Felicia's

Supertagget!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det nytt år! Jag är verkligen supertagget! Ska fira ikväll med härliga personer! Hoppas att ni också ska ha det trevligt ikväll! Puss

Godnatt

Kategori: Allmänt

Jag och min mensvärk hälsar godnatt! Har en riktigt mysig dejt med sängen just nu nämligen! Tänkte sätta på lite jättebra musik och bara tänka ett tag!
Så!
Musiken i lurarna råkirrad och nyårsfirande till imorn likaså! Supertagget!

The Truman show

Kategori: Allmänt

Idag är en riktig slappardag för min del. Vaknade runt tolv och käkade lite och la mig sen och kollade på film med min pojkvän, the Trauman show. En rätt bra film med Jim Carrey i huvudrollen!
Nu ska jag sätta på mig lite kläder och sen åka ner till Vallentuna centrumet och hämta lite mat! Vi kör på kinesiskt idag vi!

-

Kategori: Allmänt

Fett trött på alla som inte kan låta folk vara. Varför tvungen att förstöra? Man blir inte bättre av att göra de sämre för andra. Äckel.

Nytt och fräscht

Kategori: Allmänt

Hola amigos! Fick med mig ett par jeans och en hårfärg med mig från täby! Så nu sitter jag på tåget påväg till berga i mina nya fina byxor och en annan färg på håret! Ikväll ska jag färga min pojkes hår mörkare och sen dra hem till Oscar och göra jag vet inte!

Shopppping

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget in till täby centrum med Pontus och Katta. Håller tummarna på att de inte är alltför mycket folk där!

Mmmm

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag och jag ligger och funderar på om man ska dra sig in till Täby centrum. Har ju presentkort där men de kanske är mycket folk och sånt pallar inte jag idag förstår ni. Känner ändå bara för att ligga i min säng och käka ostbågar! Imorgon kanske jag ska med min mamma och syster till Danderyd till nån affär där och shoppa lite :) myspys ju!

Som små svett i soffan

Kategori: Allmänt

Har suttit med mamma och syster och svettat ner hela soffan framför en deckare på tv! Synd bara att jag inte vet vad den hette! Någonting med fjällbacken! :)

Mys

Kategori: Allmänt

Har haft julklappsmys hos mamma nu också då vi har fikat lite och öppnat mer paket! Fick två presentkort på cubus, två böcker, en saltvattenspray, ett mobilskal, ett par acnejeans, två godisskålar och ett playstation 3.
Allt är inte med på bilden men de mesta! :)

Mys

Kategori: Allmänt

Har haft julklappsmys hos mamma nu också då vi har fikat lite och öppnat mer paket! Fick två presentkort på cubus, två böcker, en saltvattenspray, ett mobilskal, ett par acnejeans, två godisskålar och ett playstation 3.
Allt är inte med på bilden men de mesta! :)

Hem till min kära mamma!

Kategori: Allmänt

Känner mig helt slut! Vill bara krypa ner i sängen och sova bort allt! Jag och Pontus var vakna till fyra inatt och bara låg och pratade om allt och ingenting! Idag har jag varit tröttare än ett lik. :)
Nu ska jag hem till mamma och mina syskon och mysa med dom och öppna / ge lite julklappar! :) sen ska jag gå och lägga mig tidigt! Min hals har föresten blivit dålig igen! Skitspel!

121225

Kategori: Allmänt

Humöret ligger på botten och magen ekar lika tomt som ett tomt hus! (Kunde inte komma på något bättre och de jag kom på var för elakt för att skrivas)
Ska snart dra iväg till min kära pojkvän och mysa med han men först laga mat och sen sitta på en buss i 150 år. Gos.

Fel rubrik på förra inlägget haha

Kategori: Allmänt

Juldagsoutfit

Kategori: Allmänt

Ligger just nu och äter en pepparkaka med massa kristyr och godis på! Ska snart gå in och vinna på en fotbollsturnering på min brorsas nya fotbollsspel! Självkänslan är på topp som vanligt!

Nystart!

Kategori: Allmänt

2013.. Ska fan börja om på nytt alltså, en nystart på allt! Börja träna, försöka komma igång med bloggen på riktigt! - har ni märkt att det har kommer upp ovanligt mycket inlägg på senaste tiden och jag har fanimig fått så mycket inspiration att blogga och det är så kul! Jag ska ta tag i mitt jävla rum och fixa iordning det så jag slipper skämmas varje gång dörrhandtaget trycks ner!
Nystart - fyfan vad jag är påväg upp nu! Världens finaste pojkvän, världens finaste familj och världens finaste vänner! Ni rockar min värld! Helt seriöst!

121224

Kategori: Allmänt

Åh vad jag är böjd och glad över alla mina julklappar som jag fått idag! Massa nödvändiga och roliga saker har jag fått och även äntligen massa inspiration till att göra om i rummet! Förutom sakerna jag la upp tidigare idag så har jag fått en almanacka, som absolut kommer vara min bästa vän under de hela nya året! Två nya skal till mobilen - helt kär i båda! Så jädra fina! Två par svarta leggings! En filt! Iphone-högtalare - pappa fick likadana och åååh basen <3! En bok! En kockbok med massa vegetariska rätter och sånt i - för er som undrar så tycker jag faktiskt om att laga mat och jag äter inte kött och får ibland därför laga min egna mat! :) (faktiskt rätt trevligt mina vänner!) Ett presentkort på täby centrum! En tröja och till sist en grej till mobilen som gör att man kan lyssna med två örlurar samtidigt!

Tror vartfall att de inte va någonting mer, om jag missat någonting eller skrivit för jobbigt eller osammanhängande långt så skyller jag på för lite sömn, den bortförklaringen funkar nästan alltid!
Just nu är den dessutom rätt sann! Så godnatt hörni, hoppas att eran julafton har varit lika grym som min!

Känslan!

Kategori: Allmänt

Åh herregud! Satt på toa nyss och bajsade ut julmaten och så är det någonting som ramlar i badkaren och asså, ni fattar inte hur rädd jag blev. Trodde att de stod någon där först! Hahaha känslan asså, hjärtattack!
Och jaa, careboxa den, tack!

Julmys!

Kategori: Allmänt

Först julfika med min älskling, sen fika hemma! Snart är det kalle anka på tv och gissa vilka som kommer sitta bänkade som vanligt? Inte för att kalle anka är så roligt längre när man kan allt utantill och snacka om tråkigt när "mama" är borta från tomteverkstan! :(

Julklappar!

Kategori: Allmänt

Har haft den första julklappsöppningen nu! Senare kommer de mer såklart! :)

Vaken

Kategori: Allmänt

Hej allihoppa! Idag är det stora dopparedan! Hoppas bara att alla små snuskhummer därute håller sig i skinnet för idag ska jag ut på äventyr! :D
Just nu, så ligger jag i sängen med en kurrande mage och lite illamående såhär på morgonkvisten! Ska ta mig upp snart och klä på mig och fixa frukost till resten av familjen som de gullebarn jag inte är :')
God jul hörrni!

121223

Kategori: Allmänt

Idag är det dan före doppardan!
Har nyss duschat och ska snart ta tag i städningen. Ska dammsuga hela källarvåningen och jag är verkligen supertagget!!
Idag är en sån här mysdag då man går runt utan bh och smink men en kinabulle på huvudet och påminns om att det är endast en dag kvar till den stora dagen! Dagen man får doppa utan hämningar! Btw, bara jag som får det att låta rätt snuskigt? Jag menar alla vet ju vad doppa innebär? Eller?

Btw så ser jag ut som en liten bäbis utan smink så låtsas som att jag ser ut som värsta modelen bara så blir allt skitbra! :D

Julklappar!

Kategori: Allmänt

Två dagar i längtan kvar! Sitter och lyssnar på lite musica och min syrra slår in sina julklappar! Haha, vi kommer ha över hundra julklappar totalt så vi kommer typ ha två julklappautdelningar! En efter frukost och ja, en på kvällen! Hela dagen kommer verkligen vara uppbokad eftersom att jag ska träffa min baby en stund på dagen också! Hel kaos, men jag älskar att ha massa grejer igång! Sen är det såklart skönt att inte ha någonting alls att göra ibland! ;)

Idag vartfall.. Så har jag varit hos Pontus och haft skitkul verkligen! Råkade ta sönder hans badrumsdörr när vi hade ett litet vattenkrig i badrummet haha! Jag är alltid lika vild..

Just nu är jag sugen på macka med massa massa ost på.. Fråga mig inte varför? Jag bara är det!

Åkersberga

Kategori: Allmänt

Är hemma hos Pontus och spelar quizkampen. Dock äger han ut mig så hårt att de är pinsamt! Han har också fått en iphone nu så vi är ju så brutalt sociala om man säger så!

121221

Kategori: Allmänt

Fredag den 21 december och jorden har inte gått under än! Puh! Idag vaknade jag vid halv nio av att min pappa kom ner och skällde på min lillasyster (för att ni inte ska behöva grubbla så kan jag tala om för er att minsyster sov hos mig!) och låg och dro min någon timme eller nått, sen kollade jag på två avsnitt av superserien pretty little liars. Och kan bara säga att Ezra och Arias kyss där i slutet var utom universum, jag blev nästan andlös! Den var så fin! Och dom två ihop, asså nej, hittar inga ord!!

Nu sitter jag vartfall och äter äggröra, stekt potatis och smörstekta champinjoner som den hemmafru jag är! Fast nu ljög jag lite, jag är ju så ogift man kan bli i ett förhållande! Hehe

Ska snart börja dra mig mot bussen till andra sidan stan. Norrorten som kallas Åkersberga uknow! Hell to the yeah!
Tack för maten!

Asså wäääh

Kategori: Allmänt

Är verkligen asrädd om jorden går under imorgon! Jag vill ju inte dö än, har en del saker att göra först. Jag ska bli gammal och grå inte sjutton (snaaaart arton) och blodig för att stenar rasar över mig! Jag kommer inte kunna sova inatt :( jävla mayafolket... Ska ringa min pojkvän och gråta ut nu!
Och om jorden går under så får jag ju inte reda på vad jag får i julklapp, och det skulle va en mycket tragisk tragedi mina vänner!
Åååh vad jag är orolig! :(

Kompisar/familjen

Kategori: Allmänt

Har ett litet dilemma gällande nyår. Fira med familjen eller fira med kompisar? Antingen åker jag hem till Oscar med massa folk och äter gott, har trevligt och så vidare. Eller så är jag med min familj och en annan familj som vi har varit några år innan och umgås med dom! Båda är verkligen asroliga men de lutar åt att åka till Oscar! Well, nu vet ni!

korv.

Kategori: Allmänt

Dåååå va klockan kvart över fem och jag är fortfarande hos mamma haha, bra slit! 
Kollar på lite film vartfall som laggar sönder eftersom att min katt ligger på modemet som vanligt. Haha fråga mig inte, hon kan va det sötaste jag sett men hennes favoritsovplatser är, ja vad ska man säga? problem för oss! Nej nu ska jag fortsätta kolla på Sofia och hennes killproblem, enjoy! 
 

su

Kategori: Allmänt

tjena. 
Ligger i sängen och kollar på en rysligt bra film som är typ jättegammal och jätteuttittad och så vidare. Hip hip hora. Man känner igen sig så mycket i den filmen och jag vet vad ni tänker men nej, nej och nej. Jag har aldrig däckat på en fest och sen blivit någon annans "docka" medan en såkallad kompis kollat på och inte gjort ett piss. Haha. 
Vad jag menar är att osjälvsäkrheten och lalalalalaa. Tretton år och ändå så jävla tufft. 
 
(här skulle de kommit en bild på mig som en liten liten fjortis men eftersom att blogg.se suger snopp så blir detta inlägget lika bildlöst som ca alla andra inlägg)

yeah buddy

Kategori: Allmänt

ligger i sängen och har ont i hela kroppen typ,lånar syrrans dator en stund. Både jag och mamma är hemma idag av olika anledningar.. 
Har försökt sova lite, spelat mobilspel och druckit te, käkat och lite så. Ska iväg till pappa runt fyra, eller ah, de är sagt att han ska hämta mig då så man kan räkna med att jag kommer härifrån runt fem! hahah :) 
Annars så ska jag kolla på julkalendern och sen lite filmer och dricka te typ. Mysfaktorn är skyhög! De enda som förstör är min snoriga näsa men de får man leva med! Puuss 
 

En del av mig.

Kategori: Allmänt

Har aldrig tidigare förstått innebörden av älska någon så mycket så det gör ont. Sakna någon precis efter att man har skiljts åt. Kärlek.
Kärlek gör ont. Även om den är lycklig så gör den ont. Oundvikligt.

121218

Kategori: Allmänt

Wääh. Ligger i sängen, pallar inte resa mig upp ens. Känns ju kul å bli sjuk ca en vecka innan julafton. Huvudvärken tar kol på mig!
Sov till klockan tjugo i tolv då min pojkvän väckte mig i panik och trodde att jag skulle till skolan. :')
Resten av dagen har jag bara legat i sängen, sovit lite osv. Pontus drog vid ett och det är helt sjukt hur man kan sakna en person så mycket precis efter att den har gått! Ugh

121216

Kategori: Allmänt

Ligger i min ziperall hemma hos Natassa och bloggar lite hihi :) musikvideo på g! Pusshaj

Svårt att sova

Kategori: Allmänt

Problemen jag har ha handlar om mig, bara om mig. Ingen annan. Mitt inre. Det som bara jag känner. Det som jag måste kämpa mot varje dag. För att det aldrig ska bli som de va förut.

121212

Kategori: Allmänt

Åkte hem till mamma idag efter skolan. Jag har lagat mat, ätit, lyssnat på musik, spelat mobilspel, tänkt, deppat, saknat, hatat, pratat, pluggat, kollat på tv, pratat i telefon och ritat.
Nu ska jag tvätta bort sminket borsta tänderna å så och sen lägga mig ner i sängen och läsa en engelska bok.

-

Kategori: Allmänt

Det finns personer man verkligen hatar. Som man aldrig kommer komma på rätt kant med. Personer som har tagit en jävla stor bit av en ifrån en. Försvinn bara.

Hej cp-app

Kategori: Allmänt

Bloggappen har inte funkat som den ska. Den stänger ner när man öppnar den så det är därför som jag inte har uppdaterat alls under helgen!
Sitter fast på östra på ett tåg som skulle gått för typ en kvart sen, bra slit!

Ska till Täby och fixa lite grejs sen till min kusin och käka! Har dock cp-ont i huvet och halsen! :(

121206

Kategori: Allmänt

Har i princip bra haft lalllektioner idag, utom foto där vi fotade studio och oj vad jag trivs framför kameran! Model nästa typ hahah nej men de var verkligen askul. Pankakor till lunch, underkänd på provet i historia, gå runt lite i västermalmsgallerian med Hanadi och Martina och sen hem och göra absolut ingenting!
Trött, dödande huvudvärk och halsont har dock följt med mig hela dagen!

Kalla mig aldrig normal

Kategori: Allmänt

Äter litt mat i skolan

Kategori: Allmänt

Historia

Kategori: Allmänt

Sitter på historialektion och lyssnar på Jonas som snackar om kungar! Är brutalt hungrig så vi taggar till potatisbullar och pannkakor (om de finns kvar) till lunch! :D

Hej tisdag

Kategori: Allmänt

Tjo! Sitter just nu på tåget in till östra och är så brutalt hungrig! Råkade skippa frukosten idag hehe..

Maaaaat

Kategori: Allmänt