Felicia's

don't like me? bitch please, you'r not alone!

Kategori: Allmänt

Tjenis penis! 
Idag har jag sprungit runt som en tok inne på jobbet! Men gud va lugnt de har varit! Nu är det helg iallafall och den här helgen ska jag verkligen spendera väl med kompisar och speciellt pojkvännen som åker bort på torsdag! Jag jobbar hela nästa vecka också satt de kommer va fullt upp ett tag nu! Men cashen rullar in så jag ska verkligen inte klaga! 
 

jobb, berga och b&j

Kategori: Allmänt

Tjena tjena. Idag har jag skrivit på jobbavtal, jobbat i några timmar, chillat i berga hos älskling och träffat massa grymt folk! Just för tillfället sitter jag med the voice i högtalarna, klädd i pojkvännens tröja och mumsar på en ben&jerry's ! (pontus - jag lovar att inte spilla! ;* ) 

standard.

Kategori: Allmänt

"Sorry för dålig bloggning, just nu sitter jag och äter." - standardinlägget! 
Nej men har varit på Lefkas en vecka satt har inte kunnat blogga som ni förstår. Och nästan det första jag gjorde på söndagen var såklart att åka till min pojkvän! Idag har jag dock hänkt på grönan med Sara och Hanadi och flyttat hem till mamma för ett tag. Imorgon och på fredag är det jobb som gäller, så jag tänkte snart ta å dra mig uppåt sängen! 
 

Nytt..

Kategori: Allmänt

JAHOOOOPP ny design på blogg.se, typ hjäääälp?

maaaaaaat

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar lite nudlar nu som för första gången på jävligt länge blev skitbra! 
Idag har jag chillat lite på rålis med klassen. Grillat korv å sådär. Igår och i förrgår var jag på grönan, ska dit imorn också tror jag! Hehe, guldkort förfaan! Men senare ikväll så vet jag inte vad jag hittar på faktiskt, kanske sätter jag mig i en buske och sjunger eller nått liknande, för imorn får jag sommarlov och jag är faktiskt så taggad till Grekland satt jag bryr mig inte om jag har sommarlov eller skola. Grekland om tre dagar förresten, taggad? oooohja! Nu ska jag titta på william spetz på youtube och dricka lite juice, för jag har tråkigt och då är det mat och yt som gäller! Enjoyyy
Kolla, nån har ritat av min pojkvän och döpt om honom till Timmy Turner! Lika.som.bär.

Laddar...

Kategori: Allmänt

Ligger här och myser med mina favoriter då! Idag hare vart en måndag och den spenderades på grönan med Hanadi (och Pontus ett tag) sen drog jag och Pontus till Vallentuna för pizza, därefter drog vi hem till mig och såg Sverige förlora mot Ukraina..
Imorn ska jag till skolan igen, inge kul att berätta om de. Men min katt kurrar och mina ögonlock vill falla igen. Pojkvännen sover hos mig inatt, myyyys C:

Sooommmmaaarr.

Kategori: Allmänt

Den här dagen måste ha gått och blivit min turdag. För först damp de ner ett guldkort till grönan i brevlådan, bara sådär. Och sen råkade jag upptäcka att min mage har mer färg än min systers mage, bara sådär. Dessutom fick jag reda på att vi ska få byta hus i Grekland, till ett större, med jaccuzzi och rund pool. Kände mig som ett barn igen! :')
Sen började jag läsa harry potter också och kollade på en av filmerna. Yes box, jag är fast.
Nu sover min pappa till fotbolls-EM som han "absolut inte ville missa", syrran smsar med hennes nya loverboy och jag sitter och slösurfar, like a boss!

Ingenting känns som de som var innan det här.

Kategori: Allmänt

Blööööö, pojkvännen sover, halvtaskigt väder och har ont i magen. Idag kommer det inte bli nån bra dag tror jag. Drar till pappa iofs, då kanske den blir lite bättre! Är ledig nu fram till tisdag nästa vecka då jag ska städa skåpet, sen på onsdag ska vi tjilla i rålis, och på torsdag äre skolavslutning. På fredag tar treorna i min skola studenten och jag är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär avundsjuk....
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen göra en jättegod frukost , seeeeya

AffMaff gästinlägg breee

Kategori: Allmänt

Tjooo fillääääääääs läsare! poKKaboII häär! Sitter här o tjillar galet med min älskling! Dagen har varit feeeeeeett med soooft alltsåååå! Men nu ska jag mysa sondeeer me min favorit bruuud alltsååå! Så hare bra asssssss! Tjenis penis hejdå! PS: Älskar dig så sjukt mycke Felicia <3 normala osv!

120604

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och lyssnar på kent med min pojkvän som sover, sweeeeeet!
Skippade skolan idag, kollade på film och myste med älsklingen istället, han sov kvar här efter bigbrotherfinalen. De va grymt kul, men jävligt kall och de typ spöregnade lite då och då, och så va vi tvugna att stå, men vad spelar de för roll liksom? :D Så jävla bra att Hanna J vann! Hon förtjänar verkligen vinsten!
Lördagen ska vi inte ens prata om tycker jag..
Bilden kommer från Pontus facebook! ♥

120602

Kategori: Allmänt

Två veckor kvar till Grekland då! Regn idag också... Idag ska jag till akalla igen då, fast idag ska Pontus med också! :) Ligger och kollar lite på big brother samtidigt som jag precis vaknat! Gryyym morgon! Vi hörs♥
Ni får kika lite på en arkivbild, standard! Åhnej va äckligt, det ser ut som jag har bantat för mycket när man kollar på nyckelbenen. Hahaha gud va fult!

Kategori: Insida

Kärlek är som en fågel, håller man den för hårt så kvävs den och håller man den för löst så flyger den iväg! ♥

120601

Kategori: Allmänt

Hej, jag vet att min uppdatering har sugit som faan men har liksom inte haft tid. Har spenderat varenda eftermiddag efter skolan till typ elva i akalla. Så på lördag får jag ett guldkort till grönan äre tänkt!
Idag ska jag åka och överraska min favoritkille utanför hans skola, fast de blev visst ingen överraskning eftersom att jag råkade säga de igår till han...
Men idag är jag iaf ledig och ska senare dra in till akalla som vanligt och chilla galet... eller nått. Nu ska jag ta mig en frukost och göra ordning lite mat så kanske jag bloggar senare! ;)
Btw, de är den första juni idag! Välkomnas med spöregn, fuck off!