Felicia's

najs dag!

Kategori: Allmänt

Asnajs dag idag typ. Först chill i skolan, sen umo, dock vare så sjukt tråkigt så höll på dö :p hahah! Sen nu hem till mamma och typ sola och så sen hem till pappa och fira Malin, pappas tjej :) hejdå!

Hiss och Diiiiiss !!!

Kategori: hiss/diss

♥Att sommarn snart är här och jag har börjat träna och springa. Dessutom är jag inte lika beroende av älsklingdatorn och har börjat plugga upp mina betyg äntligen. :D Sen kommer jag antagligen börja på St. Eriks gymnasium :):) är typ sjukt nöjd med livet just nu. Förresten vill jag inte ha en p-vän vilket gör att livet känns ännu lättare!!! :D Att skolan snart är slut är ju både hiss och diss mest HISS tycker jag väll ändå!



♥ Jaa, vad tror ni ? att jag måste lämna tillbaka min bebis ;( så grymt! Och att jag faktiskt kommer sakna Vittra och alla kompisar, trots att det ska bli väldigt skönt att få sluta där ;) 

Detta fält måste fyllas i

Kategori: Allmänt

Ska ju snart lämna tillbaka min dator så jag ska langa massa bilder och skit till bloggen tänkte jag :) smart va!? Har bloggat sjuuukt lite men det r därför att jag inte har haft tid i skolan för jag har ju pluggat (a) sen hemma har typ min dator inte kunnat ansluta sig till internet (?) så jag får ha en jävla internet kabel å shiet :s så jaa jag har typ legat och läst favorit boken :D Fan va jag har blivit grym efter att jag färgade håret mörkbrunt för typ lite mer än en vecka sen. Sportar å läser å grejjer. Börjar dessutom längta tills jag ska lämna tillbaka datorn bara för att jag är för beroende av facebook (?) kommer sakna min bästevän sjukt ju <33333333333333333333333333333333333
Men ska lägga in det mesta och det bästa från macbooken på bloggen såååå ;) Men har nog bestämt mig för att köpa en sån här n00bdator sen när jag skaffar fram lite money ;) Aja, ska gå och göra nått vettigt, tänkte skriva ett satsarinlägg lite tidigare innan jag var ute och sprang med Josse men jag hann inte. Nu orkar jag inte så det får bli när jag har tid.. PUSS OCH KRAM !!!

Favorit film

Kategori:

Har ingen direkt favoritfilm men det är väll typ humorfilmer och sån hära svenska typiska tonårsfilmer :):)

en h-timma till prooooov, GAAH!

Kategori: Allmänt

aha, prov om en halvtimma då ;I hihi, fett taggad typ. Ska fan klara detta nu asså. Hejdå ska plugga era töntarrrrrr!!

Krav

Kategori: Insida

Massa, massa, massa krav jag har just nu känns det som. Jag måste sola, träna, shoppa, vara social med familjen och vännerna, plugga, gå i skolan, blogga och ha tid för mig själv, typ kolla på en film då och då eller spela något simpelt internet spel. Asså jag blir galen, ändå är detta inte särskilt mycket. Fast i skolan ska jag hellst ha VG i alla ämnen + lite till och sen måste jag bli brun och vältränad inför sommaren, sen måste jag söka jobb också, åh herregud. Nu söker jag lite på måfå, inte så jätteaktiv för jag orkar  inte med ett till moment i mitt liv just nu, i sommar kommer jag ha massa tid, då slipper jag ju att plugga. Sen ska jag börja övningsköra snart också. Herregud, mitt liv tar kol på mig helt seriöst! Fast egentligen är det ju ingen mer än jag som sätter kraven på mig själv. Fastän jag bestämt mig för att plugga till provet imorn så ägnar jag en timme åt bloglovin och facebook och sen hoppar jag in i duschen, nu bloggar jag sen ska jag sova. Åh jag är så smidig.. haha men alla ni som har hört mig småtjata lite om att jag vill ha en kille, det är över nu, så himla över är det. Jag ha inte tid helt enkelt :) Fast jag måste erkänna att det skulle vara grymt mysigt! Nej nu ska jag ta och avsluta detta blogginlägg och plugga lite och sen sova. Imorn ska jag fan få VG eller MVG på provet, sådeså!!! Puss å godnatt.

Myspys :)

Dag 17 – En bild på mig själv för ett år sedan

Kategori:

Nästan precis ett år sen, lite mer! :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tjosan trosan, sitter i skolan och har inget å göra så jag passar på att blogga lite :) Efter skolan ska jag åka till Täby c med Sofia, har lite ångest osv. Men jag bloggar sen när jag kommer hem och såå, kan jag visa dagens outfit också :) Puss

Satan i gatan

Kategori: Allmänt

Myggbett på foten, massa plugg som måste göras och ångest över balen på fredag.. dessutom är klockan snart 2300 och jag lackar på blogg.se s standarddamp :) Ojoj, så har jag inte bloggat sen i fredags heller :P Helgen har typ vart väldigt chill. Ska försöka förklara lite kortfattat vad jag har gjort och så. I fredags så var jag med Sofia och Erica och färgade håret mörkbrunt :) På lördagen var jag först med Emmelie och sen åkte jag på inflyttningsfest hos min kusin och igår städade jag typ och var med Sara lite på kvällen. Hade askul asså. Och idag har jag vart med Denise. På fredag blire att gå på balen iaf.. Aja får väll göra det bästa av situationen helt enkelt :) Ska åka och köpa en klänning på onsdag typ. Jag lär ju hitta nån iaf.. Haha, duktigt att jag inte ens försökt hitta en jävla klänning, aja. Bara att säga till om du är 95a från V-tuna som behöver balbiljett ;s grymt otaggad.. hahaha aja nu ska jag somna till en film tror jag så lovar jag att blogga imorgon.

snälla bli min

Kategori: Allmänt

lyssnar på musik och låter tiden rinna iväg, otippat..

Har haft jättedålig update idag hihi

Kategori: Allmänt

endast 14 unika, hihi. lyssnar på musik och överväger ett mycket viktigt beslut :)

förresten blev det ingen bild i detta inlägg för jag måste gå och göra nummer två för alla därute som ville veta! Sen ska jag gå och lägga mig och sova för jag är trött !

ä ni mä jao, in dah clabb jao

Kategori: gilla

 

Någon som är sugen på lite hångel kanske ? ♥

Enna

Kategori: Allmänt

Sitter med Enna i skolan och har precis haft idrott. Har inge internet på min dator så jag sitter med Ennas dator som har typ spasser eller nått :p men hejdå bloggar hemma istället :)

ge mig

Kategori: Allmänt

spotify premium och sommarlov med grillning vid sjön tack! ♥

fel fel fel

Kategori: Allmänt

Vad är det med min brorsa och att ladda ner saker.. Man kan ju inte gå in på internet om man inte vill vänta i sisådär tre år.. Har ju iaf blivit pro på papijump under den tiden jag väntat på att allt ska lagga klart, typ första gången jag inte lackat sönder totalt orkar inte bli sur just nu för det har varit en ovanligt bra dag idag så jag orkar inte. M E N T A C K S Å M Y C K E T F Ö R A T T D E T T A K O M M E R A T T P U B L I C E R A S 2099 J A G Ä R O T R O L I G T T A C K S A M !!!!!!

Rebecca

Kategori: Allmänt

Sitter här med Rebecca och snackar om balen.. suck vad jag hatar att jag köpte den där jävla biljetten, aja gjort är gjort. Men ska vara social mot baby nu. Föresten kommer bilder sen från dagen då vi va vid vallentunasjön och lite så, text kommer också men ikväll. HEJ

Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då ?

Kategori: Allmänt

Hajsan ;) Sitter i skolan och har precis haft svenska ♥ Galet najs, slutar tre idag men det skit samma för solen har äntligen kommit fram igen och när jag slutar ska jag åka hem och sola och inte Rebecca svarar i sin telepele :( Men ska ringa henne lite till nu så lägger jag inte in nån bild utan bloggar mer sen när jag kommer hem för jag har typ sjukt lite batteri på min dator nu så jag ska spara det för jag har ingen laddare och jag vet att detta är ett sånt här roligt kbry inlägg så hejdå! :)

Hajdo

Kategori: Allmänt

Nu åker jag hem till pappa och firar honom för han fyller år på torsdag, bloggar imorn, inte ikväll ;) Kyssn

Dag 16 – Vad jag skulle göra om jag fick en miljon

Kategori:

Jag skulle va lite ego och skämma bort mig själv med massa saker! Gud vad jag skulle bli shoppaholic (stavning)! Men jag skulle ju absolut ge massor till mina vänner och familj, dom är värd så mycket mer :D Men en miljon är ju ganska mycket så spara skulle jag ju göra. Och lägga en hel del till typ röda korset och sånna saker! Jag är en snäll människa jag :)

Skolan

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och fixar lite med saker, ska snart äta men har inte tid just nu, massa saker framme. Hade btw matte redovisningen idag, vart rätt pinsamt för jag räknade ut Pythagoras sats på helt fel sätt.. :blush: åh ibland är jag bara för pinsam haha ;) Nu ska jag äta.. ensam :/

ändrat tillbax

Kategori: Allmänt

såja, gamla designen, sparade den andra för den var grymt snygg och jag kommer h den senare men nu är denna bäst att ha känner jag :) :) på bättre humör nu iaf. puss

usch

Kategori: Allmänt

äcklig måndag igen då. Trött som satan, vill hem och sova och äta bara. Ska hem till mammsen sen och sova sen hem till pappa, haha braaa jag ääääär assoe. Men jag pallante blogga nå mer idag antagligeb, kanske senare.

Här får ni något vackert att kolla på solange.

Dag 15 – Min familj

Kategori:

Egentligen kan man säga att jag har 2 familjer, en i Vallentuna och en i Kallhäll. Mina 2 biologiska syskon Katarina och Alfred och dom är med i båda familjerna typ hahaha xp

Give me your dream so I can fulfill them.

Kategori: Allmänt

Borde få MVG på engelska, helt seriöst.. fast nää ! Nu sitter jag och dunkar lite soft musik. Ska snart hoppa in i tha duschah, får man sällskap? (a) haha, men helt galet vad jag e kissnödig, ska kissa snart, bara skriva klart. Sen ska jag plugga lite, fan vad jag är grym! Bloggar ikväll, kanske något mer blogginlägg ;) Heii
Förresten dör jag när jag ser denna, HAHAHA SÅ ROLIGT!!!!!!!!!!

bakofram

Kategori: Allmänt

balbiljett fixad... det blev lite bakofram, tåla vafan ! men ska dra ner och käka nu.. heii

rubrik som jag inte pallar dåråå

Kategori: Allmänt

inte vart vid datorn på helgen, vart hos dennis, så det har liksom inte blivit mycket till uppdatering dårååå. men det gör verkligen ingenting, bevisar ju att jag har ett liv! ha ! har iaf haft det grymt, ridit för första gången (?) typ. men ska inte blogga mer ikväll så vi syns eller hörs. heyy

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?

Kategori:

Igen? aja.
Tröja - H&M om jag inte minns helt fel.
Linne - Gina Tricot.
Jeans - Gina tricot.
Strumpor - H&M.
Håret har jag bara plattat lite och hårspray + balsamspray (ja, jag vet att jag missbrukar balsamspray) ;)
Smink - Mascara som vanligt ;)

Och ja jag ska börja med dagens outfit men det är ju bilderna som krånglar sönder. Btw så vet jag att ni himlar med ögonen och suckar "men kbryyyyyy" varenda gång jag lägger in dagens outfit eller skriver nått. Men detta är min vardag, lev med det eller dra bitches! :D Puss på mig själv ;*

Vittra i Sollentuna

Kategori: Allmänt

Va i vittra i Sollentuna idag på tyska och skulle typ spela in nån film å grejjer. Haha, deras skola va typ sjukt gammal och dom hade inga datorer och en jätteliten matsal. Va där med My och resten av tyska gruppen! ;) Fast jag typ snacka sönder hela eftermiddan så jag tror inte att gruppen jag var i blev så spec. glada, men whatever? Nu har jag iaf kommit hem och ska kolla på en film eller spela. Ikväll ska jag va med min käre vän Denise, eller Dennis som jag föredrar att kalla henne :) Puss på skinkan :*
Förresten, nämnde jag att jag vart klar med min amfetamin-uppgift inatt elle? Den blev väldigt bra för att vara jag som gjort den :):)

Plugg, plugg & mera plugg.

Kategori: Allmänt

Har suttit hela kvällen och skrivit massor om amfetamin. Trevligt trevligt..! Men nu ska jag sova, skola imorn. Grymt otaggad för vi ska till sollentuna me tyskan :s haha palla.. Aja puss å godnatt ;*

Dag 13 – Den här veckan

Kategori:


Wake up in the morning feeling like P Diddy

Kategori: Allmänt

.
.
.
Programuppdaterar min dator så jag kan spela angry birds ! Har liksom inte gjort det på ett tag så nu kommer mina program jag har på datorn att vara nyare. :) rätt N A J S ! tåget går om en halvtimma och jag har inte lyckats ta mig ur sängen ännu.. ska ju äta i skolan så det är bah klä på sig och sminka sig lite snabbt. Sminkar mig ju typ inte alls i skolan, eller jo mascara. Men liksom palla sminka sig ordentligt varje dag när man ändå bara ska gå i skolan?Mascara behövs ju annars ser man ut som hej-kom-och-hjälp-mig men assoe. HAHA! Har raderat massa grejjs på datorn också så nu har jag typ bra med minne på datorn ! Satt i typ 3 timmar igår kändes det som bara för att ta bort bilder i massor. Sen kom jag på att jag kunde ta bort lite filmer, tog bort typ hälften och jag har inte så många så poff så blev de massa minne ledigt :D Nej nu ska jag gå och klä på mig. So long bitches !

Dag 12 – I min handväska

Kategori:

Har ingen handväska direkt som jag går runt med, har min stora. Okej då den är väll lite som en handväska fast nja inte riktigt. Aja i den har jag iaf mascara, kläder, körkortsböckerna och mattebocken, datorn och hörlurar. örhängen och pennor och typ plånboken och nycklarA  och så. Har säkert fler saker men pallar inte räkna upp allt nuuu ;)

H&D

Kategori: hiss/diss

Kom in på mitt andrahandsval. Okej jag vet att det var längesen man fick reda på de men det är en enorm hiss för mig ;)
Papi-spelen. Typ grymma, simpla men jävligt beroendeframkallande. 
The sims 2. Har seriöst suttit hela helgen och lanat tok spelet! 
Spansk tapas. Sjukt gott, åt de första gången i förrgår!
♥ Another Cinderella Story. Har fastnat i musiken, humorn och ja, i själva filmen, typ grymmast! :)



Bloggen. Jag vet att man inte dissar sin blogg men min är förjävla tråkig. Ni får kommentera och säga vad jag ska bli bättre på för inlägg och sånt, annars kan jag ju inte skriva till er, som jag fan ska bli bättre på! Har ju sagt hela tiden att jag skriver för min skull men har insett att då kan jag lika bra lösenordsskydda bloggen ;) Det är ju ni som läser. Dock skriver jag vad jag vill skriva men det blir såklart roligare om ni kommer med ideer och förslag. Är jag dålig, blir bloggen dålig. Hoppas ni fattar.. 
Vädret. Hallå, det var väll sommar förra veckan typ ? Vart har de fina vädret försvunnit och förfan de snöade igår. Det är MAJ förhelvete.. ;@ 
Spotify. Stör mig sjukt på att dom bara har 10 timmar nu för tiden och att man bara kan lyssna på en låt 5 gånger per månad, sånt gör mig lack.. 
Att jag är förkyld.. Sjukt jobbigt att ha ont i halsen och huvudet och massa äckligt snor i näsan som man aldrig blir av med. Och med allt d är man tvungen att gå i skolan ändå för man vill inte missa nått nu i nian. Dessutom kan man inte känna smak.. Sjukt drygt. 
Facebook. Dom har fan gått för långt nu asså.. ;/ Med sina jävla fråge-grejjs och shit. Det räcker nu facebook ! Ska fan ta bort mitt konto.. 



Haha kan dissa hur mycket som hällst, är på jättedåligt humör och lyssnar på typ depprock och är allmänt piss offed..

Rubrik

Kategori: Allmänt

Som ni märker blir det inte lika mycket uppdatering när jag är hos min pappa och börjar tröttna lite på att blogga.. inte lika mycket uppdatering när jag går i skolan och så men det blir nog bättring snart! KYSS

haha

Kategori: Allmänt

dog lite under mattelektionen, hade me första gruppen så de va rätt lätt om man säger så. mene, nu ska jag gå och dö lite till så drar jag snart, biatches.

Dag 11 – Mina syskon

Kategori:

Mina 2 biologiska syskon heter Katarina och Alfred, sen har jag två "bonussyskon" som heter Hanna och Skilla. Jaa, vad mer ska man säga, kan ha kul humor. Dryga ibland. Ja, typ som alla vanliga syskon :p
orkar faktiskt inte skriva nu, ska dra snart..

Dag 10 – Det här har jag på mig idag

Kategori:

Mjukisar, Denise rödrandiga tröja och ett linne från H&M, mysmjukisfredag!
jag och enna dåråååå <3

ingen blogging

Kategori: Allmänt

varken i helgen eller i dag från klockan 2 för jag ska åka till stan och lämnar datorn i skolan :p Mene ni ska jag ha matte, bloggar mer sen, förretsen så är jag grym på matte!!!!!!!