Felicia's

Fuck allt nu kör vi!!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag fixa om lite i mitt liv. Hörs om ett tag.

Hemmaaa

Kategori: Allmänt

Är hemma i Stockholm nu då och ska dricka lite te med la familia och sen kolla ett avsnitt av min nya favoritserie som jag började kolla på förra veckan! :D livet e fan rätt bra nu asså. Imorgon får jag träffa min baby också, helt överlycklig, har inte träffat han på en vecka så ni förstår ju att jag saknar honom!? Puuuuuss

Äkta

Kategori: Allmänt

Allt blir så äkta när man inte behöver bry sig om vem som smsar först, hur man ser ut när man vaknar upp tillsammans eller hur man är innanför sitt yttre.

Visste ni?

Kategori: Allmänt

• Jag är rätt ofta skitseg på att fixa mig och annat eftersom att jag har så brutalt lätt att fastna framför spegeln :$ dock kan jag vara så sjukt snabb när det väl gäller. Har jag bara fem/tio minuter på mig så fixar jag de klockrent ;)
• Jag är så brutalt barnslig men absolut inte omogen!
• Jag älskar ost.
• Jag skulle vilja kunna sjunga och spela gitarr, så jädra mysigt!
• Jag älskar att skriva och jag har sjukt bra fantasi
• Jag blir alltid helt crazy efter middagen. Får brutalt mycket energi och skrattar åt typ allt (!)
• Jag är rätt bra på mat men är känslig för stark mat :$
• Jag är för det mesta rätt nöjd med mig själv! Iaf de mesta av min personlighet!

Död

Kategori: Allmänt

Känner mig helt död typ. Har kollat på två filmer och solsidan och följt med Moa och sålt ullmax xD
Katten ville också följa med! :')

Breakfast time

Kategori: Allmänt

Meet me at the hotel room

Kategori: Allmänt

Ligger på hotellrummet och kollar lite på x-factor. Har badat och bastat lite och ligger med världens huvudvärk. As usuaaal haha ;)

Film&TVproduktion

Kategori: Allmänt

Har lektion i film och tv produktion just nu och allt går typ seeegt. Haha såklart va de en i vår grupp som ska bete sig som tre år och lämna gruppen för att hon inte har några kompisar, fett mogen osv. Haha så onödigt, menmen vi kör på Sara som får hoppa in lite då å då! :D

Älska

Kategori: Allmänt

Åh bussen som typ alltid är försenad är i tid för en gångs skull. Känner mig ju lite gladare nu!! :)

Svinkallt!

Kategori: Allmänt

Sitter på pendeln och har världens huvudvärk! Känns inte som jag kommer palla den här dagen, är på verkligen världens värsta humör! Typ, hej prata inte med mig idag.

Varför?

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen hem och känner mig så sjukt äcklad, förvirrad och sårbar.

Yeah, I'm not that pretty all the time.

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla lat, och jag hatar det! Måste ta tag i skitsakerna som ligger å skräpar i rummet å allt.. Jag planerar som fan men sen skiter jag i planerna och kör mitt race! Typ, this is how im rolling baby ;)

Hos siiimon

Kategori: Allmänt

Chillar hos Simon typ hej hejdå.

Ej skitdag

Kategori: Allmänt

Ont i tänderna, huvudet, halsen och är så sjukt trött! Men kan verkligen inte missa mer i skolan! Nu ska jag fortsätta med min artikel i skolan ;*

Att jag aldrig kan bestämma mig..

Kategori: Allmänt

Blir så otroligt trött på min brutala beslutsångest alltså.. Varför.kan.jag.aldrig.bestämma.mig.?
Well, ska sova nu. Taggad tjej som börjar tidigt imorn, tio weeei.. -.- haha! Men har knappt sovit nått förra natten så är astrött, godnatt stalkers

Vilken färg har själen?

Kategori: Allmänt

Ligger och lyssnar på kent och fonkyfresh, verkligen bästa!! Har kollat på två avsnitt av pretty little liars och är nu så brutalt trött så jag ska gå och sova snart! Pallar dock inte ta av mig täcket eller gå upp och fixa iordning mig! :/ wellwell, dagen har vart grym iaf! :))

Vi kör på tio grejer om mig!

Kategori: Allmänt

• Jag tar inte åt mig lätt alls om någon försöker hacka på mig eller om någon ser ner på mig, jag bara skrattar bort det.
• Jag vill bo i USA! Allt med USA lockar mig, speciellt high school och prom.
• Jag älskar överraskningar där jag blir uppvaktad, känner mig så betydelsefull då :')
• De värsta jag vet är när folk inte håller vad man lovat.
• Det är svårt att komma mig så nära att man verkligen kan förstöra mig, har bara haft tre personer förutom familjen som kommit mig riktigt riktigt nära!
• Jag hatar rökning mer än allt annat på jorden. Så sjukt äckligt och ofräscht!
• De bästa jag vet är att shoppa!
• Jag avskyr folk som inte kan hålla sin mun stängd för skitsnack om andra!
• Jag är jätteduktig på matte!
• När jag är ledig eller börjar sent brukar jag alltid göra varma mackor i ugn!

Kent!!

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget och lyssnar på kent! Blir alltid så sentimental av hans musik, förutom när jag är ledsen, då känner jag mig alltid lite bättre! Nu är jag iaf påväg till kista för att möta upp Hanadi för lite fika! :) Sara skulle också följa med egentligen men hon är sjuk så hon ligget hemma istället! :(

Standard

Kategori: Allmänt

Helt ok standard att blogga när pojkvännen sover, ;) haha ska snart väcka han med kuddar så han vaknar så vi kan käka frukost, är som vanligt sjukt hungrig!
Helt värdelöst inlägg måste jag säga!

BILD: jag är ju så otroligt jättevacker när jag vaknar på morgonen så mitt fejs ser ut som mos, någonting jag definitivt inte tänker visa på bloggen! :)

Butcrack

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Pontus och kollar på film med Pontus och hans pappa! Är dock astrött så mina ögon kliar sönder hehe. Har inte träffat min baby på flera dagar så det är skönt att få träffa han igen! :D
Imorn ska jag fika med mina brudar och sen hem till pappa för att typ familjemysa (aaaw)

Still smiling more than you!

Kategori: Allmänt

Ligger och myser i sängen, har duschat och tagit ansiktskräm som gör huden fräsch och body butter och så. Sen kollade jag på halva pretty little liars innan de fuckade uuuupp!! Börjar tidigt imorn så jag måste sova snart så jag kan komma upp imorn haha :P försover mig verkligen alltid på torsdagar! Sjukt pinsamt ju..

Måndag 👊

Kategori: Allmänt

Chillar lite påväg till skolan å sådär. Jävla måndag, har vart lite irriterad hela dagen pågrund av en viss person. :) nu blire idrott och journalistik, yeahbuddy,

Heeeelg

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag! Är påväg hem från Pontus just nu, vi har kollat på x-factor och käkat pizza! Igår kom Linnea och Mattias över och kollade på film. Haha vi kollade på seriöst konstigaste filmen jag nånsin sett alltså! Handlade typ om en kille som låg med sin bästa kompis morsa! (??) asweird xD ikväll ska jag iaf på bio och se 'ted' med min mamma och min brorsa, asmys :D

2 minuter

Kategori: Allmänt

När jag skulle gå av t-banan i kista insåg jag att de va två minuter tills bussen mot vallentuna gick och jag va tvungen att vänta en halvtimme på nästa om jag missa. Så det var ju bara å rusha! Och vilket jävla winner-face man får när man kliver på bussen helt jävla andfått och dunsar ner på första bästa säte! Typ bästa känslan! Åh, freeeedag vad jag älskar dig!

Giiina

Kategori: Allmänt

Chillar lite på ginatricot när Martina provar kläder! :) är såå glad för det är fredag och vårat grupparbete gick skitsmidigt! Först filmade vi, intervjuade å sådär och sen hann vi med att klippa hela och kirra effekter å allt :D fick agera redaktör och de va rätt chill, skulle typ bara lyssna i ett par hörlurar för å se hur materialet blev! Nu är det fredag och jag ska hem till pontus å typ mysa! Imorgon blir det bio med mamma och brorsan!

Inspiration på hööög nivå

Kategori: Allmänt

Vill bryta upp mitt trista vardags-mönster. Längtar efter någonting i en annan värld. Med dom här bilderna säger jag godnatt och drömmer mig bort!

Histooooria

Kategori: Allmänt

Sveriges tråkigaste lektiooon!

Bra staaaart på morgonen

Kategori: Allmänt

Sjukt

Kategori: Allmänt

På båda ställena där jag bor, kallhäll och vallentuna har de begåtts mord på inom tre år. Helt sjukt, blir typ illamående när man ser hur människor kan behandla andra människor! :(

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Efter två lektioner (matte och svenska) rullar jag slutligen hem till mamma och träffar pojkvännen. Måste dock plugga massor för jag var sjuk förra veckan! Men han får stå ut ändå hahaha! Ska göra en överraskning till han ändå hihi :) fett mysig flickvän jag är alltsåååå!!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Tjena snyggingar och så kanske några också, vad vet jag? :)
Klockan är nio och jag har precis vaknat för en stund sen! Rääätt skönt med sovmorgon alltsåå :)) hihi, men ska snart upp, packa lite, fixa mig, äta å sådär! Myyyyys!

Perfektion

Kategori: Allmänt

Bra dag trots sura lektion, desåvirullar!!

Mooot IKEA

Kategori: Allmänt

Kirrat vinterjacka å nu rullar vii mot IKEA för mat och kolla lite på möbler! Lovelovelove

Centralen

Kategori: Allmänt

Sitter på centralen och min kissblåsa håller på att sprängas typ :p väntar på min pappa så ska vi åka till arninge och kolla på vinterjackaaa :)
Asså nått som är så sjuuukt irriterande är när folk går rätt in i en. De va en gubbe som gick rätt in i mig när jag stod och pratade med Hanadi på centralen typ nyss. Jag blev skiträdd och trodde de va en kissgubbe så jag hoppa undan haha, problem? Sjukt vidrigt iaf!

BILD: jag idag efter skolan! Leker model typ, haha?

Skola

Kategori: Utsida

Sitter i skolan och har tråkig historia-lektion där vi ska läsa några sidor som jag är klar med :p
Första lektionen och jag är trött som bara den! Svenska nästa och sen slutar jag! Sen ska jag åka å göra nått test och sen ska jag kanske åka med pappa till arninge för att kolla på vinterjacka. Jag får damp på att inte hitta någon bra och fin och billig jacka! Tänkte köpa en fjällräven förut för den är verkligen toppen men jag måste lägga pengar på andra saker också så de blev inte så tyvärr :/

Lagar lite mat

Kategori: Utsida

Lagar lite pastasås med mina syskon och pojkvän! Leker lite kock å sådär.

Dagens klädval

Kategori: Utsida

Jeans - cubus
Linne - cubus
Tjocktröja - fått från mamma!