Felicia's

Dennis!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och dunkar musik, ska ta tåget som går snart till Ekskogen och möta upp Dennis, sen drar vi vidare till centrum och annat. Juste, sitter och kollar lite ruliga folks bloggar!! Fett kul man kan ha, asså jarå. Min syster drar förresten till Västerås imorn så jag lånar hennes macbook <33333333333 hehe tack syster! :) ♥
pusshej på er.

Give me your eyes

Kategori: Allmänt

Bara för att alla andra har skrivit om sin deprimerande barndom så tänker inte jag göra de! För min barndom var fan bäst, okej nästan bäst då, den va bra och lite mer! Haha mupp jag är?

Nej men idag har det varit en riktigt skön dag! Vaknade sent för en gångs skull, hade ju en del folk här igår :)
Så gick upp, käka lite frukost, sen tog jag ett varmt bad! sÅåå jääääävla skönt! Låg i badet och läste lite gamla frida tidningar från 2005 hehe, najs. Sen har jag kollat på gamlabilder med pappa :)) Vääääääldigt gamla bilder, från den tiden min brorsa inte ens va född typ, och den tiden typ. Så har man läst om alla storbloggares bakgrunder och lussnat på dunkdunk. Haha skönt som fan med slapparsöndag.

För alla er som har missat att det är höstlov kan jag berätta det för er - det är höstlov nu allesammans.

Höstlov

Kategori: Allmänt

Sitter och sjunger lite för mig själv till musik. Tur att ingen är hemma än!! Rätt chill dag, ganska trög men helt okej. Kom hem för tp en timma då och satte mig nyss vid datorn. Inget annat att göra liksommmmmm! Höstlov ftw! :D pusssss

Now you know.

Kategori: bilder

nurååååååh

Kategori: Allmänt

Fredag, snart höstlov. Idag ska jag hem och typ städa och sova lite och fixa lite. Typ bara chilla, bra start på lovet..? hehe, nej. Men ska dra till andra byggnaden och hämta lite hörlurar.. suck, att jag alltid ska glömma dom.. aja, puss.

sensommar 2011 ♥

Kategori: musik




Låt mig skratta, minnen som gör mig lyckligare än finaste julklappen. Kan va ett av de finaste minnen jag har med dig :') Låten får mig verkligen att tänka på dig. Att man kan förstå utan att prata. Jag blir seriöst grovt lycklig av de! Kommer aldrig glömma.

Farsta strand

Kategori: Allmänt

Är i skolan och väntar på att Sara ska sluta sin lektion så man kan dra hem! :) Och det är ju om sådär en timma. Jättegosigt! Vänta typ fyra timmar på en lektion som är inställd. Fyfan! Så står här forever alone och har inget att göra! :( Ni får ha de bättre än jag dårå, hajdo

25

Kategori: Allmänt

tjatja bloggen!!!!
Ville bara börja med att säga jag har skrivit klart en novell. En enkel, inte så dramatisk novell. Men ah, en novell. Det gick bra, är ganska nöjd själv men när man sedan tittar på alla andras blir sjukt deprimerad haha! Idag har vart en allmänt flyt dag om man säger så. Vaknade sent, fick springa till tåget, hade spanska, so, ljudproduktion sen svenska och resurstid! :s Det gick helt okej på ljudproduktionen, jag, Martina, Sandra och Brigita var dom som pratade. Var lite otaggad så de gick lite segare än vanligt från mitt håll men det flöt på ganska bra ändå.
Sen kom jag nyss hem. Klockan är 6.. älskar verkligen sena dagar.. eller? Nej men man är ju ganska trött när man kommer hem vid sextiden på tisdagar!
Nu är jag lite sjukt taggad på att chilla bara med lite galna människor. Imorn drar jag till pappa och på fredag kommer Denisen hem! :D:D:D Höstlov dåju, fan va fort tiden går!! För ett år sen satt man i vittra och möglade mohaha!! Skönt att slippa vissa idioter där iaf :) Sen för typ två månader sen, gick jag i didaktus. Hehe, där hann man inte ens börja knappt. Gick där i två veckor, saknar verkligen inte skolan, men kompisarna där!!
Snart tar man väll studenten, woppah!! Men innan de fyller man artonnnn, bara ett år, och fyra månader kvar nu!! Fan vad jag växer!! Hehe.
Nej men ska ta nått att äta nu, hann ju inte äta nån frukost!! Måste bli bättre på de där. Sitter första lektionerna och surar ikapp med min kurrande mage, nutte haha! Pussvareja!

skön dag

Kategori: Allmänt

Faktiskt ganska skön dag, inge bråk, god mat, inga dåliga tankar, sovmorgon, chill me dom bästa. Ibland gillar jag måndagar!

mys - mjukis - måndag

Kategori:

Ibland saknar jag dej skit mycket Denise "Dennis" Eriksson. Längtar galet till nästa vecka!! :D
Nämen, oj vad jag bjuder!!

good feelings.

Kategori: Allmänt

Humöret på topp! Jarrah, nu rullar vi vidare. Allt går bra nu kompis :)

tar mig en funderare.

Kategori: Allmänt

Ska städa lite :) Så jag får ordning i rummet osv. samtidigt som jag rensar tankarna. tjo

Not alone in life.

Kategori: musik

Herregud, får rysningar. Önskar att allt kunde rulla lika bra som det gjorde förutttttt. Här får ni en sjuk tankeställare.

->

Mysmorgon.

Kategori: Allmänt

Somnade visst vid datorn hehe, musiken på. Vaknade nu.. :/ Sjukt. Inge tandborste, sminket + kläderna kvar, fräsch! Har haft en jävligt lyckad helg, änsålänge. I fredgas va jag me maaaaaassa folk, herregud, kände ingen typ. I lördags, pizza, glida runt och på kvällen va vi först med Felix, sen va jag me Tim och Tobbe. Sweet. Få se om helgen har mer att bjuda på eller om det skiteeeer sig idag.. Men ska kanske sova lite mer nu, fetaste mensvärken och tandvärken. Hehe pusshej.

förlåt jag ljög.

Kategori: Allmänt

Mensvärk är nog lite värre iaf..................
outch.

Sanningen

Kategori: musik

mysfredag

Kategori: Allmänt

spenderas i sängen för tillfället. Blir det inte roligare än såhär skär jag fan av mina tår med en nagelfil eller nått annat kul!!! Har så förbannat tråkigt så ni anar inte. Förresten kan jag knappt prata så det känns rätt okej ändå :) älääääääääääh. O R K A R I N T E !

helvete!

Kategori: Allmänt

Har så förbannat jävla ont i tanden, eller njae, snarare där tanden satt! Har ju varit och dragit ut en tand och tänkte att ni kanske ville ta del av min smärta, nu har tagit ipren och vill bara somna bort från den här jävla smärtan. Det är seriöst värre än mensvärk. Helvete!

matteprov

Kategori: Allmänt

Jäpp, har matteprov. Men inte förens efter lunch.. och har hålis fram till lunch nu satte ah. Har haft så jävla vidrig mage idag asså. Kramper och gud vet allt.
Det stog förresten i mitt horoskop att jag skulle få en mysig fredag. Hoppas det stämmer!!! Puss :)

det behövs ingen rubrik.

Kategori: Allmänt

Tänkte ändå inte säga något viktigt.

En sån dag då man bara vill hoppa ner i sängen, dra täcket över huvudet och stanna där.

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett tag sen, har legat och kollat på TV och käkat pizza. Helt okej torsdag asså! Nej men hade prov SO prov och de gick ju åt skogen. Sen hade vi massa andra skilektioner, håltimme och ännu en vikarie på spanskan bara var dryg och klagade. Ska man vara lärare/vikarie så ska man fan inte klaga på eleverna. Det är ju trots allt dom som är vuxna, herregud. Fattar inte varför vi inte bara får en lärare som vi kan ha hela tiden. Har haft ny vikarie varenda jävla gång och alla klagar bara typ. "ah, glad att jag inte blev lärare." "fan gör jag här?". Haha jaja, nog om de. Kom hem, käka pizza och nu ligger jag bara och degar i soffan hehe. Rätt okej asså! Nu började ett nytt avsnitt av simpsons också, hehe gulligt :)

ha!

Kategori: Allmänt

har nu äntligen kommit på vad jag verkligen behöver!

Allt går runt.

Kategori: Allmänt

Kan inget bara stanna i huvudet, fattar ingenting! Blir tokig på So-boken, prov imorn. Blir tokig på att musiken suger utan bra ljud och att mamma kommer in och försöker bry sig. L Å T   M I G   V A !
Nej, det har inte hänt någonting. Är bara så jävla irriterad på allt just nu så jag känner för att krossa huvudet mot en sten eller peta ut ena ögat med en gaffel. Känner inte för att göra nånting just nu. Det enda jag behöver är nån som livar upp mig. Ingen jävel som bryr sig och pratar och tycker synd om mig, behöver bara livas upp en aning, då kommer jag må super! Men GAAH, vart finns ni när man behöver er? "hemma."
Trött på att plugga, trött på att va hemma. Vill boooooooooort och ha kul förfaan, NU PÅ DIRREN TACK!!!!!!
Men tack för omtanken hörni, älskar er ändå.

Nej, det är inte min bröstvårta, det är skuggan. Kollade just.

Ziperall, choklad, pizza, plugg.

Kategori: Allmänt

Hejsanmittbena, sitter och myser i min ziperall och katten och har nästan tryckt i mig en hel chokladkaka. Fick lite hjälp av brorsan och det är två rader kvar så ska inte överdriva.. Men annars vare bra! ;) Hade inte så många lektioner idag, tre styckna på schemat men en gick bort för skolfoto. Råkade se singelbilden och som varje år, jag blev ful! Säger inte för att få uppmärksamhet, men blev allvarligt talat inte nöjd. Ska dra in till centrum om en halvtimme och käka pizza, gott som fan men är sjukt trött och inte så svullsugen efter choklad.. eller, joo. Det är jag visst! Ska inte ljuga mer, förlåt.
Ska ägna hela dagen sen när jag kommer hem åt att plugga.. Kul va? Har SO prov imorn. Taggad till tusen!!!!! ELLLLLLEEEEER?!?!?!
Ska sluta skriva massa skit nu så ses vi? Puss iaf

Säger godnatt för idag.

Kategori: Allmänt

Imorn är det onsdag, vilket betyder att vi slutar tidigt, och att vi har skolfoto. Hehe, så efterssom att det är 1500 elever + mer som kommer att titta på dom där jävla fotona så tänker jag gå upp tidigt och fixa mig! Så för mig blir det sängdejtning nu!!
Förresten, jag kanske suger på att blogga men jag kan då inte säga att jag suger på att skriva texter! Skrev en idag och om jag är nöjd med något jag själv har gjort, då är det fan bra! Så känner mig en aning stolt! Kommer inte lägga upp texten, fråga mig om ni vill se den! Jag är stolt!
Pusshej

Grymt nöjd.

Kategori: Allmänt

Fixade ihop en enkel stilren design på kanske tio minuter, en kvart. Jag är iaf grymt nöjd!! :) Puss

Who you are.

Kategori: musik

Glöm aldrigvem du är. Var stolt över dig själv. Du är den du visar dig utåt, så gör inte till dig. Glöm aldrig bort att du är värdefull - någon behöver dej. Det finns så mycket jag inte vet, så mycket jag aldrig kommer få veta. Så mycket som inte spelar nån roll alls. För det som spelar nån roll egentligen, är dig själv.

Jag älskar dej syster! ♥

Måndag = börjar halv två.

Kategori: Allmänt

Riktig jädra sovmorgon och ett humör som inte ens är att tala om. Långa skoldagar gillar vi ju! Tur med humörsvängnigar är ju iaf att man inte är på dåligt humör hela dagen! Sitter hemma och chillar lite framför datorn med musik. Höll på att typ svimma nästan på gympan, skitläskigt! Börja darra och fick svarta prickar framför ögonen, va skityr. Så jag fick sätta mig ner och käka godis haha för min lärare trodde det var dåligt blodsocker.
Men ah, kom hem nu, funderar på att laga omelätt eller steka ägg eller nått, är skithungrig.
Skulle dragit till v-tuna idag och träffa Tobbe men det blev inget.
Nu vet ni. Hej

Händer mig väldigt ofta!

Kategori: bilder

lighters

Kategori: musik




Skön söndag, hoppas ni har det lika lugnt som jag har det! Ni anar inte hur värt det är!

5 saker

Kategori:

Hejhej! Bara fär att jag inte bloggat seriöst på hela helgen så ska ni få några lite mer roliga och seriösa inlägg! :) Visst blir det bra?
Så nu ska jag alltså berätta 5 saker om mig som ni kanske inte visste!! :) Puss

Jag älskar när folk jävlas med mig, "småmobbar" mig och kittlar mig och gör saker fast jag säger neeej och fnissar osv. (som ni kanske förstår då så gillar jag att jävlas med folk också!)

Jag får dåligt samvete lätt. Kan typ inte göra nånting mot folk utan att få dåligt samvete. T.ex. när jag var påväg till skolan så råkade jag blänga surt på en tjej (för att jag var trött) som satt framför mig som log mot mig. Får verkligen asdåligt samvete av sånt.

Jag har jättesvårt att bli kär och har bara varit det några få gånger. Är rätt svårflörtad och tar inte åt mig när killar säger att jag är fin osv. Dock blir jag väldigt lätt intresserad och tror att jag är kär väldigt ofta men egentligen är det bara inbillningar. Har aldrig varit "kär på riktigt" och tvivlar på att jag någonsin kommer att bli de.

♥ Jag skrattar åt folk som försöker trycka ner mig. Visst tar jag åt mig ibland men oftast garvar jag bara åt personen och tycker den är fjollig!

♥ Jag har svårt för att bestämma mig och gillar att ändra mig hela tiden. T.ex. min hårfärg, funderar hela tiden på att ändra den. Eller min stil eller vad som helst, vill förändra saker, hela tiden, mitt rum, mitt utseende, min personlighet. Ja Allt!!

hej

Kategori: Allmänt

klockan är 2.30, ska kolla på phineas & ferb nu och sova typ :p är hos Linnea. pusshej

Linas kvällsbok.

Kategori: Allmänt

Tittar på film med Linnea. Linas kvällsbok - hatar huvudpersonen hahahaha. Idag har jag fotat höstbilder med 2 av mina syrror :D Så bilder kommer sen.


linnea talar - hahahahaha hon är så ful, och ivar är så söt!

ht

Kategori: Allmänt

Laddar bilder senae, tänkte sno lite bilder från Sara när hon lagt upp dom hihi :)
Sitter och lyssnar på bäääääst musik och hare allmänt chill. Orkar inte blogga nu, för jag har inget att blogga om ;) puss

tjenispenis

Kategori: Allmänt

hejsan! Har snart matte, matteläxan va svååååååååår :(
Hehe, sitter i bibloteket med Sara och Amanda och chillar lite fram tills matten. Har hålis, sen spanska. Trögt. Hahaha men ska gå och sätta på några kantareller nu!!!!!!
Sara hälsar "kyss och smek, Sara-lek" förresten.
ha det bra!!!

Ingen ser mig

Kategori: musik

Det är ingen ide att sakna  det som varit när man lika bra kan blicka framåt mot en positiv framtid. Trots att du inte ser vägen så bra så kommer du snart se klarare.

happy

Kategori: Allmänt

Hehe, glad chey förtillfället! :) Sitter vid min syrras dator och lyssnar på mjusick. Ska gå ner och ta nått att äta, typ en macka eller nått :) Fett hungrig. Kanske inte blir en så hemsk vecka iaf, ska käka nått sen sova, pusspuss påer
Fett katt? hahaha

hemsk vecka

Kategori: Allmänt

Nu kommer den här veckan bli säääämst bara för att förra veckan var helt awsum. Känner de på mig, känner mig rätt död nu asså :(
Imorn ska jag till tandläkarn och dra ut en tand.. Kommer dö helt seriöst. Först två sprutor i tandköttet sen fibla med tanden å hålla på, ey fyfaaan! Sen helgen oplanerad, som varje helg jag vet! Men är hos pappa, så får väll fördriva tiden genom att plugga eller nått då.. Känner mig allmänt nere :( Förra veckan var de precis tvärtom, kände mig allmänt glad då, även skitlektionerna seglade förbi. Nu blir helt plötsligt dom roligaste lektionerna tråkiga!!! Och dom tråkiga då? haha nej men ni fattar. Ska sov nu, upp tidigt imorn förresten, dra ut tänder de gillar vi!!! Eller???
Pusshej
Såhär känner jag mig just nu!!
Ska leka lite fotomodell i helgen kom jag på nu, så nånting har jag iaf att se fram emot! :)

åååååh chipsorgasm!!!

Kategori: Allmänt

Fan va gott de skulle va med chips nu!!!! Svenska lantchips, omg jag dööööööööör :( Jag lider, helt seriöst!!! :'( Skulle sitta så jävla rätt just nu känner jag!!! Har fan inte ens pringles hemma, jag är död. Totally died. (stavniiiiiiing)
geeeeeee mig, nununu!!!

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Kategori: Allmänt

Sitter och chillar lite med läxorna <333333333333 jätte gosigt, verkligen?
Borde sova snart, ska upp tidigt imorn, plus slutar sent som faaaaan!!! Förresten har dagen sugit dase. Schleten chey, sovmorgon till halv två, kläder som inte alls matchar och ett förbannat jävla fuckface. Förlåt för mina svordomar, de va länge sen jag har haft en sån här dag.. Och den här dagen har ändå inte varit dålig, bara att jag varit ful och trött liksom :p hahah orkaaaaaaar inte. Ska nog sluta blogga, fett ointressant min blogg är. Plus jag satsar inte. Men kanske har kvar den ändå, kul å läsa senare ändå ju. Trots all skit jag skrivit. Hahaha brände ju upp mina gamla dagböcker, fyhelvete va pinsam jag va när jag va liten :( Heheheh ska slagga nu godnatt puss

sovmorgon.

Kategori: Allmänt

Soft å börja halv två idag då! Ska sätta mig och plugga lite matte snart, hann typ tre tal igår, men sen upptäckte jag att jag var för trött för att skriva.. Skrev fel på typ allt igår haha, så lyssna på musik tills jag somna istället :) Ska hem direkt idag och sen ska jag va med Rebecca!! :D Saknar henne grovt!!! Men ska plugga, pusshej
Älskar dej gumman! Bjuder stort!!

math

Kategori: Allmänt

Pluggar matematik. Erkänn, duktig? Fast mest skriver jag på msn, det är jag också rätt grym på. Dagen har vart helt okej, städat lite, flyttat om mina möbler i rymmet och inte pluggat </3
Sen massa annat, träffat folk halva dan också. Gryyyyymt. Pussgodnatt

plugga å sova

Kategori: Allmänt

Nu blire sova lite, sen plugga matte!!! Har flera sidor som inte är gjorda som måste göras, hehe. Börjar ju halv två imorn som vanligt så kan ju iofs va uppe sent och plugga inatt, men vill gärna bli klar med skiten så jag slipper tänka på de sen :p har massa annat också, SO typ. Okej jag vet, ingen bryr sig.
hajdo

Detta fält måste fyllas i

Kategori: Allmänt

Ligger och käkar choklad och kollar bloglovin!! Sunday morning!!!♥ Ska flytta sängen sen plugga matte! :) är skittrött, vaknade av att min brorsa satt och dunkade sin säng mot väggen, trodde att det hade kommit nån jävla byggarbetsplats utanför huset..  hehe pusshej

fml..

Kategori: Allmänt

Typ precis efter att jag lagt upp dendrofil-lalal-grejen så fick vi rusha till matten i andra byggnaden, började typligen 5 över tolv och klockan var då nästan halv ett hehe! Vi blev inte insläppta så vi fick sitta där ute och jobba matte, haha va rätt kul för vi snacka om dendrofiler! Sen fick vi kubba tillbaka till andra delen i spöregn -.- Sen hade vi en skittråkig lektion i journalistik, en riktig sån där som man bara längtade efter att få åka hem. sen åkte hem och ska snart gå ut, men måste skriva en artikel på engelska innan jag går ut, gaaaah får panik!! :( pusskram

Dag 25 – Min skola

Kategori:

Haha passar sjukt bra att skriva om just nu efterssom att jag just nu sitter i skolan :p
Min skola heter S:t Eriks Gymnasium och ligger på kungsholmen i Stockholm. Det går typ 1500 elever här så det är en väldigt stor skola, vilket är rätt najs! Började här två veckor efter alla andra för att jag kom in på reservlistan. Gick innan på didaktus men den sööög så jag böt. Trivs sjukt bra i skolan + att skolmaten faktiskt är ätlig! Går på sam/media och det är en sjukt najs linje, börja där om ni gillar att filma, "sända" radio, skriva i tidningar osv. för det är sånt vi håller på med i skolan. Vi har en varsin blogg och en varsin hemsida som vi håller på att jobba med. Mest hemsidan, den jobbar vi med typ en timme i veckan. Jaa, det var lite om min skola och vad vi håller på med och så, nu ska jag kolla veckorevyn så ses vi, pösshaj

Det låga huset i mitten är idrottshallen där vi har gympa om ni undrar :)

Puss

Den du tror du kan lita på mest klappar dig på ryggen bara för att placera vart kniven skulle sitta som bäst.

Kategori: bilder

skön brud!!

Kategori: Allmänt

Skulle också vilja dö iklädd bara trosor. Rätt skönt, eller..? hahaha ja jag blir störd efter klockan tio. Då går mitt störd-humör upp så blir jag jättekonstig, jaa fråga mig inte? vet knappt vad jag skriver ens hehehe. Mene, det säger godnatt utan bild.
Det går bra va? aw tacktack
pusspuss vännen

last house on the left

Kategori: film

kollar på film, last house on the left, räääätt skum haha! reklampaus så varför inte blogga om de liksom? hehe, pusspuss

baby, minns mig

Kategori: musik

Lyssna på texten.

obror

Kategori: Allmänt

detta är ett inlägg till Linnea som vägrar chilla hos mig idag!! älskar dej gumman!

blä

Kategori: Allmänt

Äter upp allt vi har i skåpet helt seriöst. Är så jävla hungrig
är inte redo att bli mamma vid 16årsålder..

gahha, jag är besatt!!

Kategori: bilder

nej mimmi!

Kategori: gilla

hahah nej det är inte paprika, det är mangobitar :D hahah

jag tänker aldrig låta dig få se mig svag.

Kategori: bilder

så jävla värt.

Kategori: Allmänt

Råkade paja lampan idag hehe. Klump jag är :) Ska snart äta, det kurrar i magen!! Bloggar lite ointressant. Bara för att bloggen inte ska va död nivet :) puss

Ja det är den lampan på bilden som jag råkade paja hehehe. Men allvarligt, så jävlavärt att jag lyckades laga den?