Felicia's

Mmmm

Kategori: Allmänt

Glassiga backar, sol i ögonen och folk som står i vägen. Brädåkning som den brukar vara! Nu ligger hamburgarna på grillen och mitt ben huuuurt so bad :(

HAHAHAHAHA

Kategori: Allmänt

Älskar sånna stavfel som jag alltid får men oftast alltid ser innan det är försent. Nu var inte en sån gång. Dick skulle förstås vara dock i förra inlägget. Brukar få puss till piss ibland också av någon konstig anledning. HAHA sjukt kul!

Endast trubbel

Kategori: Allmänt

När vi kom fram till stugan vi hyrt fanns inte nyckeln ute så jag och Hanna satte oss i bilen för att värma oss och vänta på att nått skulle hända. Åkte genom halva järvsö för att få tag på nyckeln till huset och nu sitter vi här i stugan, dick skönaste sängen för en gångs skull också! Livet leker! Wehå

En jävla middag!!

Kategori: Allmänt

Har slagits så jag skakar i armarna. Och efter en helg av en jävla massa godis, chips och annat onyttigt så tar jag mig en riktig jädra träningsmåltid. Imorn drar jag mig uppåt fjällen och åker lite snöbräda sådär. Skönt!

En helg

Kategori: Allmänt

Tog en liten paus över helgen och umgicks lite med familj, vänner och pojkvän.
Fredagskvällen spenderades hemma med en massa släkt och vänner som kom och firade att jag äntligen blivit myndig och oj vad trevligt det var! Hoppas på att alla andra tyckte detsamma!
Lördagen blev en slappardag och till middag åkte vi in och käkade på en italiensk restaurang i gamla stan. Förutom en stor jävla sena som bosatt sig i min mat var allt jättegott och jag tänker verkligen åka in dit igen!!
Igår åkte jag och Pontus till berga och spenderade eftermiddagen med Elin och Mikkan!! Köpte jordgubbar, kollade på film och snackade!!
Just nu sitter jag i täby centrum och har precis käkat frukost på subways! Ska fixa lite grejer först och sen dra iväg till berga!! Fortfarande hungrig också. :(

Engelska shit.

Kategori: Allmänt

Tjenare bloggjäveln. Är då äldre än sjutton år och fan vad bra det känns! funtar på att gå in på typ pressis och köpa ett ciggpack, bara för att jag kan liksom. Grejen är den att jag har lite slut på pengar och id-kortet ligger hemma haha. kanske lika bra de, vafan skulle jag ens göra av ciggen liksom? ge bort till dom bättre behövande kanske :))

Wellwellwell ikväll är det fest och jag är taggad!! Sitter just nu och skriver klart en engelska uppgift som ska vara inne om ca två veckor. Vilken duktig jävel jag är!! Ni vet, fille fixar allt!! ;)) HAHAHA

18

Kategori: Allmänt

Klockan är fem minuter över tolv och jag räknas alltså som en artonåring!! Tufft!!! Godnatt! :*

120221

Kategori: Allmänt

Imorgon är det den dagen jag längtat efter i över ett år. Dagen jag blir myndig På Riktigt. Just nu vet jag inte om jag vill att tiden ska gå fortare eller långsammare. Vet inte om jag längtar eller fasar. Jag får ju inga direkta friheter eftersom att jag redan får göra i princip allt jag frågar om. Men krogen lockar ju en aning.
Har mest städat idag. Och myst med min mamma och lillebror. Sånt behövs ibland! Dom är så bra dom! Nu ska jag duscha och sen slockna. Är verkligen dötrött!!

Vår på g!!

Kategori: Allmänt

Åh!! Slutade runt halv fem idag och solen skiner fortfarande!! Tagga vår och sommar snart!! Fyfan vad jag längtar!! Pallar inte med fula jackor och mössa längre. Är trött på vit mark och mörkt ute på kvällen!! Ge mig sommar!!

Jag har blivit en glasögonorm!

Kategori: Allmänt

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Hej alla fina! (Och fula också för den delen) Idag är det onsdag och jag är tröttare än tröttast. Matteprov sen också, dödamig. Ska gå om tjugo minuter men har inte ens klivit upp ur sängen, bra slit Felicia.

Hicka!!

Kategori: Allmänt

Tjena vänner och stalkers!! Idag har jag tränat boxning, vilket faktiskt gick jättebra trots otagget innan. Fick dock jätteont i ryggen så jag körde på tekniken istället för att få upp puls och köra rejält. Rätt kul att boxas faktiskt, trots att det ibland kan vara jävligt tufft!!
Vartfall så ligger jag i sängen nu med världens jävla hicka. Gos!! Har också packat (dvs slängt ner halva garderoben i resväskan) och nu är jag så trött så jag vet inte vad. Heja träningsvärk imorgon då!!

https://cdn3.cdnme.se/2614927/7-3/pic_5123fb14e087c30877b65e4b.jpg" class="image">

130219

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i en askonstig ställning i sängen med en sovande pojkvän på axeln, är dessutom jävligt kissnödig och om jag rör på mig så tvivlar jag på att Pontus fortsätter sova. Haha sötis han e! Dock skulle de va sjukt skönt med en liten kisspaus.

-

Kategori: Allmänt

Asså jag undrar, vad är det för jävla moral vissa går runt med? HATA andras framgångar? Varför? För att man själv inte orkar kämpa? Vad är meningen med att inte vara glad för andras skull? Usch vad trött jag blir.

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Då ligger jag äntligen nergosad i sängen och fyfan vad den är skön!! Får sån ångest över att jag inte har tagit tag i rummet den senaste tiden. Har mest inte varit hemma förutom i helgen och då kände jag ju mer för att ligga och dö i soffan än att slänga ut massa möbler. Har vartfall bestämt mig hur jag vill ha mitt rum möblerat osv. Skönt! Pussisar

Trassliga tankar

Kategori: Allmänt

Tack arriva!

Kategori: Allmänt

Helvete vad det ska vara svårt att hålla busstiderna osv. Aja, är vartfall påväg hem nu och hoppas på att få slippa mer krångel. Dagen har varit rätt bra faktiskt. Mötte upp Sara, Petter, Joel och min älskling efter skolan i Täby och åkte sen hem till Pontus och myste! Ångrar lite att jag inte sov kvar där dock. Men ville också hem och packa, duscha osv.

Why does it hurt so bad?

Kategori: Allmänt

Jag borde fixa de här. Jag är så jävla dålig. Så jävla seg och ful. Usch vad jag inte pallar me mig själv idag. Fyfan.

Träningsvärk

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mest för att ligga i sängen och dö. Har en sjuk träningsvärk efter boxningen igår. Ja ni vet ju själva hur det är. Ska bara vara hemma och plugga och dö idag tänkte jag. Kommer ändå inte palla mig ut genom dörren så som jag mår.

Jag är så söt utan smink och onoppade ögonbryn. Tycker inte ni också de? Som ett litet grisbarn ungefär.. Jättegosig

Jag avgår.

Kategori: Allmänt

Hejdå skitkväll.

Hur jag underhåller mig en lördagseftermiddag.

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett tag sen. Har käkat lite frukt och nu är jag så jävla trött att jag inte orkar duscha ens. Vad fan är det här, ska man inte bli pigg och nyttig som fan av att träna? Jag känner mer för en stor jävla chipspåse och typ sova just nu än att vara nyttig och pigg. Jag skyller på mensen.

@gymmet

Kategori: Allmänt

Efter 75 minuters tuff boxning är man rätt slut i armarna men fyfaan vad skönt de va!!

Frukost!!

Kategori: Allmänt

Lördag

Kategori: Allmänt

Har försökt uppdatera bloggen sen påväg hem igår men appen laggade typ sönder. Aja, idag är det lördag och mina planer för dagen är boxning med Sara! Ska snart gå upp och käka frukost men just nu är mina ögon fortfarande så gryniga. Godmorgon folket!

En massa film!

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan drog jag och mina tjejkompisar till stan och kollade på bio. Ego var filmen som visades på vita duken och den var faktiskt jättebra trots att huvudpersonen var med i typ småstjärnorna och att slutet var en aaaaning förutsägbar.
Sen satte oss jag och min syrra för att kolla på torka aldrig tårar utan handskar som är min absoluta favoritserie och man gråter verkligen bara mer och mer för varje gång man ser den. Den är så jävla fin.
Nu är det att dejta sängen som gäller för mig. Har inte varit så jävla pigg den här veckan om man säger så. Godnatt. (:

Då kör vi!

Kategori: Allmänt

Fredag!!!!

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget in till skolan med bästa Robyn Rihanna Fenty i lurarna. Dock så otaggad på matte så de finns inte.

130214

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Pontus och dricker godnatt-te med Pontus och Olivia.
Har verkligen världens bästa pojkvän som vet hur man uppvaktar sin flickvän! :* kom till han och han sa till mig att gå upp där han hade tänt en massa ljus och så låg en lapp, en harry potter film och en chokladask! Sen kommer han upp med tre rosor och en chipspåse! Förstå hur glad man blir!!
Ah så nu har jag myst hela kvällen med min älskling till film och så. Kände mig fett sketen dock som bara kom med en chokladask :( fast Pontus sagt flera gånger att jag inte ska göra någonting alls.
Well, ska snart gå och sova med min mysis, skola fääät tidigt imorn ju :(

Påväg till min pojkis

Kategori: Allmänt

Jävla inlägg som raderades :(
Aja, har haft en asmysig dag idag i skolan med hjärtpannkakor, gelehjärtan och film! Nu blir det hem till Pontus och göra jag-vet-inte-alls-vad för det är en överraskning från Pontus sida!!
Sitter nu på bussen från dandery och lyssnar på bäääästa kent!! Livet är bara allt för bra ibland:)

ALLA <3 DAG

Kategori: Allmänt

Åååh idag är det alla hjärtans dag och det är så himla mysigt!! Även om man är singel så är det fan den mysigaste dagen på året, lätt!! Man kan ju alltid mysa med vänner eller familj liksom!! Har firat med kompisar/faniljen varje år förutom för två år sen då jag var råförkyld och somnade ifrån min dåvarande pojkvän! Hur gosig?! Idag har jag inga planer på att sova :D
Hur firar ni idag? :)

På kisspromenad

Kategori: Allmänt

Går en prommis upp till toaletten för att det är trevligt. Not.

130213

Kategori: Allmänt

Onsdagar borde inte få finnas.. Omställningen av att byta från mamma till pappa är mer än jobbig.. Har nu lagt mig i sängen efter att ha tryckt i mig massa frukt. Pappa hade ananas hemma, hur gott?!

Dagen då som jag vet att ni så gärna vill höra om. Tre lektioner sen drog jag med Hanadi och Sara till kista och käkade pommes på freddes. Efter drog vi till spånga, fick finally mitt guldkort och sen dirr hem. Nu är jag kissnödig och trött och jag måste både kissa och sova. Jävla skit.

130212

Kategori: Allmänt

Drog hem tidigt idag, pallade verkligen inte va kvar! Nu har jag tryckt i mig en semla vartfall och ligger i sängen och väntar på att min syster ska bli klar på toaletten så man kan gå in och göra sina behov :)
Sen ska jag sovasovasova och jag är så otroligt taggad på de för att sova är typ de enda jag gillar att göra nu för tiden. Fast att ligga i sängen under täcken utan några problem som surrar i huvudet är nog ännu bättre!!!

[email protected]

Kategori: Allmänt

Har pluggat sen klockan åtta imorse, hur duktig?! Dock har jag inte kommit särskit långt eftersom att vår lärare ska envisas med att skriva frågor som man knappt förstår.. Aja, ska fortsätta i en kvart till sen ska jag sminka mig och göra matlåda och sen dra iväg på dom näst sista inspelningarna!! Tagga slut snart!!

130211

Kategori: Allmänt

Idag har varit en riktigt terrible dag. Vaknade upp klockan sju (då man har studiedag) och tvingas upp för att få en nål instucken i armen.
Och jaa, resten av dagen har jag tillbringat i en tv-studio med en tom mage, en värkande arm och en otrolig trötthet. Ja, ni fattar ju vart jag vill komma.
När jag väl kom hem iaf så bröt jag ihop det första jag gjorde, tårarna bara flödade. Har inte hunnit tagit det lugnt på hur länge som helst och att knappt få träffa min mamma tar kol på mig! Hon ger mig en sådan underbar energi!
Och tack vare mina fina syskon och min bästa mamma så somnar jag inte med tårar på kudden! Är så otroligt tacksam över det!

Hemma snart?!?!

Kategori: Allmänt

Vill hem och äta äta äta tills jag smäller av. Är i typ täby nu så jag är snart hemma!! Sen ska jag plugga också?! Jag ska fan klara det här! Jag är ung och elastisk, överallt och ingenstans!

Min säng är gosig!!!!

Kategori: Allmänt

Uppblåst

Måndag

Kategori: Allmänt

Tjenixen. Sitter på lättakuten och har just tagit sista gardasilsprutan! Fyfan va skönt att det är över. Nu blir det hem och försöka sova innan jag ska iväg till spånga och två tv-inspelningar! Snart är allt över förhoppningsvis!

Love Calculator

Kategori: Allmänt

Studs studs

Kategori: Allmänt

Haha ligger i sängen och skriver med mina gosistjejer på facebook samtidigt som hela min kropp studsade upp och ner som en boll kändes de som hahaha! Världens roligaste känsla!
Imorgon ska jag ta spruta klockan kvart över åtta då jag är ledig så jag är typ jättenervös och rädd. Sprutor är det värsta jag vet :( nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen går jättesnabbt så att allting är förbi snabbt. Hahaha jag är jätterädd verkligen! :( fanfanfaaaaan

Efter träning!

Kategori: Allmänt

Åååh

Kategori: Allmänt

Så jäkla fina okej?!

Hälsa!

Kategori: Allmänt

Vänner stalkers och andra folk som hittat hit! Har ni trevligt?
Jag har just käkat middag som var supernyttig verkligen! Biff, bulgur och kesoavokado stod på menyn idag hemma hos familjen Lindberg! :) både gott och nyttigt! Nu blir det styrketräning på rummet som gäller! Skönt att ha en mamma och en syster som båda är träningsfreak så att man kan fånga inspiration och ha träningssaker å nyttig mat hemma!!!

I could be te one that make you feel that way

Kategori: Allmänt

Zara Larsson

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på Zara Larsson och pratar med min kära moder!
Sjukt fin röst Zara Larsson har alltså! Otroligt duktig! Önskar mig en lika bra röst i present, tror ni att jag får en?! :D

Söndagmorgnar! <3

Kategori: Allmänt

Sitter med syster och pojkvän och spelar bilspel! Om en timme ska vi iväg till min kusin som fyller 30 :) goos

Frukost!

Kategori: Allmänt

Ja, jag är nyttig idag! Äggmacka, egenpressad apelsinjuice och hallon med kesella! Mums!

Hemmamys

Kategori: Allmänt

Sitter vid bordet och spelar tempelrun medan mamma gör världens godaste chokladbollar!
Pontus kommer om typ en timme. Då blir de godmiddag, melodifestivalen och mys med familjen! Imorgon ska jag ta tag i historialäxan som jag inte har börjat med än! Känner mig så otroligt dålig när det gäller so och historia. Ingen motivation där inte.

Jag har fått en julklapp :)

Kategori: Allmänt

Åh energi?!?!

Kategori: Allmänt

Vart har all lördagsenergi kommit från? Har så himla mycket längtar och energi i kroppen idag med! Tog fram lite vår/sommarkläder ur garderoben och testade och ooooj vad jag vill ha sommar nunununu! Tänk att kunna gå ute med linne och skinnjacka i converse!!! Lycka!!!
Vintern är lite gosig den med förstås. Myskläderna är på och jag står och lagar nudlar som den hemmafru jag är! (Y) idag är det lördag gott folk och jag ska göra Absolut ingenting! Hade tänkt dra in till kulturhuset och kirra ett jobb men för det första är mitt cv obefintligt och för det andra så är det så jävla skönt att bara vara hemma för en gångs skull! Har tvingat mamma att köpa chips också! Myslördag helt enkelt?!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Hej vänner och stalkers! Klockan är halv tio och jag vaknade för kanske en timme sen av min katt som vägrade lämna plats till mig! Gosigt va?! Är så brutalt trött, njuter av helgen! Idag ska jag plugga, fyfan va trevligt. Not.

Freeeeedag

Kategori: Allmänt

Har varit trött och irriterad i princip hela dagen. Har vartfall inte haft några lektioner så det är ju skönt! Haha värt!! Drog till skolan iaf och hade en lektion inställd, en där vi hade brist på saker att göra och sen på sista är vår grupp typ bäst så vi fick dra! Så jag, Sara och Hanadi drog till spånga. Råka missa bussen pga att vi tog en hiss som gick hundra år och ner till stationen där vi gick ifrån HAHAHA aah så nu sitter jag vartfall på tåget och ska hem till la familia! Har inte träffat mamma på jääättelänge så det ska bli skönt att få träffa henne igen! Imorgon ska jag kanske in till stan för att fixa lite grejer, eller så stannar jag bara hemma och njuter av att mina fötter inte har möglat än. Svårt val! ;)

Vill bort från skiten.

Kategori: Allmänt

Raderade mitt deep shit inlägg och börjar om på ett vanligt. Ligger i sängen, kom hem nyss, har bara duschat och gjort mig iordning. Pallar verkligen inte berätta om min dag då den inte är intressant nånstans så jag skiter i det. Jo föreSten råkade de trilla ner en lampa nära mig i biblioteket idag när jag skulle dra precis. Lampan gick i tusen bitar och jag sprang därifrån fortare än blixten. Okej nu vet ni. Ska sova nu. Är trött. Saknar min andra halva. Ska sova. Godnatt.

Min katt är ett riktigt litet badass

Kategori: Allmänt

Har gosat med min lurviga konstiga mest onormala bästa katt hela morgonen. Hon är ju så jäääävla söt och så gammal i åren men så ung i huvudet. Gud vad jag älskar min lilla lurvboll!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2614927/images/2013/pic_511361fc9606ee146f8dff6d.jpg" class="image">

Hej torsdag!

Kategori: Allmänt

Klockan är åtta men jag föredrar att ligga kvar i sängen med min pojkvän. Vill.inte.upp.

130206

Kategori: Allmänt

Hejsan vänner och stalkers! Har just lämnat stan och ska hem och duscha, äta och sova! Har inte gjort mycket alls idag! Gått runt i gallerian med p12hollisterkasse och skämts. Haha den affären är ju rätt 2010 om man säger så satt de va ju lite pinsamt.. Drog sen till spånga för att bokstavligt förstöra fötterna av utmattning! Med två tv-inspelningar avcheckade och även om jag egentligen inte ville lämna sängen i detta äckliga väder så tog jag västen istället för jackan! Riktigt skönt måste jag säga!
Nu sitter jag som sagt med Pontus på tåget hem!
Vann en goodiebag btw :D tandblekning den här gången haha, så goodbye gula tänder!!! Tre goodiebags på en vecka, tummenupp!!

Rubrik

Kategori: Allmänt

Känner att jag inte har så mycket att blogga om just nu.
För tillfället sitter jag och väntar på pappa så att jag kan köra ner till väsby för att hämta upp min syster där.
Imorgon är det idrottsdag i skolan och sen två tv-inspelningar! Har dock ett litet problem att jag inte har en aning om hur jag ska kunna ta mig hem med ett ekande tomt bankkort och två busskort som inte funkar. Hehee, kanske får skita i alla planer och åka hem och kramas med mamma och käka chips istället! Varför ska det va så jävla svårt med pengar för(!)

Förra inlägget uppe

Kategori: Allmänt

Appen laggade sönder när jag skulle ladda upp förra inlägget. Nu är det vartfall uppe, bättre sent än aldrig!

130204

Kategori: Allmänt

Idag är det måndag och det verkar som att hela förra veckans snåla härligheter har tagit ut sig på den här dagen/veckan för idag har varit en grym dag!
Skoldagen rullade på som vanligt och när den slutade drog vi till donken för att käka middag. Hittade dock en benbit i burgaren så nej jag känner mig inte så sugen på donkens hamburgare någonsin!
Efter drog vi vidare till stureplan och biografen park där jag vann en goodiebag, kollade på förhandsvisningen av pitch perfect med tjejorna och fick uppleva den pinsammare delen av att besöka killtoaletten när tjejtoaletten vällde ut i en lång kö.
Pratade hela vägen hem med världens bästa älskling för att undvika att bli våldtagen på parkeringen som tar en kvart att passera. :)
Nu ligger jag vartfall hemma i soffan med ett äpple och ett glas vatten som kvällsfika. Ska snart föra iordning mig och sen soooova!!!

130203

Kategori: Allmänt

Inspiration!

Kategori: Allmänt

Har så mycket energi och inspiration i kroppen som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Jag vill för det första bli helt frisk. Sen vill jag shoppa en massa skor, väskor och toppar! Har beställt hem massa grejer för strax under 200 kronor! En födelsedagspresent från mig själv helt enkelt!
Planerna för dagen är mest att ta det lugnt. Tänkte snart dra ut på en promenad i det fina vädret med min syster, kanske fixa lite i rummet! Måste också planera min artonårs-fest och en massa saker som händer dom kommande veckorna! Hade turen att bli sjuk precis innan allt verkligen startar på riktigt! Den här veckan är verkligen fullplanerad! Rätt skönt ändå! Har inte tid att ta det lugnt! Fyller ju arton snart!

130202

Kategori: Allmänt

Lördag. Trötthet. Gråt. Melodifestivalen. Musik. Dans. Skratt. Den här dagen har bjudit på så mycket. Har dock knappt känt någon smak alls så jag hoppas att osten jag satt och åt till melodifestivalen inte var alltför äcklig. Vill ju inte vakna inatt och kräkas precis.
Om melodifestivalen har jag inte heller så mycket att säga. Danny var snygg. Fail att man såg resultatet innan gina sa de. Yohio var bäst av alla och sändningen var allmänt kass. Men ooj vad mysigt det var!
Nu ligger jag i sängen iklädd endast morgonrock och handduk i turban på huvudet. Ska ta och sova snart så jag förhoppningsvis blir bättre till på måndag!

Syster bakar cupcakes igen! <3

Kategori: Allmänt

130201

Kategori: Allmänt

Hela skoldagen sniglade sig fram. Råkade sumpa två justin bieber biljetter, hostade som bara den och drog sen till täby en stund efter att jag slutat.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen med älskling och kolla på en massa film. Två sjuklingar här!