Felicia's

'

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen fortfarande, fick tydligen inte gå upp å ta mackisar för de är mat snart. Aja, Ninen skuttar runt på min matta och jag är asrädd att han ska kissa där! Han skvätter ju runt lite här å där som han känner för de!
Snart är det mat och jag ska ta och plugga lite spanska efter det och sen gå och lägga mig och sova. Har en fet sovmorgon imorgon och sen en skoldag innebärande två lektioner, mys verkligen! Kan heller inte va med på idrotten som är ca 90 procent av tiden så det känns rätt värdelöst att ens dyka upp där. Men men, vi får se hur det blir! Hoppas på en riktig boost ikväll eller nått så man blir på lite bättre humör, allt känns så värdelöst när man är sur och på dåligt humör! Menmen, man får göra det bästa av situationen helt enkelt och bita ihop och försöka ändå. Livet är inte en dans på rosor alla gånger och det är väl tur de! Ska nog ta och snacka lite senare med Linnea, hon lyckas alltid få en på bra humör!

Kommentarer

  • linnea säger:

    ja älskar dig hjärtat, finns alltid för dig , 24/7 !! spelar ingen roll när , vilken tid , dag , eller nått. snackar mer imorn!? pusssss nattiinattiii <33

    2012-02-19 | 23:49:54
    Bloggadress: http://suedi.blogg.se/

Kommentera inlägget här: