åt och jag blir alltid på bättre humör!! Nu ska jag kolla på serier och sen ta tag i min artikel som jag verkligen borde ha skrivit för länge sen och ja sovasovasova. Är så brutalt trött och har fått säkert 57 utbrott idag så ikväll blir det att bara ta det lugnt och sova tidigt typ! Börjar halv ett imorgon så jag har iallafall inget problem med att sova ut ;)

Pms

Kategori: Allmänt

Skolfoto och jag har värsta humöret evvvver!! Utbrott efter utbrott. Vill bara hem och gråta och käka choklad och lyssna på musik och vara ensam. Pallar ingenting just nu.

Bra dag!

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget påväg hem från skolan nu och är typ trött och glad och trött. Har gått typ hela dagen idag känns det som! Så skönt att röra på sig efter att ha suttit stilla i princip hela helgen!

Fick agera ljudperson idag på sista lektionen då vi skulle filma och de enda jag skulle göra va att hålla i en sån här ljudstång med mik på som fångar upp ljudet och de va sjukt jobbigt, sen sa min lärare åt mig att ställa mig på en stol och då vart de skitbra ;)

Nu ska jag hem och plugga lite sen kommer Pontus till mig! :) myyys!!

Min baby!

Kategori: Allmänt

Alltså min pojkvän är någonting utav det finaste jag vet! Känner på mig att det kommer hålla länge! Bästa kompisar som kan berätta verkligen allt för varandra, acceptera och respektera varandra. Vi är dessutom rätt lika och har samma humor! Efter snart sju månader kan jag fortfarande inte förstå att han är min! Min prins, min pojkvän som jag skulle kunna spendera livet ut med. Fy fan vad jag är kär! <3

Serier + sova! Mmm

Kategori: Allmänt

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med massor med serier och sen sova efter det! Skönt med sovmorgon på måndagar! Sjukligt behövligt, hade inte pallat annars! Puss hörni! :*

Bajsdag

Kategori: Allmänt

Trött, ont i huvet osv. Ligger och fixar min restaurang och tänker på kläder! Vill shooooppa!! :(((
idag är det någon i Vallentuna som har blivit påkörd av tåget och jag ber att det inte är någon jag känner. Seriöst, alltid kaos i min lilla håla. Fastän de är så sjukt dött dära helatiden :o tågolyckor, knivöverfall, rån, haha kommer ihåg när lilla macken i lindholmen där jag bor hade blivit rånat. Hahahah majgash..

Iiiiiiiiiiiih

Kategori: Allmänt

DEN ÄR FUCKING RANDIG!!!!! JAG TRODDE INTE SÅN TANDKRÄM FANNS PÅ RIKTIGT. JAG AVLIDER!!!

Fuck you betta!!

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen och lyssnat på fuck you betta! Den.är.så.galet.bra!

Snart ska jag ta och börja tänka på vår fotouppgift som vi fick på lektionen! Åh, är verkligen så grymt taggad! :)

Fejkad möjlighet.

Kategori: Allmänt

Blålinjen

Kategori: Allmänt

Sitter på tunnelbanan in till skolan och känner huvudvärken komma krypande. Idag är det verkligen inte min dag!

Bajs

Kategori: Allmänt

Har skitont överallt och är så trött men vill inte sova. Hela kroppen bara värker. Jag orkar inte. Tror jag skippar skolan imorn om jag inte mår bättre asså.. :/

Ont i käken

Kategori: Allmänt

Yes, då har man ont i käkbenet så inått helvete då.. Najs natt de lär bli.. :)

121107

Kategori: Allmänt

Vaknade brutalt tidigt imorse.. Vart fall råkade jag komma en timme tidigare till skolan hahaha. Dock gjorde de inte så mycket för både Natassa och Martina var i biblioteket och sen mötte vi upp Amanda och Hanadi för käk! Ah, hade två lektioner och utvecklingssamtal senare. Nu är jag vart fall hemma för länge sen och har lagat mat, käkat den, duschat och fixat lite med min modeblogg och mina restaurang/cafe spel. :)
Ska snart ner i sängen med lite oboy eller te och bara mysa med mobilen. Kolla på pretty little liars ska jag definitivt göra vart fall!! :* puss

Trött

Kategori: Allmänt

Vänt på dygnet, jajamän! Kommer säkert försova mig nått brutalt imorgon också, fastän jag börjar halv ett..

Portkod 1321

Kategori: Allmänt

Har nyss kollat på världens bästa serie med syrran. Pontus va här ett tag också (: nu ska jag borsta tänderna, fixa mig iordning och sen hoppa ner i duntäcket och kolla på pretty little liars. De va längesen jag kollade på de å måste komma ikapp mina kompisar! Har nästan glömt bort allt ju ehe, :p

-

Kategori: Allmänt

Jag har inte sagt att jag är bäst. Men när du säger att jag är dålig, då vet jag att jag är så jävla mycke bättre än dig!

någon?

Kategori: Allmänt

Skulle bli superglad verkligen om någon med mer tid än mig skulle vilja piffa upp min blogg med en najs design, hedder osv. Hehe :) Bara höra av er om ni har lusten! :D

pluggar

Kategori: Allmänt

Pluggar, äter godis, dunkar b-raz, sober, denbo å annan grym skit! Måste hinna klart med en so-uppgift tills imorn och sen ska jag väl sova typ. Puuuuss

Pommes frites by me

Kategori: Allmänt

Kommer hem och är sur, like usual!!
Hittar potatis från igår och jaa de blev pommfritt godare än donkens!!!

Haha

Kategori: Allmänt

Bytt hårfärg har jag också gjort btw

Påväg till skolan

Kategori: Allmänt

Efter en brutalt lång sovmorgon sitter jag äntligen på tåget in till skolan. Ojoj va jag inte pallar.. Lovet har vart så brutalt skönt! Tog väl igen förra årets höstlov som va ett av de värsta jag nånsin varit med om :p

• Har vart uppe i Jämtland, nära Östersund dära
• Vart med min pojkvän och bara myst med film och annat!
• Vart på en gryyym Halloween-fest
• Gett fan i att plugga fastän jag vet att jag skulle behövd de
• Åh massa annat, käkat massa gott, skrattat massa och gjort brutalt pinsamma saker xD

Nu längtar jag bara till jullovet! ;)

Frukost för min onda hals :(

Kategori: Allmänt

Pizza till middag

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget mot Pontus igen då. Har lite deppmode och magont med mig också :(
Ska iaf mysa med Pontus och hans familj sen så jag lär bli på lite bättre humör då! :)

<3

Kategori: Allmänt

Minnena är från en sjuåring men fortfarande lika starka som då.

Tända ljus

Kategori: Allmänt

Är påväg till Täby Kyrkby för att tända lite ljus på mina döda släktingars gravar nu i höstmörkret på alla helgons dag! Sånt är alltid så mysigt på hösten! Sen kanske jag åker tillbaka till Pontus eller så kommer han till mig. Vart fall ska vi mysa med film och chips! Standard för oss asså!!

BILD: Japp, nu är det rött som gäller! Trivs som fisken i vatten igen! Favoritfärgen verkligen!!

Påväg hem

Kategori: Allmänt

Grym musik, skönt folk. Sitter på bussen påväg hem till Pontus nu och bara pratar. Fy fan vad jag tycker om Pontus och Sara!

Feeeest

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och väntar på att tiden ska gååå, vi ska dra på en feeeet halloween-fest om ca en halvtimme! Tagg till tusen typ! Nej men jag och Sara har klätt ut oss till fångar och ska sitta ihop med handbojor xD

fixar oooom

Kategori: Allmänt

Fixar om lite i designen osv. Min blogg är ju lite smått ofixad om man säger så ;*